youtube'da onlarca videom - konuşmam var
örnek:
https://www.youtube.com/watch?v=XscYU6YCECo
Yahu sen ki daha bir kere olsun tuvalete gitmene mani olabildin mi henuz kendi icinde aciz bir varlik iken tanri olma fikri de nereden cikti... He sen simdi diyeceksin ki tanri olmam icin illaki bir kudrete sahip olmam mi gerekir evet gereklidir :) psikolojik tedavi almalisin... Eger tanri olmak bir kudrete bagli degilse neye baglidir peki yani eger Bir tanri kendi icinde acizse neden tanridir ki ne ise yarar senin tanriligin :) eger surda burada yagmur yagmasini istediginde tesadufen yagmissa en fazla sen şom agizlinin tekisindir :) he bu arada hani melekler yaziyo amelleri sizin bildiginoz tanri da kudret sahibi degil yani demeye getiriyosun ama sen hakikatleri goremeyecek kadar korsun yuce Allah senin kalbini muhurlemis anlamiyorsun anlamayacaksin da... He ben neye konusuyorum belki biri de beni gorur de surada onun icin faydali olabilirim belji diye... O melekletin yazmalarinda sahit olma hikmeti vardir... Yani soyle bisey sen taa atiyorum 90 yasinda oldun ama sen 15 yasinda hirsizlik yapmissin ee bunun faturasi kesilmeli degil mi sana diyecekler ki bak sen hirsizlik yapmissin sen diyeceksin ki yoo ben oyle bisey hatirlamiyorum heh iste o noktada sahittir bu yazilar... Daha konusulacak cook sey var... Hayatimda kendini tanri zannetmek kadar aptalcasini duymadim... He sunu da soyleyeyim şirk afdolunmayacak tek gunah oldugu icin halin harap hadi bana eyvallah :)
"onların kalpleri ve kulakları mühürlenmiştir. Onların gözlerine de bir çeşit perde gerilmiştir. Gerçek şu ki kafir olanları azap ile korkutsan da korkutmasan da onlar için birdir iman etmezler. Onlar için büyük bir azap vardır."
(2/Bakara,6)
Muhammet peygamberin döneminde düşünme organı kalp sanılıyordu. Ancak bilim gelişince kalbin tek fonksiyonunun kan pompalamak olduğu anlaşılmıştır.
Ama ayetler hala kalp geçiyor. İlginç.
ayrıca; Allah benim kalbimi inanamamam için mühürlediyse; bunda benim ne suçum var? Neden ben cehennemde işkence çekiyorum?
Hayır ayetin anlatmak istediği şu; gelen ne peygamberlere ne dine ne de Allahın var olduguna delil gösteren tüm mucizelerin hepsini dinlemek ya da inanmak istemıycek. Kalplerinin köreldiğine işaret ediyor siz ne derseniz deyin sizi alaya alacak diyor. Ben ayetlerin genel özetiyle cevap verdim. Aç kuranı kerim türkçe açıklamalı meailini tüm sorularının cevabı onda. Allah ıslah etsin. Allahın var oldugunu bilime dayandırmaya calısırsan ateist olursun zaten bu daha cok hissiyatla anlaşılır. Seni yargılamıyorum şu an öyle düşünüyosun, belkı gün gelicek hepimizden daha imanlı olucaksın. sonradan müslüman olan kişilerin neyle karsılaştıgını ve nasıl olduklarını anlatan videoları seyret.
videodaki çok ahmakça konuşuyor. kişilerin hatalarını kişilerin münafıklıklarını İslamiyete mal etme.
troll değil de ne!
ayrıca, çıplak mı dolaşmak istiyorsun? dini geçtim, Müslüman olmayabilirsin. bu ülkenin çocuğu değil misin? bu ülkenin değerleri yok mu? çıplak gezmek bize yakışır mı? Göktürler, Hunlar ve daha niceleri (müslüman olmayan Türk devletleri) çıplak mıydı?
İnsan fıtrat olarak çıplak diyorsun. E saçını sakalını tırnağını da kesme, varsayılan olarak uzuyorlar çünkü.
Çıplak gezmeye delirsek, bazı ülkelerde serbest. Bu ulkeye (dini dahil etmesek bile) yakışmayan bir şey bu. O ülkelere gidebilirsin. Ki o ülkelerdeki insanların ÇOĞUNLUĞU bu durumdan rahatsız. Bu yuzden bazı bölgelerde serbest sadece.
Bir de şey var... Mahşerde hepimiz çıplak olacağım, buna sevinebilirsin.
SANA gelecek olursam (evet evet sen konuyu açan şahıs), sen ne kadar tanrı isen biz o kadar tanrıyız. Hatta şu konuyu okuyanlardan bile senden daha fazla tanrılığı hakedenler vardır. Hazırlanıp çalışıp da kamera karşısına geçmene rağmen iki kelam edemiyorsun.
yapma kardeşim yanlış yoldasın imana gel doğruyu bul böyle deme seni en hakiki din olan külçe altın dinine davet ediyorum. senin için dua etcem. izle ben etkilendim sende etkilenceksin emin ol.
https://www.youtube.com/watch?v=VSIQQznqIRA izledim evet.
atayıştın teki bu adam.
Bana inanmıyor yahuuu, oysa onca delil varken...
Cevap
48Cevap
sen o kadar acizsin ki suya muhtaçsın; toprağa muhtaçsın; havaya muhtaçsın; ayaklarına muhtaçsın; kollarına muhtaçsın; ağzına muhtaçsın; diline muhtaçsın; internetten sorular sorup fikir almaya muhtaçsın; internet olmasa varlığından habersizdik. Gözüne muhtaçsın; eline muhtaçsın; kanıyosun; yaralanıyorsun; inciniyosun. Allah senin kalbini mühürlemiş çünkü bunu sen istedin; suç başkasında değil. Kalp sadece kan pompalamaz; acıyı hüznü sevinci kalpte yaşarsın; buna his derler; hissi vuku diye bişey vardır. Nefsine yenik düşenler bilmez. yobazları görüpte müslümanlığı bu mu sanıyosunuz. Sen rahat ol birader; her kul kendinden mesul. Neye inanırsan inan çok da s*kimde ; dalga geçen dalga geçilir; eziyet eden eziyet görür; seven sevilir. Kimse sana bişey inandıramaz; inandırmak zorunda da değil; ama kimse de senin hakaratlerine, aşağılamalarına maruz kalmak zorunda değil. Git başka konular aç. Her düşünceye saygı göster; göstermiyosanda sus; seni çekmek zorunda değil kimse.
Her insan tanrıdır , tanrı demek bir tek yaratıcı yöneten demek değildir , tanrı demek güçlü olan demektir yani sen kendini güçlü hissediyorsun ki tanrı olduğunu düşünüyorsun ve güçlü olmak iyi bir şeydir korkma zeuscuk
sağol ZeynApp çık,
istersen seni de Anlık Mesajlaşma tanrıçası yapalım.
Nick'in çok uygun buna. Whatsapp'dan falan sen sorumlu ol. Artık kimse whatsapptan özel birşey yazamasın. "Yukarda ZeynApp var" desinler ve korksunlar..
Belkide.. senin kafan karışmış:))
Birşey kullanmadıgına eminmisin :)))
Bende kendimi bazen Posedion sanıyorum suyu hareket ettirmeye calisiyorum ellerimle:)
dünya tarihinde kendini tanrı zanneden, ilan eden çok kişi olmuştur, hallac ı mansur empedokles firavun
sende tanrı olup olmadığını merak ediyorsan empedokles in taktiğini uygula, git kendini yanardağınn kraterine at bakalım ölecekmisin, sağ mı çıkacaksın
evet,
dünyada 5bin'den fazla tanrı var.
bunlardan birisi de Allah
Eger tanriysan hepimizi izliyo olman lazim, mesela benim dusuncelerimi kisiligimi bilmen lazim, he ipleyip iplememek sana kalmis tabi ama yaratan her seyi bilmez mi? ve bizi neden kizlarsoruyor sitesinden test eden bir tanrimiz var?
1- Tanrı senin sandığın gibi herşeyi bilen mi acaba? Senin tanrın olan Allah bile insanların düşüncelerini bilmiyor. Bildiğin gibi inancınıza göre : her insanın başında günahları ve sevapları yazan 2 melek var. Eğer allah herşeyi görüp-biliyorsa bu meleklere ne gerek var?
2- Can almak için - vahiy getirmek için - iklimleri kontrol etmek için ayrı - ayrı melekler var. Neden bunların hepsini Allah tek başına yapmıyor da melekleri kullanıyor?
3- Allah, Muhammed zamanında yazılı kitap kullanıyordu - ceylan derisine yazdırıyordu falan. Bu çağda da interneti kullanıyor olamaz mı? Kalem - kağıt da insanların icadı olan bir şey değil mi?
Bu sorularimi benim yaratana inanmayan biri oldugumu goz onunde bulundurarak tekrar cevaplamani isteyebilir miyim acaba?
Vay atayist vay. Şunu baştan soylesene. Demek bu dünya bilimin ispatladığı gibi oluştu hheeeee
Vay cahil vay.
Ya aslinda hic biseyden emin olamiyoruz ki belki uzaylilar ademi havvayi dunyaya birakti o gunden beri izliyo, ne biliyim belki kisir dongudeyiz dunya bilmem kac bin yuzyilda bir kendini tekrarliyo bastan olusuyorus falan o yuzden bilemiyorum b*k da cikabilir
Bence sen tanrısın kardeş... Bak kardeş diyorum ben de mi tanrıyım ki? Eh ne diyelim, o zaman yaşasın tanrıların kardeşliği :D
Ömer sen misin? https://i.hizliresim.com/vEZG7v.png
"oyunu akp'ye vermeyenler büyük vebal altındadır." sözünün sahibi ayrıca kendisi.
alakam yok o keltoşla,
aqp ile de işim olmaz
videonu izledim zeus değilsin rahat ol. kaç defa dilin sürçmüş Zeusun dili sürçer mi münafık. Tanrı mükemmeldir
acemiyim şu an, ilerleyen videolar daha profesyonelce olacak :)
bu montajsız çekim.
Hem senin tanrı algın"kusursuz tanrı" ya göre kurulmuş.
Tanrıların da kusurları vardır...
eğer sen zeussan , sana inanmamakla ne kadar yerinde bir karar vermisim. senin gibi bir tanriya kim inanır? hadi gelecekten bişey söyle de inanalım. videoda savunduğun görüşlere saygılıyım ama tanrı falan değilsin kendini kandırma. ulan millet daha ziyade ben peygamberim der sen direk Tanriyim diyorsun. çıta baya yüksek sende
benim tanrı olduğumu kanıtlamam için bir örnek ver.
Gelecekten haber ver demişsin. Allah gelecekten haber verdi mi ki sen Allah'ın tanrı olduğuna inanıyorsun?
"tanrının her istediği şey olacak" diye bir şey yok ki,
sen kuranda anlatılan tanrıya inanıyorsun. Yani herşeye gücü yeten falan.
ama öyle değil kiii
psikiyatristler sana selam söyledi. ben de afrodit değilmişim bu arada. nasıl da kapılmışım bu tanrı oyununa yeni yeni açıldı gözlerim.
senin Afrodit olmadığını biliyorum.
çünkü gerçek afroditi tanıyorum :)
Brnde tanıyorum bende :D o neremi neremii diyen karıydı dimi :D
@KilliToparlak hayır o değil, benim bir kere o söylediğin kadın Afrodit'in A harfi bile olamaz :D
Tv8de bir tane tosuncuk var o zaman o dur :D hani ivana sertin yanında capsleri olan
@KilliToparlak yaaa hayırr beee benim ben !
Aha bununda kafa yandı gaçınnn :D
Eğer tanrıysan beni çok güzel yapar mısın.. Bir de bana bir şeyler yaratır mısın cidden ihtiyacım var. Sınavdan ful çekmemi sağla
1-sınavı sktr et yahuu, herşey sınav mı bu dünyada
2-neden çok güzel olmak istiyorsun? çirkin değilsin ki,
3-sana ne yaratayım
4- Nirvana mı dinliyorsun?
teşekkür ederim
burcun kova mı? kovalar sorgular :)
balığı bilmiyorum ben yalnızca kovayı bilirim :)
Vay anasını. Saygı duyarım elflwkfwkwk fakaat Allaha şirk koşmaktan cehennemde cayır cayır yanıcaksın... lfbldşvşspfw inşallah şizorfren falansındır hastalıktan yırtarsın belki
temennimiz o :)
Bak arkadaşım
hiçbirşey kendi kendine olmadı biraz araştırsan bileceksin
Ateist insanlar bile biliyor bunu
sen baya cahilsin
Büyük ihtimalle duygu-durumun bozulmuş senin bipolar hastalığına yakalanmışsın şizofrene dnüşmeden hemen doktora gitmelisin.
dönüşse ne olacak ki? tanrılığın daha ilerisi mi var?
Öyleyse Tanrıysan söyle dün geceki duam neydi?
Allah'ın varlığına da bu şekilde mi emin oldun? Allah'a soruyor musun "dün geceki duamı söyle" diye?
Benim dinimde dua diye bir şey yok. Gelirsin benden istersin, canım isterse yerine getiririm :)
ciddi bir şekilde cevaplıyorum Tanrı değilsin ama Tanrı parçacığısın
çünkü Allah kendi ruhundan üflemiştir insanlara :)
selamınaleyküm zeus kardeş. s*kt*r et bunları, bi' eşşedü çek, kendine gelirsin
madem tanrısın tüm dileklerimi gerçekleştirmek zorundasın, eğer gerçekleştirmeyeceksen evet hastasın
neden senin tüm dileklerini gerçekleştirmek zorunda olayım
Diyelim ki sen Ayşe isimli kişinin ölmesini isteyeceksin - bir başka kişi de Ayşe'Nin yaşamasını isteyecek.
Bu durumda ben isteği gerçekleştirmek zorunda isem; Ayşe hem ölecek hem de yaşayacak
Köfteciler kralı mı sandın sen bu işi :S
o zaman tanrı değilsen kendine dikkat et başkaları senin için dilekte bulunup gerçekleşmesin :/
dilek dileyip de bir dileğin gerçekleşme ihtimali,
dilek dilemeden o dileğin gerçekleşme ihtimali ile aynıdır.
benim Allah'ım benim tüm dileklerimi doğru olanları gerçekleştiriyor ama
olma ihtimali yüksek birşey için dua edersen, kabul olduğuna şahit olursun.
Olamayacak birşey iste bakalım...
Filistin'de Suriye'de tüm İslam ülkelerinde çocuklar ölüyor. Onlar dua etmiyor mu
Yoksa Allah yalnızca sana mı çalışıyor?
sizler ne zamandan beri Filistin'i Suriye'i düşünür oldunuz? onlar da dua ediyor ve Allah nasıl benim dualarımı sırası ve zamanı geldikçe gerçekleştiriyorsa onların kide en yakın zamanda gerçekleşecek, ben inanıyorum, Allah sadece bana çalışmıyor, sen bana inanmak zorunda değilsin, çünkü ben sana inanmıyorum
çiftçi tayyipe diyordu ya "ne zamann? benim mahsulüm öldükten sonra mı?"
aynen öyle. ne zaman o çocukların duası kabul olacak? milyonlarca çocuk öldükten sonra mı?
imanlı birisi olsaydın her şeyin farkında olurdun, dünyada ne olup bittiğinin farkında olurdun, ayrıca parti yandaşı yakıştırması yapacaksan kalsın hiç bir partiyi desteklemiyorum, 30 yaşında adamsın ama tam bir ergen gibi davranacak kadar rahatsızsın
ben sana örnek verdim, aynı o çiftçinin verdiği yanıt gibi benzetmesi yaptım :S
ama okuduğun şeyi iyi anlayamamanı hesap etmeliydim. Sonuçta Kuran'da yazılanların da bazılarını anlamamış bazılarını ters anlamışsın
ben tefsir eğitimi alıyorum Kuran'ı yanlış okuma gibi bir durumum yok, ayrıca madem tanrısın neden onca zulme uğrayanlara yardım etmiyorsun, tanrı dediğin zulüm görenlere yardım eder, muhtaç olanlara yardımcı olur, neden sende bekliyorsun, madem benim Allah'ım yardım etmiyor, sen yardım et, çünkü öyle diyorsun ben tanrıyım diyorsun ve benim inandığım Allah'ın onlara hala yardım etmediğini söylüyorsun, pekala bay tanrı, haydi git onlara yardım et, belki yardım edersen sana inanırlar, sonuçta onları o zulümden kurtardın, öyle değil mi
Bana soruyla karşılık verme. Bana tanrı olduğunu kanıtla? Allah'ı kanıtla deme ve kendinin tanrı olduğunu inandır bakalım
tanrı olduğunu kanıtla o zaman ölüyü dirilt de inanalım
sen Allah'a inanıyor musun
Allah'a inanırken de aynı kanıtı Allahtan bekledin mi?
Kelimeyi sahadet getir.
bu konularla trol olmaz.
trol değil gerçek
Sende biraz kafayi usutmudun. Allah'tan başka tanrı yoktur. o ne dogudu ne dogrutuldu. Donusumuz yanliz onadir. Bunu icin zeus diye bisey yok. Resmen sirk dusmusun. Yanliz Allah inan.
narsist değilsin değil mi? :)
narsist - feminist - faşist - komunist - anarşist - sadist - mazoşist...
hiçbiri değilim.
ben humanistim.
o zman diyecek hiç bir şey yok :)
Ne şeker şeysin sen öyle :D
ihihihiihihih :)
La get cuma cuma ağzımı bozdurma
Contayı yakmışsın sen
Kardeşim neden olmasın ya bencede sen banko zeussundur. Olymposta bir şarap iç gel sen hadi.
Hepimizin deliyiz zaten, bize hergün 23 Nisan . :D :D
hihiihihi,
sadist misin gerçekten
bana bol sarımsaklı - sirkeli bir işkence çek ordan
tedavi olmalısın tanrı olamayacağını sende biliyorsun :o
neden ki? diğer tanrılardan ne eksiğim var benim :(
neden delilik olsun? hem ister inansınlar ister inanmasınlar.
Ben sırf kendisine inanmıyor diye, insanları ateşlerde işkence yapan - daha çok acı çeksinler diye tekrar deri yapıp tekrar yakan - böceklerin-yılanların arasına atan - ateşli su içirip iç organlarını parçalayan sadist tanrılar gibi değilim ki :)
ama biliyorsun Türkiyenin %59'u Müslüman. O yüzden daha çok İslamiyet hakkında konuşuyorum :)
(%99'u Müslüman diye söylenen rakam yalandır. Gerçek rakam %59 :):) )
Şizofrensin ya da paranoyak. Mutlaka bir psikiyatriste görünmen gerekiyor bu ciddi bir rahatsızlık.
aynı teşhisi diğer peygamber ve tanrılar için de koyabiliyorsan; samimi olduğuna inanırım.
Ben ateistim.
vay atayıst vay
benim varlığıma dair bunca kanıt varken inanmıyorsun yaniiii
O dsüncelere sahip olmanı gerektiren esrarengiz olaylar yasamıs olabilrsin
ne gibi? örnek verir misin
Kimsenin yapamadıgı biseyi yapyosundr mesela sana sıradısı bir güc yetenek verilmistr, bu yuzden mi boyle dsünyosun
nesneleri düşünce gücüyle hareket ettirebiliyorum :S
Hadi yaa iyiymis bu tarz seyler seni boyle dsüncelere yoneltebilr
tanrılık kavramı, İbrahim peygamber ile tek tanrıcılığa indirgenmiştir. ondan önce her işi ayrı tanrılar yaparken, İbrahim ile birlikte tek tanrı herşeye gücü yeten bir tanrı kimliğini kazanırken, diğer tanrıların yaptığı söyleyen işler de Melek denilen varlıklara atfedilmiş.
Örneğin iklimleri Mikail isimli meleğe - can almayı Azrail'e - insanları kandırmayı - kışkırtmayı İblis'e yüklemişler falan...
dostum ben sana inanıyorum... ama kurbana karşıyım...
sağol reyiz, ama bizde cennet yok, cehennem yok. Ölünce yok oluyorsun. haberin olsun :)
en güzeli... hastasıyız...
:-D bende tanriyim ama nedense Allah-a kulluk ediyorum
seni kim tanrı yaptı
Yoksa sen de Seferoğulları'nın tanrısı mısın?
Aslında bu bir inançla ilgili Allahın var mı senin? Senin ki garip biraz , kendi kendine tanrı olduğunu düşünmek eskilerden kalmış birsey ve bence bir psikolog ile görüşürsen aşırı rahatların bu konuda
Ben tanrıyım diyorsun da neden başka bir tanrıymış gibi hissediyorsun? Tanrı olsan özgün olurdun kendin olurdun Zeus değil.
ben Zeus'um - özgünüm zaten :S :S
hep vardım. Zeus'un her kılığa girme özelliğini bilmiyorsun sanırım.
Milyonlarca yıldır milyonlarca kılığa girdim ben. Şimdi de bu bedende gözüküyorum siz kullarıma :)
Allah akıl fikir versin gerizekalı
senin gibilerini görünce Rabbime şükür ediyorum
Ulan at kafasi gelmis 30 yasina gelmissin yazdigi seye bak
niye? siz Allah'a inanıyorsunuz ya? üstelik elinizde hiç bir kanıt yok.
Benim hiç olmazsa kanıtım var, kendim.
videodaki sensin sanırım. Nick'inden anlamalıydım...
Ya susarmisin artik Cahilligini de al defol git burdan
peki, ben o zaman;
ilkokul mezunu, 2 lafı 1 araya getiremeyen, şalvarlı-cübbeli - bağdaş kurup oturan, 1 eli tespihinde diğer eli apış arasında fetva veren hocaları
dinlemeye gideyim.
Allah isla etsin seni ne diyeyim ki Kur'an-ı Kerim oku biraz
Ben kestim tanrım. Kabul ettin mi.
1 saniye yavrucum.
Ighhhhh - dızzzzzzzzzzz -zzzzzzzzzzz
Kabul olmuş yavrum rahat olabilirsin
Anca kabul et zaten. Bir isteğimizi yerine getirme. Adağa kurbana çalışıyoz anasını satiyim. Çıkarın l*n beni bu dinden
ben dinde giriş var çıkış yok kanka üzgünüm.
"kim ki Zeus dinini terk ederse mürted sayılır ve katli vaciptir" Sahih-i Zuhari.
Bağışla o zaman başkan. Arada isyan ediyoz sana böyle kusura bakma
Son duamı attım mesajla aldınız mı tanrım?
seni hınzır! hahahahah
cinsel istekleri kabul etmiyorum.
Eros'a gideceksin
:) Yanlış yere müraacat etmişiz ya. O değilde bende hep peygamber olduğumu hissediyordum ama hangi tanrıya peygamberim çözemiyorum. Senin yanında çalışabilirim maaş+yol+ssk (yol şart mam mesafe uzun malum)
seni futbol tanrısı ilan ediyorum :)
sakatlanacak futbolcular - verilmeyen ofsaytlar - penaltılar - transferler
senin alanın bundan sonra :)
Şükürler olsun sana... Yandın oğlum fener
Bu hoca neyin olur?
bir pok değil bu adam.
3 kağıtçının teki. aynen Hatipoğlu- fetoş - cübbeli gibi...
Sen nesin sanki
Bu benim bak :
https://www.youtube.com/watch?v=XscYU6YCECo
İnce düşünme üşütürsün
neden? ince düşününce vücut ısısı mı düşüyor?
Gerçi senin beynin yanmış napıyorsan yap
Şüphesiz ki biz onları ibret olsun diye yarattık. Bakara/13
Immm evett böyle bir hastalık vardı adını hatırlayamadım ama sen ondansin. Çaresi var dert etme.
nedir çaresi kii?
@kuyuduzu 52 yaşındaki bir adamın 6 yaşında bir bebekle evlenmesine de pedofili diyorlar evet.
Psikolojisi düzgün bir insan sapmaz bence.
Ben tartışmaya girmem. Sana birseyler anlatmak için de kicimi yirtmam. Nasıl düşünmek istiyorsan öyle düşün. Umurumda değil.
Bence ciddi olarak hastasin Acil bir psikolojik tedaviye ihtiyacin var
Tanrı kompleksi fazla erkeksi, herkes pisti terketsin
Ahaha cok tatlisin ya😄😄
utandım şimdi :)
tanrılar da utanabiliyormuş demek ki :)
Demek o sensin sana sövebilir miyim 😈
şimdi yandık :)
l*n bu hayat kullanılmış ben iade etmek istiyom
biz de öyle şey olmaz,
sıfır mal ablacımm
Değişim yapıyo musunuz?
paketi atmadıysan, değiştiririz.
Neden değiştirmek istiyorsun?
Defolu ondan
heee defoluysa değiştiririz getir.
defosu nerde tam olarak?
Tam ortasında
göbeğin mi defolu?
Hayattan bahsediyoduk. s
ben de bedenin defolu sandım :):)
sorun hayatındaysa idare et gözüm ya,
senden daha kötü insanlar yarattım. ailesi tecavüz ediyor falan. yiyecek ekmeği olmayanlar var.
Senin yine iyi kötü karnın doyuyor
idare et işte.
Torpil geceydin iyiydi
biz de torpil olmazz,
canım şimdi sana kıyak yapsam, diğer tanrılar ayaklanır.
zaten yerimde gözleri var ibnelerin, beni tahtımdan etmesinler.
Ama sana 1 güzellik yapıcam çaktırmadan ;)
Taam çaktırma :d
Ben de Medusa yılanlarımla yaşayıp gidiyoruz
Arkadaşım tıbbı yardım almalsıın. Bende alıyorum. Sende bir git.
sen de mi tanrısın?
He oda afroditmiş :D la git 100lük bir seraquel ya da zaplex al at 2 tane kendine gel senin uyurken toton açık kalmış
Edit: ister inan ister inanma tımarhanede çalışıyorum gerçekten boyle düşüncelerin varsa sana tavsiyem acil bana ulaş
allahın mühürlediği bir şeyi, insan iradesi açabilir mi?
ama Allah'ın yazdığı iddia edilen Kuranda, mühürlendiği yazılıyor.
1- Onun peygamber olduğunu biliyorsa eğer, iman etmiş sayılmıyor mu?
2- Diyelim ki hiç iyileşmedim ve öldüm. Benden sonra gelenler, beni Tanrı ilan eder mi
Sonuçta delilikleri ölene kadar sürüp, öldükten sonra peygamberlikleri miras kalan yüzlerce peygamber var.
kalp düşünme organı değil ki,
beyin düşünme organı. yani bir insan kalbi ile inanmaz - beyni ile inanır..
bu arada kuranda neden beyin ile ilgili bir şey yok?
Bu paylaştığın videolarda vücut hatlarını gösteren şeyler İslam da yeri YOK! Bu insanlar sadece başlarını kapatmak için kapatıyorlar. Yapmayın arkadaşlar bunun empati olmaz. Diğer insanları göz zinasında bırakıyorsunuz. Hristiyanlığa geçin. Başka bir dine geçin. Zeuslukta nedir böyle.
bana şu sorunun cevabını ver:
Madem tanrı insanları çıplak yaratıyor - neden öyleyse sen tanrının yarattığı bedenin üstünü örtüyorsun?
Neden mi? Çünkü ayetler var.! Allah öyle buyuruyor. Ben kendimi camdan aşağı atıyorum sende atacakmıssın gibi oldu bu soru. İlk önce gidip İSLAM dinini araştırmalısın. Şimdi ki nesil İslam'ı yaşamıyor bir başlarını örtüyorlar, İslam'ın şartını yerine getirdiklerini sanıyorlar. Tanrılardan ne eksiğim var diyorsun ya ; tanrı diye bir şey yok ALLAH var Allah tektir, eşi ve benzeri yoktur.!
alper sen misin la geçer kanka rahat ol zeusa selamlar :D
alper değilim. ama alper dediğin kişiyi tanıyorum sanırım.
ahaha harbiden mi
alper diye birisi mesaj atmış "bana güzel soru umarım anlarlar" falan diye
sanırım aynı kişiden bahsediyorsun :)
yo son derece akıllısın
yani ben gerçekten Zeus muyum
Mesela Sofya'da yağmur yağsın diyorum, hava durumunu 1 açıyorum Sofya sağanak yağışlı :S
hıhı evet
huyuma gidiyosun yalancı!!!
"he-he" diyerek uyutmaya çalışıyorsun beni
gerçek olma ihtimali yok bence sen öyle inanmak istiyorsun ve bu yüzden emin olabilirsin. Hastalık da olabilir ya da başak bişey bilmiyorum
gerçek olma ihtimali neden yok? diğer tanrılardan daha çok kanıtım var.
En önemlisi beni görebiliyorsun.
Ama diğer tanrıları göremiyorsun bile. Öylesine inanıyorsun...
Evet simsek cakarmisin havaya zeus
tanrım şu ülkeyi bir düzene sok :(
Loki: Ben Tanrıyım !
HULK: Çelimsiz TANRI...
YÜCE TANRIM KUTSA BENİ !!!
Bari bugun birseyler icmeseydin :)
Sence Tanrı ne demek?
kafadan hastasın doktora git
senin nick güzelmiş
errror not found :D :D :D
Tabiki de tanrı değilsim
tanrı olmadığıma dair kanıtın nedir
ben tanrı değilsem bu muhteşem güzellikteki evren nasıl tesadüfen oluştu
Bir köy muhtarsız olmaz, bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz, bir harf kâtipsiz olamaz; biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu memleket hâkimsiz olur?"
Tanrı olduğunu düşünen sensin. bunu senin kanıtlanan gerekir.
neden? Allah'în varlığını kanıtlamak için hep bana bunları söylüyorlar ya
Bu sözler Allah'ın varlığına kanıt oluyor da ; benim varlığıma neden kanıt olmuyorr
Allah ın bir suru mucizesi var. Senin ne mucizen var ki? Ayrıca sen daha ben tanrıyım bile diyemiyorsun. Tanrı olduğumu düşünüyorum diyosun yani daha sen bile emin değilsin bundan bunun bir hastalık olabileceği suphesindesin ama Allah kendinden emin
tanrı olduğumu açıkladım ama, sitenin hdpli yöneticileri sildi hemen...
biz de sonuna hasta mıyız diye ekledik.
"Şüphesiz biz yaradanların en güzeliyiz"
Delirmişsin yanacaksın haberin yok.
ama ben çok iyi birisiyim, kimseye kötülük yapmam - hırsızlık - dolandırıcılık - adam öldürme yok bende.
Herkese yardım ederim. Zorda kalan birini gördüğüm zaman para yardımında bulunurum. Bu yardımı herhangi bir tanrıya yaranmak için yapmam. Karşımdaki kişi insan olduğu için yaparım.
Yine de yanacak mıyım?
Bu dediklerini ben de yaparım. Ben de mi tanrıyım yani? Siz iyi birisi olabilirsiniz tabiki de kimin yanacağını sadece Allah bilir ama siz Allaha şirk kosuyorsunuzbu en büyük günahlardan biri.
ben bu iyi işleri tanrı olmaya kanıt olarak göstermedim.
Allah'a inanmadığım için yanacağımı söylediniz. Ben de bu işleri yaptığım halde; tek suçum allaha inanmamak olmasına rağmen yanacak mıyım diye sordum.
Örneğin bir çocuk tecavüzcüsü - hırsız - katil Allaha inanıyorsa; cezasını çektikten sonra cennete giriyor ve orada artık sonsuz kalıyor.
Ama çok iyi bir insan, allaha inanmadığı için cehennemde sonsuz kalıyor.
benim anlatmak istediğim buydu...
O kadarını bilemem ama Allaha kötülük yapıp pişman olup tövbe edip affolma şansı var imanı olduğu için ama sizde tövbe edecek bir hava göremiyorum ve şirk kosuyorsunuz bu çok çok günah affolma ihtimalini çok düşük belki milyonda bir hatta imkansız gibi bisey
bana para verirmisin Allahım lütfen ihtiyacım var
Şizofren olduğunu düşünüyorum tartışmaya gerek yok
cok acayip. ne gbi seylerin var ben farkli
nasıl yani?
bu soruya cinsel bir espiri yapacak banal insanlardan değilim rahat ol.
Farkım şu : ölümsüzüm.
yeterli mi
Kanıtım da şu:
"Bir köy muhtarsız olmaz, bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz, bir harf kâtipsiz olamaz; biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu memleket hâkimsiz olur?"
sen ölümlü olduğunu nerden biliyorsun? öldün mü hiç
Ayrıca benim tanrı olduğuma inanmıyorsan; "allahın varlığının kanıtları" diye youtube'dan video arattır.
Videoda Allah geçen yerlere Zeus koy. Eminim iman edeceksin :)
benim kanıtım: etrafındaki herşey, ağaçlar - hayvanlar - dünya - evren.
Ben olmasaydım bunlar nasıl var olabilirdi?
kanıtlarsam herkes inanır, o zaman sınavın bir anlamı kalmaz :)
3 yaşındayken 8. kattan düşmüşüm ve ölmemişim. Bu kanıt yeter mi?
Tanrım seni goruyorum
i see u ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar