Arkadaşım tarafından satıldım... ne yapmalıyım?

En yakın 2 senelik arkadaşım tarafından satıldım. Şöyle bu hep olan bir şey benim çok eskiden tanıdığım bir arkadaşım var onunla bu en yakın arkadaşım beni satıyorlar sürekli beraber olunca.Üçümüz bir yerde otururken kendi aralarında sohpete dalıyorlar ben de başka şeylerle ilgilenmeye başlıyorum sonra bana küçümseyici bakışlar falan atıp "ayy yazıııık"diyorlar. Geçen gün en yakın arkadaşımla (buna A ona da B diyelim) sohbet ediyorduk işte "ya şu B çok kendini beğenmiş kız ya.. kendinin farkında değil"dedi ben de görüş bildirmedim kafa salladım sadece ertesi gün bir arkadaşım A ve B beni almaya gelmişler bunlar el ele falan önde yürüyolar biz de bir kızla arkadayız B şey dedi"ya fame olmak zor iş bak peşimizde dolaşıyolar ya"dedi ikisi gülmeye falan başladılar A "aynen kanka ya hep peşimizdeler böyle off çok zor iş yaa"benim aklıma ilk dün dedikleri geldi. Böyle çok değişiyo onun yanında kendini bir şey sanıyo beden dersinde boy sırasındayız bunlar yan yana ben B den 1 cm falan kısayım."yanınıza gelmem lazım"dedim hemen baya bağırdı "ya sen gelemezsin istemiyorum senin boyun kısa biz burada aşkımla mutluyuz dimi"dedi ben kaldım öyle bu B de 6 senelik falan arkadaşım ve sürekli beni ona satıyo "ya ben seni sevmiyorum ben bunu seviyorum"falan diyo a gidince de bana gelip "ben seni daha çok seviyorum"falan diyo bence topuklarına sıkayım işi kökten çözelim.
Arkadaşım tarafından satıldım... ne yapmalıyım?