Hangisinde yatiyorsunuz? Ayri yataginiz var mi yoksa anneniz kullanisli olsu diye cekyat mi istedi:))
yataksa kaclik merak ediyorum :)
yataksa kaclik merak ediyorum :)
kendinle baş başa kaldığın ender anların ortağı. gözlerini kapayıp beynini soru yağmuruna tuttuğunda sırf soğukluğu ve yumuşaklığına temas ile sakinleşebileceğin nesne. içine gömüldüğünde, gözlerinden içeri bal kıvamında, sıcak-tatlı-ekşi bir salgı* bırakarak sanal, ama gerçeğinden çok daha güzel bir dünyaya ışınlayan alet. uyku, seks, okuma, ağlama gibi yüce etkinliklerin ortak mekanı: üstünde kendine ibadet ettiğin kutsal prizma. fiziksel ya da zihinsel yorgunluk anında kazıp içine gömülme, dibinde iyice küçülüp yeniden enerji dolana dek kendisinden kopmama arzusu doğuran şarj aleti. mutsuzken yatıştıran, neşeliyken kafa okşayan dost-anne arası şey. uykusuzluk anlarında çaresiz ve üzgün bir halde dudağını sarkıtıp ööyle bakan, hiç karşılık beklemeden sonsuz huzur vermeye hazır iyi kalpli obje. belli etmemeye çalışsa da bir ruha sahip olduğundan kesinlikle emin olduğum varlık. farklı eşya. yatak daima.
Neden sacmaliyorsun her soruda:/
Bu soru herkesin durustlugunu ortaya koydu gercekten, bazilari guluyor falan yok yerde yatiyorsun diye ama gercekleri bu, gayet normal. Saygim var durust olanlara, zorluk cekenlere.
Yer dar oldugu icin cekyatta yatiyorum.
Canım ne alakası var kimse kşmsryi kücük dusurdugu yok
Yıllarca çekyatta yattım Annem 6 yıl önce bu evden git dedi küfür etti bende gittim ve artık kendi evim var kendi yatağım kendi odam var istediğim yerde yatarım artık kimse karışamaz.
Iyimis:)
Tabi orasi kotu , neden istemedi ki seni
Uzuldum, pisman olup geri mi cagirdi
Hakli olarak tabi:)
kendimi bildim bileli çekyatta yatarım yatakta yatmışlığım çok yoktur hala da çekyatta yatarım yatak tuhaf geliyor bunca yıl çekyattan yattıktan sonra...
Ilk cekyat almislar demek sana annen misafirleride dusunuyir demek:)
Anladim:)
Cevap
23Cevap
Ev arkim cikti artık 2 yatagim var ayıptır söylemesi :) biri tek digeri çift kisilik.
Odam cok dağınık ise diger yataga geçiyorum.
Sen peki?
Iyimis valla:) var 140lik
yatagimin kaclik oldunu neden merak ediyon, onu ben merak etim? tek kisilik de ölcusunu bimiyorum normal tek kisii yatak, cift kisilik bos yerde cooook yer kapliyor diye tek kisilik takiliyom
Uykuya duskunum sizinde iyi uyumanizi isterim:) cok dusunceliyim
cok dusuncelisiniz :D ama yatagin buyuklu veya kucuklu önemli degil asil yataginin rahatligi daha cok önemli yumusak olmasi önemli sirt veya bel agrisi yasamamk icin...
Uykum gelirse yer farketmiyor olduğum yerde uyuyabiliyorum
Oylede kendine ayit yatagin varmi:)
Odam olduğu için doğal olarak da yatağımda oluyor :D
Nasilda sevindim:D
tşklr :D
baza ama köyde yere yatak serer öyle yatarız çok acayip rahat olur , sana da tavsiy eediyom
Yerde yatmisligim var tabi :) baskasibun yataginda yatmaktansa yerden yatarim daha iyi:)
aynen :) köyde de çalıştın mı şöyle aslanlar gibi hamarat hamarat
Findik topladik olurmu:D
ooo karadenizlisin maşallh :) :) ya karadenize gelim mi tavsiye edermsn memurluk tercihinde :)
Gel gor derim:)
ulaşırmsn bana
Neden?
