Şimdiki gençlik neden böyle ?

Arkadaşlar şimdiki Türk gençlerine baktığımızda 3 çeşit gençlik grubu var, bunlardan birincisi böyle arsız bela, asi styla tarzı olan serseri, ceplerinde bıçaklar, giyim falaln tam serseriyi andırıyor, böyle konuşmalar felan dünya kendi etrafında dönüyormuş gibi birde böyle yine aynı şekilde giyimler bir acayip saçlar uzun amerikan gençliğine özenen kendilerini ispatlama çabası içerisinde olan 2 çeşit gençlik bunlar ve birde şöyle bir grup var ki benimde dahil olduğum en iyi grup bu bence, tüm çabaları iyi bir okul bitirip iyi bir meslek sahibi olmak giyimi normal saçları falaln traşlı, arkadaş çevresi fazla geniş olmayan sınırlı olan öyle bıçakmış falan umrunda olmayan efendi tipler var ki burada asla kendimi övme çabasında değili o çaba içerisinde olsaydım kendimi diğer iki gruba dahil ederdim çünkü bu devirde o iki grup büyümüş, adam olmuş, delikanlı olarak kabul ediyor ve herkes onun peşinde o yüzden böyle bir amacım yok, ancak o iki gruptaki gençlere ben sadece gülerek bakıyorum peki ya siz ?
Şimdiki gençlik neden böyle ?