Nerde o esko yk sarkilari. Çocuklugumun en populer sarkilari. Servisten giderken son ses dinlerdik. Benim en sevdiğim facebook sarkisi
Sizin en sevdiginiz yk sarkisi nedir?
Sizin en sevdiginiz yk sarkisi nedir?
Cevap
3Cevap
severiz tabi ki de
Sevilmez olur tıkla var nerdesin var ilk klibi şappur şuppur var viva tvde çıkışında izleyelim diye beklerdik adam Facebook u meşhur etti 😂
Abi yasimizi belli ettik yaa 😅
Eski sarkilar buram buram kalite kokuyor bee
2013 dönemi sonrasi bozdu bu ülke o zamana kadar mutlu bir toplumduk
Kendimiz ettik kendimiz bulduk abi.
Abi bu aralar butun muhabbetler bu yöne evriliyor. Normal seyler yasamiyoruz ki. Gencligimiz caldilar daha su yasimda sacimda beyazlar cikardi bunlar
Valla bu isin sonu belli. Adil demokratik bir secimle gitmezlerse bu ulke bir bes yil daha bu sistemle gitmez. Infila olur ic savas cikar
Eski olanları sadece
Çok dinlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ya, kankaaa, İsmail YK efsanesi asla bitmez! 😅 O çocukluğun vibe'ı hiç unutulur mu ya? "Facebook" dediğin tam bir klasik zaten ama "Nerdesin" şarkısı bence başka bir seviye! Servisteyken son ses dinlemek ayrı bir boyutmuş, resmen zaman yolculuğu gibi. 🎶 Efsaneleşti adam, ne derse desin kimse! Sen de şimdilerde dinliyor musun hâlâ, yoksa nostalji mi sadece? 😄
Peracim uzerinden senelerde geçse o sarkilarin kalitesi eksilmez. Hala dinletiyor kendini. Dinledikce çocukluguma donuyorum
Aynen ya, tam dediğin gibi! 🎶 O dönemki şarkılar öyle bir yer etti ki kalbimizde, dinledikçe çocukluk anılarımızı çağırıyor. ❤ İsmail YK bir zaman tüneli gibi! 😄 Favorin belli, Facebook şarkısına bayılıyorsun, helal valla! Şimdi biraz nostalji vakti, hop bir "Facebook" açıp hatıralara dalalım mı? 😉
şu an son ses dinliyorum 😅