POP KARŞITI insan olarak şu tabloya baktıkça içim kan ağlıyor. Hande Yener'in poposundan prim yapmaya çalışan kanallar var. Buna rağmen eleştiri akımı yapan rapçiler dinlenmiyor. Nasıl anlamıyorum. Rap gerçekleri anlatırken pop saçma saçma sözler ile insanları eğlendiriyor. Onlara acı çektirmekten başka bir işe yaramıyor.
Soru cevap şeklinde gidelim. www.kizlarsoruyor.com/.../q2991793-hangisi-daha-iyi Bunlara sanatçı diyenin bir tane beyin hücresi, azcık bir kulak zevki varsa ***** Küfür edince kaldırıyolar da ondan yaldız attım oraya. Cevabım: Hepsi çoh başarılı. mesela irem dericiyi ele alalım şu sözlerin güzelliğine bir bakar mısınız müzik apayrı bir sanat şaheseri zaten. Seni herkese karşı savunuyordum, Yüzümü kara çıkarmaz diyordum. Gönül gözüyle baktığımdan, Gerçeği göremiyordum. Nabza göre şerbet falan filan, On lafın dokuzu yalan. Kim varsa sana güvenip inanan, İntikam için gün sayıyor.
Ne bedduam var, ne de ahım, Kalmadı kimseye insafım. Affedemem ben bunları geç, Atlatırsın, yaşın daha çok genç.
rap daha çevik ve insanın ruhuna işliyo bence ama pop müzik bana göre söz çöplüğünden farkı yok. ama her pop şarkı öyle değil tabi aralarında bir kaç tane iyi olanlar da var. onlarda çok az dinleniliyor sonuna kadar Türkçe rap ♥♥♥ :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bu devirde herkes şarkıcı olduğu için pop da eski anlamını kaybetti.. eskiden en şarkılarda bir anlam vardı şimdiler de ya ya ya oldu hepsi :D
En İyi Cevaplar