Cekyatta yatiyorum oturma odasında. Kendime ait idam yok
Memnun musun
Tabikide sukur
yere cuval serıp oyle yatıyorum ben cok fakır ve gururlu bırıyım
Deme
dedım bıle malesef uzgunum
uyku geldıgınde nere rahatsa orda yatıyom bazen yerde halının ustune yatmıslıgım dahı var yanı :)
Haha yatagin var mı peki
o şaibeli aynı odada 2 kardes kalıyoz artık kafam karıstı bılader hangısınde yatarsa öburu benım diyim sana :D
Haha tamam
Uykum varsa yatakta, uykum yoksa Televizyonun karşısında çekyatta yatarım.
Kendine ayit yayagin varmi?
Anladim :)))
Yatak tek kişilik. Şöyle çift kişilik olupta yayila yayila yatmak isterdim:)
Cok guzel ya valla isterdim ki seninde olsunneyse bunda sukur tabi)
Yatakta yatıyorum, boyutu da 2 ye 1.20 olması lazım :)
memnunum tavsiye ederim :)
Var benimde 140lik:)
ohhh senin keyfin daha iyiymiş :p biz kediyle yatıyoruz yetiyor bize :p
140 lik ama duvara yapisiyorum obur tarafta ytmisligim cok hic:D
:) yayla gibi yayıla yayıla yat işte ne işin var duvar dibinde
Aliskanlik ve korkudan:D
Yatak. çift kişilik kaçlık oldugunu bilmiyorum hem yatay hem dikey yata biliyorum (:
İyi:))
Tek kişilik yatagimda bazende cekyatta aklıma neresi eserse
Ben betonda yatıyorum. Çünkü evim yok ve ailem memlekette. Ben de İstanbul'da çalışıyorum ama kalacak yerim yok.
Ciddimisin ya:/
Evet, ciddiyim. Ben onlara para gönderiyorum, borçları var. Memlekette sıcacık ve yumuşacık yatağım vardı.
Nezamansir boyle?
4 aydır böyle...
Üzüldüm allah yardımcin olsun
Amin...
Basını koyck bir yatagın varsa cok sükür
Tabikide
belli bir ortalamam yok her konuda oldugu gibi
Ne simdi?
insan uyumak için bir standart belirlemez bu dayatmadır ben masada bile uyurum
Yatak be ne cekyati canim :D
Ayri yatagin var yani
Oyledir
2 kişilik yatakta yarın yokmuş gibi yatıyorum
Aynen:D
:)) aynen
Yatakta yatıyorum normal olarak 😉😃
Cok sanslisin
Cift kisilik bazali en iyisinden onemli bu isler:)
Aynen bencede :))
Çift kişilik yatak 😄
Bendensin:)
sandalyeleri birleştirip öyle yatıyorum
Supersin
Çok rahat. Dene bence
180x200 :)
Ayakta uyuyorum
Belli
yatak 160x200
Ne hos:D
Çekyat-ma
Hee
yerde yatıyorum
Nasil?
bunun üstünde
www.nazarminder.com/.../15825802.jpg
ıstemsız seslı guldum ya :D
Zenginler bilmez pampa :)
@BenNtigreH
Akıllarından gecmez ama harbı kahkaha attım resmen meraktan actım resmı gorunce koptum :D:D @geçmişiolmayanadam
Hee alirim sana yatak:) idare et yurtdisinda yasiyorum hic duymamistm
Gülecek ne var bunda anlamadim
@BenNtigreH
Bence denemelisiniz çok çok rahat ediyorum ben
@geçmişiolmayanadam kanka zamanında az yatmadım tadını ıyı bılyıorum eglencemızdı cocukluk zamanımızda :D:D
Bende anlamadim neye guldu?
yeryatağı deniyo
takacak birşey yok :)
@aşkınn-gs
çekyat
:) anladm rahatmisin
Olsun sukur bunada:)
Yatagimda uyuyorum
Kendi yataginmi?
Gardorap
O ne:/
Yuh haha
ranza altlı üslü
agır fakir
Memnun musun
evet neden memnun olmayım bide fakir yazan arkadaş sokakta kalanları unutmuş olabilirmisin, hiç yatağı olmayanları?
bence klozet
Yatak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar