Kızlar, Nişanlıyken kayınvaliyle kavga ettim nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum yardım edin !!! Şimdiden teşekkürler?

Ben 24 yaşındayım nişanlımda 29 Yaşında biz 8 Yıldır birlikteyiz. Ben üniversite okuyorum şu an 3. Sınıfım ve biz geçen yaz Nisan yaptık artık gizli kaçak görüşmemek adına. okul bitince yani 1 sene sonra da evlenmeyi düşünüyoruz. Gelelim meseleye biz nişanlandık güzel hoş ancak nişanlımın kız kardeşi be annesi bizi kıskanmaktan bir hal oldular ve alttan alttan laf sokmak beni kızıyla kıyaslamak oğlunun yanında beni övmek ama telefonda benimle buz gibi Konuşmak hemde kandil günü. Ben onlara saygıda kusur etmedim şimdiye kadar ne annesine ne kardeşine. Geçen nişanlıma annen soğuk konuştu dedim ve bu ve bazı şeylerde eklenince kavga ettik yeter bıktım onlardan da sendende dedi ben sana onlara bakma bana bak benimle olan ilişkine bak diyorum sen hala annen kardeşin diyosun dedi ama benim hazmedemediğim o kadar iyi davranıyorki onlara bana bağırıp çağırıyor ama onlara bşy demiyor her dediklerini yapıyor falan. Bende onlar beni istemedikçe sen onlara iyi davranıyorsun çanak tutuyosun dedim Uzaklık hasret başka streslerde eklenince olaylar Büyüdü büyük kavgalar oldu ve annesine bağırıp çağırdı yani öyle yapmış senin Yüzünden mutlu Değilim nişanlım senden korkuyor sana nasıl davranacağını bilemiyor Demiş o kriz geçirmiş falan neyse o gün bir ayrılalım faslından sonra ağladık telefonda nişanlımda ve Allah Tarafından bana bir sakinlik geldi herşeyi anlattım kötü niyetli olmadığı onu sevdiğimi ama yaptıklarına dayanamadığımı anladım dedi yıllardır seni bu kadar iyi anlamamıştım herşey güzel olcak dedi ve konuyu kapattık ertesi gün annesi beni aradı seni sildim dedi Oğlumu doldurup bana gönderdin dedi ben kötüyüm hep si Haklısınız dedi sayende huzur kaçtı evde dedi çok varmış gibi sonra tehdit etti bundan sonra kork benden dedi bende elinden geleni ardına koyma dedim Allahtan başka kimseden korkmuyorum dedim sonra bundan sonra mutsuz olursam senden bilirim dedim tak kapattım yüzüne şimdi oğluyla konuşmuyormuş ama nişanlım bana diyorki iki güne geçer diyo ne yapmalıyım kızlaryardım
Kızlar, Nişanlıyken kayınvaliyle kavga ettim nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum yardım edin !!! Şimdiden teşekkürler?