Ailem beni sildi bir fikir verin?

Babam esimi hic sevemedi her zaman onun hakkinda kotu konusur her zaman kufrederdi ona beni aglatirdi tartisirdik her gun. En son uzaklastirma bile verildi babama o kadar ileri gitti anlicaginiz. Simdi hersey kopmusken esim ben babanla konusmam dedi babamda ilk once o benim kapima gelmesin gebertirim demisti. Fakat simdi babamda annemde ozur dilesin kocan ozur dilemezse bizim icin sende yoksun dediler. Biz bunun hakkinda konustuk esimle dogrusu tartistik. Ben intihar etmeye kalkistim herkes sildi zaten ne gerek vardi yasamaya. Esimde tartisma sirasinda cok istiyorsan git demisti. Sonra esimle biz tartisirken o sinir krizi gecirdi baya kotuydu kitlendi. Bizim evimizde mutlulugumuzu kimse birakmadi. Hersey yasandi bitti. Annemde babamda beni damatlari icin sildi. Sonuc mu ben hergun ruyamda onlari goruyorum hep birseyler oluyor. Uyuyamiyorum her zaman onlari dusunuyorum napmam lazim ne olucak bundan sonra boyle mi gidicek diye. Gunlerim mutsuzlasti. Neden böyle oldu; babam saygi gostermedi evliligimize surekli evimizin icine karisti yatak odamizin konularina kadar girdi. Surekli esimin ailesiyle ugrasti kufurler etti. Esimi benim tecavuzcum yapti güya bana tecavuz etmis o yuzden ben evlenmisim. Annesine surekli kufur etti zaten. Esim mi oda konusmam artik dedi en son konustuklarinda sen kizima tecavuz ettin o. c dedi babam oda ne desim agzini acti laflari saydi yaranamadik babama da anneme de. Benim dogmamis cocugum pic oldu. ben ors oldum kocam pezevnk oldu. Annem de sildi. Ben kac aydir onlari gormuyorum. Babami gectim artik gercekten igreniyorum. Ama kolay miydi bu kadar evladini silmeye deger miydi? Bezdim bana bir fikir verin bisey diyin. Yoruldum artik. esim ozur dilemez ozur dilencek birseyde yapmadi ki. Sevdik sadece ne yaptik yuva kuralim cocugumuz olsun aile olalim dedik cok mu istedik?
Ailem beni sildi bir fikir verin?