Ruslar ve slav ırkındakiler kadınsa bizim türk kızlar ne oluyor ? yani ne deniliyor onlara ? türk kızlarınında elbet bir alıcısı çıkıyor evde kalmaya yakın ama yani şimdi belki türk kızlarınıda beğenenler olur o yüzden kıyas yaptım yoksa yani sizde biliyorsunuz kıyas bile yapılmazda , Bu arada annemi sevmem
Cevabın nedir?
+1 yılAcaba bu ırklar arası güzellik eleştirilerini ne zaman geride bırakacaksınız merak ediyorum. Bir kadın olarak katılıyorum erkeklerin dediği kadar güzeller doğruya doğru, bir çoğu kadından daha beyaz tenliler daha boylular vs. Peki siz hiç öz eleştiri de bulundunuz mu kendinize Türk erkeği olarak. Slav ırkı, zaten dünya da ki diğer ırklara göre erkeği ve kadını ile kendini güzellik olarak tescillemiş bir ırk. Biz ona bir şey demiyoruz. Bizim nefret ettiğimiz iki Slav karısı görünce Türk kızları kezban, kıllı eleştirileri yapmanız. Peki siz Türk erkeği olarak aynaya bakıp İsveç, Slav, İskandav, İtalyan, Brezilyada ki adamlar erkekse, biz neyiz diye soruyor musunuz? Bence bir sorun. Türk ırkı olarak çoğumuz Müslümanız Kuran'da Erkek gayri Müslüman bir kızla evlenebiliyor ama aynı şeyi kadınlar yapamıyor. Bunun sonucunda da Çoğu Türk kızı, Yabancı erkeklerle evlenip çocuk yapamıyor.(İstisnalar elbette var). Anca kendi ülkelerin de ki kıllı, kısa boylu, göbekli kocalarıyla sevişip çocuk yapabiliyor. Haliyle doğurdukları çocuklar da baba gibi oluyor. Bunun sonucunda da ortaya nefret ettiğiniz esmer, kısa boylu Türk kızı profili çıkıyor. Sanki biz size bayılıyoruz ha. İmkanımız olsa ne işimiz var burada bizim. Türk kızları olarak bizde isterdik İskandinav erkeklerini, Slav erkeklerini görelim de gözümüz gönlümüz açılsın lakin olmuyor işte. Erasmus ile yabancı ülke'ye giden bir kız orada ki bir erkekle sevişse anında o* , fahişe damgası yiyor Türk erkeğinin gözünde. O yüzden sizde Türk kızının gözün de Erkek orospusu olmaktan ileriye gidemiyorsunuz maalesef. Unutmadan bari size bir tavsiye vereyim :D Rusya da erkekler ve kadınlar arasında konuşma farklılığı var arkadaşlar. Bizim Türk erkekleri Rusça'yı genellikle kadınlarından öğrendikleri için Rusça'yı "Kadın Rusçası" olarak öğreniyorlar. Bu yüzdende Rusya'da ki erkekler Türk erkeklerinin arkasından "Karı gibi konuşuyorlar." diye dalga geçiyormuş haberiniz olsun :D
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen her sey iyi demissin de babaya cekiyor ne demek ya. Sanki cocuk sadece babadan gen aliyormua gibi. Esit kardesim esit. Ha, hangi tarafin baskin olacagi belli olmaz.
En İyi Cevaplar
+1 yılAnneni sevmemen önemli değil. Sonuçta bir türk insanının evladısın. Senin gibi konuşan çok gördüm ve hepsi türk kızları ile evlendi. Kuzenim rus bir bayanla evli. Bu kadar güzel olunabilir onu görünce şaşırıyorum yaşı 30larda birşey olmasına rağmen 25 gibi duruyor. Daha önce mankenlik yapıyordu. Kişilik olarakda iyi. Güzelliklerine kişiliklerine lafımız yok ama bizle kıyaslama nedeniniz ne ? Rus yengemin anlatıp bizde nelere özendiklerini bir bilsen o zaman böyle konuşmazsın. Ben türküm ama beni brezilyalılara , hindistanlılara benzetirler mesela. (Ben alaka kuramasamda çevremin dediği) Genlerle alakalı bir durum. O taraf daha güzel olabilir o zaman gidersin onlar ile evlenirsin burada polemik kurmanın anlamı ne. Ona bakarsan yabancı erkekler bin kat güzel türk erkeklerden. Ama biz genelleme yapmıyoruz ya da gözümüz dışarıda değil ?
86 Yorumla- +1 yıl
Gözünüz dışarda olsada birşey yapamazsınız gidip italyada erkekmi arıyacaksınız kendinize , hem ben evlilik düşünmüyorum ne türk kızıyla nede rus kızıyla , erkeklerin cevaplarına bakıyorum kim memnun kim değil okuyuncada polemiğie pek benzemiyor hepsi kabullenmiş demekki türk kızına sadece katlanıyorlar
- +1 yıl
Yanılıyorsun. Sen kendin türk kızlarına katlandığın için tüm erkekleri öyle sanıyorsun.
- +1 yıl
Çoğu öyle emin ol yani fırsatını bulsa 5 dakika düşünmez gider onlara , niye acaba gidiyor sorun burada
- +1 yıl
Yabancı kızlarlar 1 gece türk kızları ile 1 ömür çünkü. Bizim erkeklerde 1 gecelik ilişkileri aradığı için.
- +1 yıl
Evet şu zamandada bir ömür süren evlilik çok var 3 -4 ay sonra boşanıyorlar
Eskiden dünyanın en ahlaklı kızları Türkiyedeydi. Zamanla bozularak bu hallere dönüştü.
Cok fazla ahlak sahibi kız kalmadı. kızların ahlaklı olması erkekleri de ahlaklı yapar. kızların ahlaksız olması erkekleri de bozar.
Tecavüz olayları ayrı bir vaka .
Zamanla toplum bozulara yabancı kızlara özenti başladı. Gitgide de bozuluyor.Bu durumda en az yabancı kızlarla farkı kalmamaya başlıyor. Yabancı kızı keşfetmek mi daha iyidir yoksa tanıdıgınız bildiginiz ve zamanla kendisini yabancı olmaya adamış bir Türk kızı mı?
Aslı varken neden sahtesini alalım? aradaı fark kapandıkca kapanıyor. Ama gercekten de Türk kızlarının güzelligi kadar yabancı kızları da güzel.
Türkiyede erkeklerde inanın 2-3 dil bilen nüfus saıyısı cok yükseklerde olsa kimse Türk kızıyla evlenmez.istisnalar vardır her zaman. Ama inanın yabancı kızlara benzeme hevesi ve ahlak düzeni onlar gibi olmaya başladıgı icin iğrenç bir toplum olmaya başlıyoruz
Hani yabancı bir erkek gelir de yakışıklı olmasın , beş parası z olsun bir Türk kızına soru sorar da kızın dibi düşer ya hah işte orada benligini yitiren Türk kızı bunu yıllarca dilden dile söyler. yazık... Gelecek var mı ? yabancı özentilerine yazalım bari : no future21 Yorumla- +1 yıl
Ben naz çekemiyorum erkeklerde aynı şekil kimse kimseyi kandırmasın
Gizli Üye(36-45)+1 yılburadan tüm türk erkeklerine sesleniyorum..kuzey ülkelerine gitmeden ölmeyin !(özellikle;bulgaristan,belarus,ukrayna(kiev),norveç isveç,sırbistan,macaristan,slovenya ve çek cumhuriyeti.)çoğu bakire değildir.ama o kadar ellenmemiş dururlar ki anlatamam.
84 Yorumla- +1 yıl
Aynen gidin bende öneriyorum +1
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
11Cevap
+1 yılBıktım bu sorudan ya :D Siz tam boş işler mudurusunuz.Adam Rus karısıyla bara gıdıyor.Baska bır adam geliyor eşinizi yarım saatlıgıne alabilır mıyım dıyor ,adamda evet diyor ve kadın gıdıp her b.k u yıyor afedersınız. Türk erkeğide buna layık işte
311 Yorumla- +1 yıl
O hangi adam öyle nerede gördünde böyle söylüyorsun
- +1 yıl
El değmişte banane yani ben aşık olmuyorumki , kız zaten istiyor herşeyi ben serbest bırakıyorum kendimi yani tecrübesizde değiller o huylarını seviyorum
- +1 yıl
cevaba bak ya.Bunu bir Rusun ağzından dinledim valla. Adamların aile kavramı yok kan yerıne votka akıyor kanlarında. İnsanlar sapıtmıs hep zevke olan duskunluklerını abartmıslar. Rus kadınlar avrupada en cok şiddet gören kadınlar.
- +1 yıl
İyide aile kuracağımı kim söylediki
- +1 yıl
genelde turk erkegı oyle ister dıye soyledım
- +1 yıl
Ben kurmuyacağım eğer kuran olucaksa böyle soru sorarsa o zaman ona söyleyin
- +1 yıl
hakaret eder mı konusmıcaksın o zaman.Turk kızı ne o zaman dıyosun ya.Terbıyesız
- +1 yıl
Bunda ne gibi terbiyesizlik varki ne anlam çıkartıyorsunuz ,yani sizin aklınızdan geçenler erkekleri küçümsemeniz normal bu yazı yalnış geldi değil mi
- +1 yıl
Evet ben çok çektim , ben çıkma teklifi ettiğimde kusura bakma benim sevgilim var ( olmadığı halde ) ve sonra ben gitmem lazım x erkek beni bekliyor diyecek kadarda çok insalcıllar türk kızları o yüzden çektim , başka arkadaşlarımında yaşadıkları yani bu türk kızlardında sevilcek bir yan bırakmıyor bizde ve genellme yapılcak kadarlar
- +1 yıl
böyle insanlara rast gelmen bu genellemeyı yapabilcek haddi vermez sana.
Öz be öz dayım bir Rus kadını ile evli 15 senedir. Kadında 3 tane yabancı dil var. Matematik öğretmeni. Aşırı ve çok fazla güzel. Sokakta, yanında alıp bir yürüsen başın belaya girer.. 2 tane de kızları var.
Ama bu kadın öyle alçak gönüllü ki, o kadar mütevazi ki sanki hiç güzel değilmiş gibi davranıyor. 15 senedir..
Güzelliği falan geçelim hadi de, şu huyları ne kadar garip değil mi?24 Yorumla- +1 yıl
Ben garipsemiyorum hepsi öyle ben ne kadınalr gördüm sizin gibisi bizim ülkemizde yok diye , ben güzelmiyimki diyorlar şaşırıyorsun bu kadar karakterli olabilir mi bi insan diye
+1 yılTürk kadını - Rus kadını diye bir ayrıma katılmıyorum, her ikisini de yakından bildiğim için. kültür farkı, yetiştirilme farkı vardır o kadar. genetik olarak da farklılıklar vardır illa ki ama iki tane Rus hatun kovalayıp gelip genelleme yapılarak Türk kadınları şöyle böyle denmesinden hoşlanmıyorum. Kadın kadındır, her kadın birey olarak farklı ele alınmalıdır
60 Yorumla
+1 yılArkadaşım, çirkin kadın Rusya'da da çirkindir, Türkiye'de de... Güzel kadın da dünyanın her yerinde güzeldir... Şimdi kızlar da kalkıp, İtalyan erkeği, İspanyol erkeği varken, Türk erkeklerine erkek mi derim diyecekler... Bu iyi birşey mi?
41 Yorumla- +1 yıl
O zaten ayrı bir mesele
+1 yıl"İskandinav erkeği erkekse biz ne oluyoruz" diye sordum kendi kendime. Millet olarak çirkiniz işte, uzatmayın.
75 Yorumla- +1 yıl
Kahlo2 bakire rus bulması imkansız mı sence 10-11 yaşında alır kendi büyütür işte :)
- +1 yıl
çirkin değiliz
Gizli Üye(36-45)+1 yılCirkin kadin cirkindir guzel kadin guzel. bunun ırklara has birşey oldugunu dusunmuyorum. 180 boy sarisin mavi gözlü kiz güzel 160 boy esmer kivrimli hatun cirkin oyle mi hadi canim. sen dunya sinemasindaki yildizlari gormuyorsun heralde. kadin dedigin direk gibi olmaz zaten kivrimli olmasi gerek eli ayagi küçük olmali. slav irkindan olup bu ozellikleri tasiyan guzeldir tabi ama direk gibi bacaklı kizda güzel degil kusura bakmayın. Ama daha bakimlilar ona katiliyorum.
10 Yorumlaruslar da slav ırkından geliyor kardeşim. :)) slav ırkları sırp,boşnak,hırvat,makedon,çek cumhuriyeti,rusya,slovakyadır.sen bence sırbistana veya litvanya ve polonyaya gidebilirsin.ille slav olacak diyorsan sırbistan sana göre...
12 Yorumla- +1 yıl
Sen bence bir daha araştır
+1 yılYaaa napak napak sarısın uzun ınce slav değilsek.Ölelim mi napalım yani.Allah bizi böyle yaratmıs böyle doğmuşuz yani Türk olmuşuz ne var yani.Biz neyiz ya hayvan mıyız neyiz? Resmen hakaret etmişsin .Ayıp ayıp.Böyle gereksiz saçma sorular sormayın artık.Begenmıyorsan ilgilenmezsin yani.Begenenlerı de merak etme bence ya.
45 Yorumla- +1 yıl
Ölmeyin sadece haddinizi bilin bişey sanmayın kendinizi , çok gülüyorum yani dışarda mekanda vs. çok görüyorum yani makyaj ve bi taraflarını açarak erkkelerin onlara üzerine atlamasını sağlıyor onlarda kendini birşey sanıyor ben neyim havaları aslında erkeklerin abazalığı onlarada yazık ayriyetten , ben hiçbir rusta böyle bir hava görmedim gayet mütevaziler ve karşındakine değer veriyorlar öyle ben seni koştururum süründürürüm gibi düşünmüyor anlatabiliyorum mu
- +1 yıl
GENELLEME YAPIYORSUN! o zaman bu sekılde ıfade et kendını turk kızları ne acaba dıyerek değil
- +1 yıl
Evet genel olarak hepsi aynı çünkü
- +1 yıl
genel olarak hepsi aynı değil
- +1 yıl
değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirincisi ruslar slav ırkından değil mi ikincisi ben zaten annemi sevmiyorum diyerek hazır cevap vermisin ya tam bitirimsin. Sev ya da sevme bu senin tercihin ama bunları soylemeden önce aynaya bakmana bir oneririm
46 Yorumla- +1 yıl
Onuda kapsarda polonya çekler vs. diğer gider , ne diyeceklerimi bildiğim için önceden yazdım , aynaya baktım ne oldu şimdi
Cevap sahibi+1 yılYani şöyle düşün onlar uzun boylu sarışın renkli gözlüler ya hani sen de öyle misin acaba türk kızlarına laf etmeden önce bunları bir düşün
- +1 yıl
hahah dil biliyorum ve iyi yaklaşıyorum yanlarına onlar bazıları gibi dış görünüşe önem vermiyor o yüzden problem yaşamıyorum
Cevap sahibi+1 yılDil bilmekte ne var ki ben de biliyorum ama gözüm de hicbir zaman dışarda olmadı eğer rus seviyorsan git ruslar birlikte ol bos boş polemiğe girme ayrıca şu konuda sana katiliyorum onlar dış görünüşe bakmaz cuzdanina
- +1 yıl
Polemiğe katılmak zorundada değildin
Cevap sahibi+1 yılsadece görüşümü söyledim sizin gibiler ancak rus tavlar zaten görelim bir italyan veya fransız kadınıyla birlikte olduğunuzu ne italyada ne fransada hollanda almanya ve birçok avrupa ülkesinde ruslara tiksinerek bakarlar.
işte bir kadın düşmanı daha .türk kızları evde kalmaya müsaitse neden benim bütün arkadaşlarım evli o zaman .ayrıca bence rus erkekleri türk erkeklerinden daha çekici bin kat daha yakışıklı .
222 Yorumla- +1 yıl
Kadın düşmanlığı nerden çıktıki , benim kadınlarla aramda bir bağ var kopamaz hiçbirzaman
- +1 yıl
Bulursan rus evlenicen ve inanıyorsun buna
- +1 yıl
İyi ne diyelim bu kadar kararlısınıda hiç görmedim
- +1 yıl
Evet bencede ne varsa yabancılarda var kaç kurtar kendini bunlardan
- +1 yıl
Tabi şimdi birisine güveniyorsun arkadan iş çevirme riski saf ihaneti var ne böyle riskleri alıcan
- +1 yıl
yabancı kadınlar rahat ya bekaret vs aramıyorsan aslında rus kızı ideal evlenmek için .ama işte bzı erkekler illa bakire olucak diyolar o yüzden kızları harzıyolar yoksa rus kadınları sadık oluyor sevince .bizim komşumuz vardı rusla evlenen gayette mutlydular bebekleri bile vardı sonra taşındılar burdan
- +1 yıl
Sen nediyon o konuda rus kadını aşklarına çok sadıktır , benimde vardı öyle komşum kadın bu kadar mı iyi kalpli ve sıcakkanlı olur türkçeiyde öğrenmişti 2 çocuğu vardı dahada çok örnekleri var . Bekarete önem vermedim bi keresinde kız bi kere oldu dedi sonradan öğreniyoruz kızın üstünde bi manga geçmiş neredeyse sonradan türk kızının dediği ben hiçbirşeye inanmadım , Evlenincede polonyalı ile evlenirim onlar çok farklı
- +1 yıl
Bende o yaşlarda başladım sorun yok , ben bi ölçer tartarım ona göre onlar çünkü saklamıyor herşeyi anlatıyorlar , karşındakinin bekarete önem verdiğini öğrenirim sonradan kıvırmıyorlar
+1 yılTürk-rus ve slav kızları kapışmasını gördük görmesine de en son cümle çok dikkatimi çekti "Bu arada annemi sevmem" bunun üstüne yorum yapılacak bir şey görmüyorum ben tek yıldızımı verip gidiyorum.
30 Yorumlaaa inanmıyorum. beyni olmadan yaşayabilen ve yazabilen insanlar da varmış. kıçımın kenarı seni.
20 YorumlaPeki Rustan olma Türkten doğma kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz? :D
113 Yorumla- +1 yıl
İyi olur , ben bitanesiyle tanışmıştım iyiler
Bir Rus kadının kollarında can vereyim kocası olarak <3 Rabbım büyüksün, alemlerin rabbısın <3
24 Yorumla- +1 yıl
Amin ;)
Benim anne tarafım slav baba tarafım türk. Kesinlikle türkler slavlar çok farklı her yönden.
00 YorumlaSenin için her şey dış görünüş o yüzden insanların karekterleri senin umrunda bile değil.
14 Yorumla- +1 yıl
Yani kadında karakter benim işime yaramıyor
- +1 yıl
Evet niye bu kadar yadırgıyon orasını anlyamadım
+1 yılTelefondan girdiğim için yorum yapamadım sen oturda kendi haline acı be biz sanki sana muhtaçtıkta biz Türk erkekleriyle birbirimizden memnunuz sen koş başka topraklara hadi canım
55 Yorumla- +1 yıl
Bana çoğu kadın muhtaç bi faydam var en azından , türk erkekleri sizden memnun mu acaba
- +1 yıl
Hahaha +1
- +1 yıl
Evet memnunlar yaylan
+1 yılmuadili oluyor.yani onun işini gören.yerine koyulabilen...
00 Yorumla
+1 yılBanane sanki bana Rus mu ayarladın kanki ya:( Ayarlasaydin seni savunurdum bak bu konuda:(
05 Yorumla- +1 yıl
Aynı zıikten mi düştük kanki , parayı hazırla istediğin ülkeye gidip eğleniriz dosrum
- +1 yıl
Gerek yok la güneye insek yeter antalya,muğla falan hiç gitmedim ben.Oralarda Rus vardır buluruz.Hem Türk manyağı hepsi tavlariz hemen:D
- +1 yıl
Lan olum burdan baktığımda sende iki öpücüğe boşlcak bir tip görüyorum
- +1 yıl
Her şey bazen gorundugu gibi değildir aga :D
- +1 yıl
Bilemem orasınıda muameleyi iyi yapman lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılaç bakayım beynin var mı senin ya. neyse ergen davranışları bunlar. ama laf söylemeden kendi tipsizliğini de göz önünde bulundur canım. hadi sütünü iç yat bakim
20 Yorumlaher sabah uyandığımda ben de bunu kendime soruyorum :(((((
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖeh harbiden sıktınız.Bu ne kuyruk acısı arkadaş.Yeter lan,valla yeter.
30 YorumlaGerçekten sağlam kuyruk acınız var
73 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten bilemiyorsunuz gerçeği , erkeklerin hiçbirisi sizi çekmek istemiyor sadece katlanıyor , fırsatını bulsa 5 dakikda düşünmez gider onlara
- +1 yıl
sen çok çekmişsin herhalde
Rus ve Makedon sayılır mı güzel olarak? :P
10 Yorumlaya bayiliyorum size cidden.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok garip kafalar.
eben oluyorlar
34 Yorumla- +1 yıl
ebeme laf yok
- +1 yıl
Yoo ben gerçekten sevmem annemi ailem falan yok benim , ebem daha çok işe yaramış gibi görüyorum , türk olduğu konusunda şüphelerim var o yüzden
- +1 yıl
türklerden bu kadar çok iğreniyorsan türklükten çık kardeş bu kadar zor birşey değil
+1 yılAyy yazıklar olsun :D
02 Yorumla- +1 yıl
Acıdın dimi kendi haline
- +1 yıl
S.g
Büyüyünce geçer.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbızım turk kızlarysa ınsan oluyu :D
01 Yorumla- +1 yıl
Ooğru onlar melek çünkü
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında