AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Arabistan çıksın sırtınıza
Dünya gözünde arabistan kadar değeri yok memleketimin
Eğer şeriat olduğu şekilde gelicekse değiştirilmicekse gelsin başımızın üstünde yeri var , karşı çıkan herkesin kafasını ezmeye hazırız
bizde atatrkin laiklik ilkelerini kaldırıcak kişilerin kafasını ezmeye hazırız
Hodri meydan
Atatürkü haşa Allahın kanunlarından üstün tutuyorsan dinsizsin sen soran arkdaş
👏👏👏😃
O dediğin hale gelmez durmak yok Kemalistlere inat devam.
ne diyonj sen be
‘Kadın Sünneti’ yani klitorisin (bızır) kesilmesi (Klitoridektomi), Kadın Cinsel Sakatlamalarının en yaygın yöntemidir. Bu sünnet'ten çok penisektomi ( yani erkekte penisin kesilmesi) ile özdeştir ve eş anlamlıdır. Erkek sünneti, penisi örten koruyucu derinin kesilmesini içerir, ama penise zarar vermez. Kadında yapılan sünnet ise en hafifi klitorisin , bızır, kesilmesi ( Klitoridektomi ) olup amaç , kadında cinsel zevk organı olan klitorisi tahrip ederek bekareti korumak, kadının cinselliğini ve cinsel duygularını engellemek olup bir çok istenmeyen tıbbi komplikasyonlara risklere hatta ölüme dahi sebep olabilmektedir. Ülkemizde uygulanmayan ve geleneklerimizde kesinlikle olmayan bu sünnet tipi daha çok Afrika ülkelerinde yaygındır.
@Bjkalen bu ilginç bilgi için teşekkürler :
)
guncelemede bisey okudum ondan
Sen Din (İslam) nedir bilmiyorsun besbelli. Saçma sapan yazmışsın. Akp ile İslam'ı özdeşleştirmek yanlıştır. Akp İslam'ı temsil etmiyor. Akp kindarlığın yüzünden dine dil uzatma. O dilini yuttururlar sana. IP adresin alınmıştır. Bilgine.
@abbas283 çok korktum :D
Ülke mi hangi ülke.. Ülke kalmaz sen şeriat diyorsun :)
Yeterli Güce ulaşırlarsa yapabilirler de ben pek yapacaklarını düşünmüyorum. Kendi Tabanın çoğunluğu karşı çıkar
Arabistan şeriattan uzak, Türkiye ve siyasi partiler fersah fersah uzak. Şeriatta Hırsızın kolu kesilir, ülkede kol kesecek insan kolu kalmaz mesela..
getiremez , toplumumuz şeriatı kaldıranaz çünkü ahlaki olarak o seviyede değiliz
şeriat gelse yolsuzluk yapmış bakanları milletvekillerinin kolunun kesilmesi gerecek.. hangi vekile bunu yapabilirler ki kendileride yolsuzlukla suçlanırsa başbakan olsa dahi kendi kolu da gidecek şeriat bu kanuna benzemez kişiden kişiye değişmez. AKP hükümeti kesinlikle şeriat getirmeyecektir bunu bir AKP li olarak söylüyorum ve yine AKP ye oy vereceğim.
ıyyy iğrenç akpden nefret ediyorum
kusura bakma ama şeriat gelse ne AKP ne CHP nede diğer partilerden vekil adam kalır hepsinin kolu gider. şeriate göre yolsuzluk en büyük suçlardan. o yüzden şeriatı AKP bile getirmez getirmeye cesaret edemez.
inş dediğin gibi olur. bu arada bende dindar biriyim normaldede bunlar beni zorlayarak dinden soğutuyolar. bu arada sen akpli olduğun için bişey sorcam sendemi atatürkten nefret ediyorsun
Atatürk anlatıldığı gibi masum değil. ilkokul ortaokul tarih kitaplarından öğrenemezsiniz bunları. ingilizler anlaşmalı bir şekilde bu toprakları terketti yoksa kaybettiklerinden değil Atatürkün bugün ki devrimleri karşılığı bu topraklardan çekildi. yaptıkları 100 yıllık anlaşmalar filan hani AKP 2023 diyor ya işte bu yüzden bu 100 yıllık anlaşmalar o zaman sona eriyor o zaman özgür bir ülke olacaksın. ayrıca madem ülkeyi atatürk kurtardı kerkük musul neden verildi buda ingilizlerin bir şartıydı.
atatürk ülkemizi kurtardı. ona laf söylemek kimsenin haddi değil o kadar zaferi nasıl kazandı sanıyorsun onun gibi muhteşem bir kahramanı ben hiç görmedim. yabancılar bile ne demiş yüzyılda bir kahraman gelir o da türklere denk geldi demişler. siz o kadar nankörsünüzki yaptığı başarıları zaferleri görmüyücek kadar körsünüz
Yabancılar hiçbir zaman senin iyiliğine birşey demişmi ebee salak onlar bunu diyorsa altında birşey ara.. yabancılar fatih sultan mehmedi abdülhamiti niye böyle met etmediler o zaman? çünkü bu liderler onlara kan kusturdu.. :)
çekemiyosunuz ondan bu laflarınız o recep tavuğuda çekemiyor
tamam fıstık öyle olsun :)
bu arada attatürk düşmanı değilim sadece olduğu gibi kabullenirim ne recebi ne attatürk ü kendimden üstün görmem.. sen görüyorsun heralde.. :)
atatürkü herkesten üstün görüyorum bir kahraman o bizden daha büyük vasıflara sahip
yapacak birşey yok senin beyni yıkamışlar..
senle bu saatten sonra sadece sevişebilirim :D
akpli dini kullananlar kendilerini belli etti bakın :D
kuzenim yazmış pardon :D
kızlara sünnet mi oluyor nereyi kesiyorlar ki anlamadım :/
Allah'ın getirdiği şeriata Allah korusun diye tepi veren bir beyin bana komik geliyo yaa :D atatürkçüyüm ama sizin gibi boş değil ahahahah :D
İran olma yolunda ilerliyoruz çok kötü çok
izin vermeyelim
Çok şükür aklım yerinde akp ye oy vermem
Arabistan'da onlar yasak peki de yüksek tepelerde otellerde içki filan içilmesi? Biraz araştırma yaptıktan sonra bu tarz şeyler yazsak! AKP ile dini bağdaştırmak sence ne kadar doğru?
Bir de lütfen altta ki yorumları filan okuduktan sonra keşke dinin kadına verdiği hakları diri diri toprağa kadının nasıl baş tacı edildiği durumları bilsek? Veda hutbesinde Peygamberin söylediklerini okusak! Savunduğum için demiyorum.. Bu ülke şu şartlarda zaten şeriatı kaldırmaz.. Olmaz da. AKP şeriat ile uğraşmıyor hem onların istediği başka bir sistem.. Lütfen vikipedia da bir yazı ile böyle şeyler yapmayın! Oraya sende girip yazı yazabilir güncelleme atabilirsin.. Lütfen biraz dikkat!
şeriatı getireceklerini düşünmüyorum Allah izin vermez
Hahahaha içkiyi yasak edenleri Allaha havale eden vekilin seçmeni işte burada
hahaha bizim sözümüzle olacak işler değil mi?
Bilmiyosanız yorum yazmayın lütfen salak durumuna düşmeyin. Çevrenizden biri görür dalga geçer sizle
bazı şeyleri değiştirecekler bu kesin fakat şeriat değil
şeriat Allah'ın kanunları zaten nasıl Allah izin vermez anlamadım mantık hatası var burada :D
Üzgünkiz burada mantik hatasi degil beyin hatasi var. Beyinde birseyler ters gitmis demek ki. Bence arkadasin beyin damarlari tikanmis. kan gitmiyo. Seriati emreden ve isteyen zaten Allah. Ama bu kiz gelmis Allah izin vermez diyo. bence bir beyin doktoruna görünmesi lazim
Sizin bu yobazi ve fanatikliginiz yüzünden akpyi seven kisiler onlarin yaptiklari her ise destek verirler , etkiye tepki.
Aynen ya bu cahiller yüzünden hep
İsidin musluman olduguna inanan insan herseye inanir cahildir bir ottur.
Bu soruyu kaldirmayan adminleri siddetle kiniyorum gormuyo musunuz provakatif , saygisiz ergenin küfürlerini? Banlasaniza ne duruyorsunuz?
Şeriat diye birsey kuranda gecmiyor. İnsanlar uydurmuş onu. Hakikat kuran..
Konu tayiiiipse her sey mumkun :)
izin vermeyelim türk gençliği değil misin :))
Birer birer atatürkün getirdiklerini kaldırıyorlar zaten. Bunları mı tekrar getiremeyecekler?
getiremezler bence götleri yemez
güncellemeyi oku ve kendine gel türk gençliği
Bence bilmediginiz konularda yorum yapmayin. Oncelikle seriat nedir, ne demektir onu ogrenin. Kafanizda uydurdugunuz bilmeden sovdugunuz seylere dikkat edin
ben şeriatı iyi biliyorum okudum kuranda 100 sopa cezalarını iyi biliyorum
bak guzel kardesim o sopayi zina yapana, iftira atana atiyorsun tabi bunun icin sucu 3 kisinin gormesi gerekir eger muslumansan Allahin kurallarini taniyorsan inaniyorsan sende seriatcisin demektir. cunku seriat dinin butunur
haaa evet doğru 2 kadının şahitliği bir erkeğin şahitliğine eşit olucak yaa o yüzden istiyorsun bence sen. erkek olsam bende isterdim tabi. bir kız olarak istemem asla
İslam kadina es secme , miras gibi pek cok hak vermistir. Kizlarin diri diri gomuldugu bir topluma gelen yenilikler bunlar. Belki sapka kanunu ya da kilik kiyafet kanunu olsaydi uymayani assaydi o zaman senin gibiler icin İslam daha degerli olurdu
şeriat hakkında en ufak bir bilgin yok yazdıklarının hepsini okudum araba kullanmaktan, makyaj yapmaktan, çarşaftan bahsediyorsun. Yemin ediyorum Allah'a hesap günü onun kurallarını kanunlarını bu kadar basit ve bayağı gördüğün için senden şikayetçi olacağım ve bilmeden konuştuğun, saçmalıklarınla kandırdığın bu kadar insan için hesap vermen için dua edeceğim. yazıklar olsun Allah ıslah etsin seni
ben arabistanın uyguladığı şeriattan bahsediyorum
sen ne dersen de Allah büyük onun sözleri Kur'an-ı Kerim'dir ve şeriat onundur eğer insan uygulamayı bilmiyorsa, yanlış uyguluyorsa bunun suçlusu insandır. Sen oturup 2 rekat namaz kılıyorsan aldığın abdest, ettiğin niyet şeriattır. Bu yazdıkların elbette günün birinde karşına çıkacaktır. Dilerim o kadar uzun olmaz.
kapa çeneni bee
bundan sonra vekil Allah'tır chp'yi savunmak onun reklamını yapmak için Allah'ın dinini kullandın dilerim kabalaştığın kadar iftiraların kadar pişman olursun
pişman olucağımı sanmuyorum dilerim bu yobaz gerici zihniyet ölür tamamen
"kim Allah'ın indirdiği hükümler ile hükmetmezse işte onlar kafirlerin ta kendileridir" Kur'an ayetleri çok açık sen istersen pişman olmayacağını düşün
bak kardeş sana söyleyeyim şeriat dersen insanların aklına ilk Allah'ın dini gelir. ama sen işide karşıyım sahte şeriatçılara karşıyım de ona bende karşıyım sana kızma nedenim Allah kanunlarını bilmeden konuşman ya da soruyu eksik sorman. İnanmazsın saygı duyarım, ama inanıyorum diyip hata yapmanı istemem. öldüğün zaman seni ne akp ne chp kimse kurtaramaz. o yüzden siyaset gibi yalan üzerine kurulu birşeye dini karıştırma. sana da sert çıktım kusura bakma kırdıysam hakkını helal et söylediklerimi de düşün. senin iyiliğin için söylüyorum inan
ben kendimi yanlış ifade eden biriyim zaten :)) baya eksik anlatmışım doğru anlatsam belki herkes desteklerdi ama iş işten geçti :)) kırmadın tabiki sende dindar birisin bende öyleydim ama son zamanlarda kuranda ayetler gördüm kadınlarla ilgili. okuyunca içimde dine karşı soğuma oldu açıkçası. eğer kuranın türkçe meali varsa oku gör derim
güzel kardeşim Kur'an-ı normal bir kitap gibi okuyamazsın, tefsir denen bilim dalı vardır. İslamidir. burada yazılan kitaplar indirilen ayetlerin hangi durumda, hangi olay sonucunda, ne zaman indirildiğini yazar eğer tefsir okuyupta tatmin olmazsan dilediğin kararı ver ama okumadan güzel dinimizi yargılama
Hırsızın Şeriat getirdiği nerde görülmüş?
şimdi şeriat geliyo diyenleri zamanında dil elden gidiyor yaygarasını yayanlara benzetiyorum. ne din elden gitti ne de şeriat gelecek. saçma sapan düşünceler içindesiniz ya.
Yok ya. Ulkemizdeki dindar kesimden suphelenin arkadaslar. En pisi onlardan cikiyo :) allah durust insanlara zeval vermesin.
İsyan çıkar hemde çok büyük
bencede
eksiliyenler tırstı galiba daima cumhuriyet din sömürüsüne hayır
tırsmıştır tabi :))
Yok devenin nalı. Güncellemeyi de ezbere biliyo bu Türk gençliği !
Sırf oranı buranı açmak için bu adaletsizliğin devam etmesinden yanaysan aç âçda a*ının diline kadar havalandır küflenmiş cücük kafalı yaratık ,
sensin yaratık allah bilir akpli yobazsın o yüzden senle muhatap olamıcam
AKP li degilim, al birini vur ötekine, ben allahın kurallarından yanayım, yobazmı önce kendine bak cahil cühela araştır kızım at gözlüğüyle bakma
Dinle işi yok onların
Arabistanda kadın sünneti he? Ahahha cahilliğnize doyamıyorum başka hikayelerin var mı canım?
araştır derim asıl sen cahilsin hemen googlea yaz hadi kadın sünneti yaz direk
Kadın sünneti diye birşey var bunu inkar etmedim fark ettiysen bayan cahil. Arabistanda olmasından bahsediyoruz.
Sen siyaseti twitterdan takip ediyorsun galiba :D
akp için din amaç değil sadece araç
doğru bunu yeni fark ettim. dini kullanarak ayakta kalıyor
daha önce akpye oy veriyordum. akp için dinin araç olduğunu fark edince o partiye oy vermekten vazgeçtim. din onlar için amaç olsaydı o zaman düşünürdüm oy vermeyi ama artık öyle bir ihtimal yok
hdpye mi oy vermeye başladın mhpyemi
ikisine de oy vermem. hdp pkknın meclis versiyonu. mhp ırkçılığı savunan bir parti. ikisi de bana ters
ben chpliyim sendemi demokrasi ve cumhuriyetten yanayım
kusura bakma ama chpnin bu ülke için pek bişey yapacağına inanmıyorum. belki bbp ya da saadet
atatürkçü değilsin o zaman
Atatürk'ü seviyorum ama bu zamandakiler gibi atatürkçü değilim
ben çok atatürkçüyüm.
olabilir. senin düşüncen ve herkes düşüncesinde özgürdür
bizde bunu istiyoruz işte herkesin kendine ait düşüncesi ve özgürlüğü olması için cumhuriyet şart. akp şeriatı getirirse özgürlük hayal olucak tüm türkiye için https://www.youtube.com/watch?v=6O_hsqCgX8c bunu izle bak
13 yıllık akp dönemi ve din ilişkisini yorumluyorum.
bence iyi bir niyetle ortaya çıktı bu parti. Türkiye'de din konusunu hak ettiği önemli yere taşımak. seçimlerde %50yi garantiledikten sonra din çatısı altında dini yok etmeye çalıştı. ilk hedef, en büyük dini cemaat olan hocaefendi cemaatini zayıflatmak ve milletin gözünde düşürmek. cemaat yok olmadı ama zayıfladı. ikinci hedef Türkiye'deki diğer cemaatler. akp tekrar iktidar olursa (bence malesef olacak), o zaman Recep Tayyip Erdoğan bir süre sonra kendisini İslam dünyasının halifesi ve tek lideri ilan ederse hiç şaşmam. bunlarda asıl amaç dine ve devlete hizmet etmek değil, asıl amaç koltuk ve güç sevdası
videoyu izledin çok tuhafıma gitti ve acıdım ordaki kadınlara. yazık yaa. yaşasın cumhuriyet diye bağırasım geldi
getirmez şeriat gelse ilk bunların kafası gider ^^
yapar o gerikafalılar sürüsü
serefsizler her pisligi getirir
Evet kaldıracakdır zaten bunu bekliyorum :) şeriatr gelince buyuk ihtimal başkanlık sistemi bunun işareti
izin vermeyiz buna
Size soran yokki zaten :) anca gezi gibi yaparsınız kazancınız job ve biber gazı olur :)
al işte ne alaka gezi mezi falan? bize (tarafsızım) diyorsunuz faşist diye de siz alasını yapıyorsunuz.
o. ç
Faşitlikle alakao yok ya da siz başda partinizi, iktidar yapın sonra bakarız düzene
tarafsızım dedim. neyse saygılar.
Bunu snn dememn lazım :)
Kimse tarafsız değildir
Getiredebilir değişik şimdi ne olur bilinmez
sen izin verir misin buna
Ben şahsen ülkeyi terk etmeyi yeğlerim.
Hayir olamaz !!
güncellemeyi okuyun ve kendinize gelin türk gençliği
Iste bu 👏👏👏!!
O kadar da değil
güncellemeyi oku ve kendine gel türk gençliği
Sanmam, onların işi götürmekle... :))
ya yok artık
Yok be biz varız ayol nereye şeriat geliyor
Mhp ye oy ver ülken elinden gitmesin hdp bdp akp hepsi yok olacak
chp?
mhp sağcı ve akpye yakın gerici değil mi benmi yanlış biliyorum
Oha akp nerede mhp nerede çuş oldum alaka yok bo Google amcaya sor chp yi hiç kariştirma onlar puşt 😃
sensin puşt !!!
Ben değil chp puşt vatan haini onlar kuzum
kendi partisinden ulusalcıları kovan kılıçdaroğlu chp başkanlığından ayrılmadığı sürece akp iktidarda kalır.
Önce bir Adalet gelsinde...
2002den beri bekliyoz bir getiremediler.
2023e hazırlanıyorlarmış :(( o kadar korkuyorumki
kuzey korenin islamik versiyonu olacaz gibimsi
Yaaa şu soru mantıklı mı dön de bir oku
Abartmayın ya ne şeriatı.
zorla kapanmayı, bir kadın olarak 2. sınıf muamele görmek istemiyorsan akpye oy verme :( sırf kadın düşmanı olduğu için nefret ediyorum ondan
Kimse kimseyi zorla kapatamaz bırakın bu tarz düşünceyi. Ayrıca 2. sınıf muamele dediğin şu an yok mu şeriattan sonra mı oluyor.
Sizin yaptığınız akpye düşman olduğunuz için nereden laf atarım derdi
Okumadım yazdıklarını amaa padişahlık getirdiler
Yunanistan gibi olmayalimda
olmaz seçme hakkı elindeyken hiç bişey olmaz
g*t ister
Keşke olsa.
Keşke kaldırsalar ilkelerini
allah korusun
O atanin adını büyük harfli yazmışsın.
Seni Yaratan in Rabbinin adını küçük yazmışsın.
Insan ol az insan
nerde
bir solucan daha :(
haha :D aynene eren :D
ALLAH korusun diyor halâ beyne bak beyne
sen naptın yuh ya
güncellemeyi oku ve kendinize gelin türk gençliği
kaptırmış gidiyosun kim tutar seni
para kazanacaklarsa getirirler
12 yıldır iktidarda.
Getirdiler mi?
türkiye 2023e hazırlanıyor diye bağırıyorlar. fark etmiyormusunuz geriliyoruz zaten ülke olarak
Gerilen senin gibi ideolojik takintililar.
Ben gerilmiyorum..
Bırakın artık şu korku ticaretini...
Müşterisi kalmadı o saçmalıklarin...
Kemalizm bu ülkeye kan gözyaşı ve Heykel getirdi. Başka da bir poku yok. ..
Umudumuz
allah korusun
Yorum yok...
getirir
hayır getiremez.
Cok telaslisin sanki
bence yemez.
Ne alakası var
Getirsinler yakında da gelecek :)
yok öyle yağma
irandan beter olur