Ne düşünüyorsunuz? Haklı mı? Gerçekten bir müslüman Atatürk'ü seviyorum derken yalan söyler mi?

Ee ben bir tane de adam görmedim ki namazında niyazinda dinine bağlı biri atayi sevsin.
Nerde ateist , ayyas var hepsi onu seviyor maşallah.
Sonuna kadar katılıyorum.
Müslüman olan atayi sevmez, sevemez.
Acaba o burada olsaydı tesettürlüleri, dindarlari sever miydi saygı duyar miydi?
Yahu asardi keserdi be ne sevgisinden bahsediyosunuz siz.
Ben, elhamdulillah namazimda niyazimdayim ve M. Kemal asigiyim
Midemi bulandiriyor sizin gibi Müslümanlar. @blackeagle19031903
Ha hah hahh sabetayistleri sevmeyiz biz:)
Musluman olup da M Kemal sevilemez mi?
Gorus alaniniz daracicikkkk :)
Ne sizin atanizi severim ne de atayi sevenleri.
Hadi şimdi görüşümü terket. @blackeagle19031903
Cobanini sevmeye devam et :) az kaldi goreceksiniz herseyi kuzucuklar
Evet Recep Tayyip Erdoğani çok seviyorum.
Rabbim onu başımızdan eksik etmesin inşallah.
O olmazsa tesettürlülerin başına neler geleceği ortada.
Siz nasıl ataniza minnettarsaniz.
Bende O adama minnettarim bana özgürlüğümü verdiği için.
Allah seni ıslah etsin ataputcu. @blackeagle19031903
Ataputcu mu yapma Allah askina :)
Tapanlar kim belli :):)
Yav he he. :):)
Bir lafinla daha engelliler listeme koşucaksin.
O yüzden kes sesini @blackeagle19031903
No problem :)
Neden haklı olsun ki ben gerçek bir müslümanım ve Atatürk ü çok seviyorum türkiye varsa onun sayesinde var şu an köle değilsem bir bayan olarak haklarım varsa onun sayesinde var biz müslümanlar yapılan iylikleri inkar etmeyiz
Hiç sevmem bu din düşmanını güzel tespit yapmıştır. Sevmemesi de lazım atanızın dine vurduğu darbeyi dünyada çok az kişi yapmıştır. Övünün bu konu ile yok yok zaten övünüyorlar.
Helal olsun
tabikide katılıyorum, ve atatürkü sevmiyorum.
Helal olsun
mantıklı bir açıklaman var mı peki :D
ATAMI sevmeyen gitsin başka yer bulsun kendine
Benim atam osmanlı İstanbulu fetheden şanlı Fatih Sultan Mehmed han, siz elinizde içki şişeleriyle atam dersiniz biz ise kuranı kerim okuyarak fark bu canım kardeşim @darksektorr
Abi ne içiriyorlar size. Osmanlı dönemimde içki içiliyordu. 4 murat bizzat kendi yasakladı içkiyi, neyse önce okuyup tarih öğrenin sonra eleştirin. Bu kadar güzel ön yargı olur. Bomonti istanbul'da bir semt adıdır. 216 ise anadolu yakasını temsil eder. Ayrıca bira içip içmemem , ya da alkol tüketip tüketmemem müslüman olmama engel değil. Günahkara olmakla mümin olmak arasında fark var. Baska bir nokta ise senin düşündüğünün aksine Atatürk deli gibi seven biri değilim. Sadece saygı duyuyorum. Hiçbirimizde sen de dahil, onun o dönemde aldıgı yükü alacak got yok.
Rica ederim @akşit10 :) aynı görüsteyiz kanka
benim atam Osmanlı değil kardeşim kabul etmiyorum TÜRK halkına eziyet eden atam olamaz benim
Osmanlı atan olamaz zaten bissürü padişah var ve farklı farklı. . Türk halkına eziyet eden kim acaba
@darksektorr öncelikle kardeşim profilinde yazmışsın ölümsüzlük mümkündür diye, ilk önce sen ANKEBÛT suresi, 57. ayeti ni oku derki 'Her can ölümü tadacaktır. Sonunda Bizim huzurumuza getirileceksiniz' inancın yoksa onu bilemem Allah islah etsin seni der susarım.
birde Kur’an’a hakaret edecek kadar haddi aşmış bu kemalist zihniyetinin Osmanlı’yı kötülemesine şaşmamak lazım. Tam tersine, Islam düşmanı olan bu kemalist rejim eğer Osmanlı’yı kötülememiş olsaydı, bu durumda Osmanlı’dan şüphe etmemiz gerekirdi.
ben osmanlıyı sevmiyorum bu kadar basit türkcü ve atatürkcüyüm gerisi yalan aga dini kullanmaktan başka bir şey değil ATAM bunu çözdü ama anlayana
senin ayyaş dediğin adam ayyaş kafayla ülke kurdu tayyip de ülkeyi açlıkan venezuelaya çeviriyor
Cevap
19Cevap
Katılıyorum hatta şu sözüyle bağlantılı buluyorum
"Türk halkının %60 ı aptaldır."
Ulann aziz nesin sonunda doğru demiş.. atayizler neden atatürkü çok sever bunu iyi düşünmek lazım :)
düşününce mantıklı geldi aslında ışid militanları da allah allah biz allah yolunda öleceğiz yiye bağırıyolar simdi aklıma geldi
aziz işte..:) dılının kemıgı yoktu elınınde ayarı..
ınadına muslumanım.. ınadına ataturkcu..
Bu sözü kim söyledi bilmiyorum.
Ama bu sözü söyleyen yorumlama kabiliyeti. olmayan aptalin tekiymis.
Atatürk olmasaydı neler olabilirdi düşünme kabiliyeti bile yok
Soz Aziz Nesine ait degil, sadece anti kemalistlerin proveke amacli uyduruk amacli yazdiklari bir soz
Zaten devletle dini ayıran atatürk onun için fazla sevmezler ama aziz nesine katılıyorum
Ataturku seviyorum elbette niye sevmeyim ki o kadar sey yapti ataturke konusacaginiza donupte recep tayyipe konusun
Rte yi de sevmem Atatürk'ü de. Biri dinsiz biri dindar görünümlü
Ataturk niye dinsiz olsun ki adam icki iciyor sigara iciyor diye dinsiz olsun bir suru sey yapmis din ve ulke icin elinden geleni yapmis bir de sen onun gunahini sevabini bilemezsin ki ne olucagini ama bizler icin cok caba gostermis hee seyi yapmistir elinden geldigince o olmasaydi suanda boyle olmazdin daha iyisi olabilirdin o da recep tayyip olmasaydi bu turkiye simdi bu haldeyse bizim yuzumuzden bu halde bizler boyle yaptik recep tayyipi hic konusmaya gerek yok zaten ne oldugu belli
O olmasaydı olmazdin en iyi bildiginiz bu
yunan olurdun, ingilizlerin sömürgesi altında kalmış kendi benliğini unutmuş türklük nedir bilmeyen biri olurdun
bir bitmediniz mk bırakın artık şu saçmalıkları ülke ne halde hala atatürk din muhabbeti.
Aynen Öyle !
Müslüman Sevmesin Ne Farkeder ! Bütün dünya Kabul Ettikten sonra
#Mustafa #Kemalin #Askerleriyiz !
birincisi sözün aziz nesine ait olduguna dair net bir kanıtımız yok
ikincisi bir kişi hem müslüman olup hem atatürk'ü severbilir
hiç birşey yapmıyorsa takdir eder.
bu sözün ona ait olmadığını herkes biliyo da işte
@psksebahattin bak tesla ne demiş www.ohadiyorumm.com/.../...arda-gitmi%C5%9F-mi.jpg
Neyini seviyim ayyas
senin ayyaş dediğin adam ayyaş kafayla ülke kurdu tayyip de ülkeyi açlıkan venezuelaya çeviriyor
sevmek zorunda degilsini ama saygı duymak zorundasınız bunu unutmayın
azız nesin 2 özelligide tasıyor..
niye annesini ermeniler sikemedi diye mi atatürkü sevmez müslümanlar
Sen müslüman değilsin heralde
yooo gayet müslümanım dinini gerçek yaşayan müslümanlardan dini siyaset propaganda menfaat için kullanmayanlardanım
mal para biriktirmenin en büyük günahlardan olduğuna inananlardanım
birini kötüleyerek puan kazanmayanlardanım
bir insanın hatasını açığını ortaya sürüp kendime rant sağlamak yerine o insanların hatasını yüzlerine vurmadan kapatmaya çalışırım ve en önemlisi kur-an ı google ceviriciden ceviripte öğrenmem ve o sahtekarlara itibar etmem haaa diyosan ki sen bunları yapmana rağmen müslüman değilsin tamam kabul ben kendimi biliyorum yeter sen bana dinsiz de desen tamam derim bu da sana son sözüm olsun kendi bildiğin kesinliikle emin olduğun ve başkasından duydukların ile münazaraya girme
Atatürk de zamanında Dini kullanmış Meclisi dualarla açmış ama sonradan hocaları asmis, camileri ahira çeviren yine chp zihniyetidir
la kim ne etsin bunu
Birilerine göre sevmek zorundayız ama
beni o birileri ingilendirmez o birileri yüzünden 100 yıldır vatan evlatları kendi memleketini tanımıyo
Kesinlikle haklı ve Atatürk'ü seviyorum.
Bu ak trolün yaptığı aziz nesini karalama kampanyası. Herkesi kendileri gibi koyun sanıyorlar.
Akplilerle ne alaka?
Onun lafina mi kaldik tabikide hayir.
Doğru demiş valla :) bende sevmiyorum
Cahillik ve saçmalık
Çok doğru söylemiş
Katılıyorum.
sacama katılmıyorumm
O zaman ben ahmağim
Katılıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar