Arkadaşlar kısa etek giyip istediğim erkekle ilişkim olsun istiyorum ama bizim ülkemiz abaza olduğu için direk laf atıyorlar sapıklıyapıyorlar sokak ortasında rahatca sevişmek istiyorum toplumda ama toplumumuz yok yasak yanarsın bune ya çok sacma yabancı ülkelerde hiç böyle düşünce yok ama bu ülke geri kafalılarla dolu su geri kafalıları irana falan gönderelim MODERNLEŞİN LÜTFEN!!! ABAZA OLMAYIN!
Cevabın nedir?
ya işte böyle herkes seni ezer geçer klavye saldırısına uğrarsın, tabi haklılar da bence, yanlarındayım ben de.
Tabi senin ki de sonuçta bir istek neden olmasın ki? Biz insanız istek ve hayallerimiz geniş ve de sınırı yoktur. Ama dışarda bunu yapmak sana çok da fazla bir zevk vereceğini pek sanmıyorum gibi gibi
ne bilim rahat etmez kişi, utanır ve kendini olaya veremez zevk alamazsın, rahatsız olursun, daha tenha yerleri tercih eder insan, bence tenha yerler daha keyifli olacaktır, mesela ev, çatı katı, ormanın derinliklerinde arabanın içinde,
bu şuna benzer dışarda işemek mi daha zevklidir, özgürlüktür? Yoksa tuvalette mi işemek daha özgürlüktür? Her ihtiyaç, ona uygun yerlerde giderilir..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılbütün istediklerini rahat bir şekilde yapabilirsin
31 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler..
+1 yılCanım sen teknik direktör gibisin bütün ülkeyi milli yaptın yaaa.. Bu mu modernlik? Görüş bildirenlerin hepsi geri kafalı değil sana sinirlendiğimiz nokta "sokakta rahatća sevişebilmek". Tamam diyelim sen ne b. k yersen ye, milletin çoluğu çocuğu senin bu süzme kaşarlığından etkilenmek zorunda mı? Seni tutan yok git avrupaya çek bir ormam temalı p*rno filmi rahatla. Bizim ülkemizi de namusun kıvamında kirletme.
00 Yorumla
+1 yılHem mini etek giyim erkeklerle birlikte oluyum diyorsun sonra çok abazalar hemen laf atiyorlar diyorsun zaten senin istediğin bu degilmi beyinden sikayetcisin. Sonra bir kizon bogazi kesiliyor tecavüze ugruyor neden boyle oluyor diyorsunuz. mantiginla hareket et zevkinle değil.
32 Yorumla- +1 yıl
Bunu ne anlamda soylediniz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
78Cevap
Canım sen niye sokak ortasında sevişmek istiyosun ya.. Normal ve modernlik bu mu yanı.. G*tüne kadar etek giyme de dizinden az yukarda giyin Olmazmı? Hergün sevgili değişerek sokakta sevısmek yerine uzun süre görüşüp güvendıgın biriyle daha temız başbaşa olcagınız bir yerde sevıs madem bukadar istiyosun.. Hiçbişey ayıp değil.. Herşeyın dozu ve yeri var. Mıllet abaza değil sen azmıssın bacım kusura bakma.
70 Yorumla
+1 yılBunları yapman için yabancı ülkelere gidebilirsin.
Ülkeni toprağını beğenmiyorsan git. Sizin gibi ileri modern ayağı yüzünden kızlarımızın hallerini görüyoruz.
Burası müslüman bir ülke bende görsem yol ortasında sevişen bir çift döverim.
Gidin özelizini evini<zde yaşayın.61 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı.
+1 yılAbazalik konusuda haklisin bak bu yönden sana hak veriyorum ama bir konuda cok kınıyorum modern olmak kisalari giyip istediginle ilişki yasamak mi çok özür dilerim hayat senin saygi duyarimda kendini kandirmaktan vaz gec haram yasak olan şeyler modernlik rahatlik asla olamaz
10 Yorumla Hayvanat bahçesine gidebilirsin tatlım onlar rahatça yapabiliyor bunları anlattıklarından anladığım kadarıyla hayvanlık iç güdüsü var sende. Onlar da giyinme derdi de yok hem her yerde ilişki yaşayabiliyorlar tavsiye ederim :)
70 Yorumla
+1 yılCinsel açlık, eğitimsizlik vb. faktörler yüzünden kadınlar sıkıntı çekiyor. Anlıyorum sizleri ama yaşadığın bölge görgülü, insan gibi insanların yaşadığı bölgeyse giy. Değilse zaten giyemezsin. Cinsel açlık ise insanların bozulmuş normlarını onarmak ile mümkün. Kız çocuğunu seks yapamazsın deyip erkeğe erkeksin hadi yavrum yürü demek saçmalık olur. Neyle ilişkiye girecek bu erkek. Kızı kapatıp erkeği kudurtmak saçma sapan bir gelenek...
21 Yorumla- +1 yıl
*Cinsel açlığı düzeltmek olacaktı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNecip Fazıl'ın bir beyitini vereceğim ama çok banel olsa da öğrenemediniz bir türlü.
Medeniyet dediğin açmaksa bedeni
Desene hayvanlar bizden daha medeni
Kaç dil biliyorsun desem, hangi sanatlarla uğraşıyorsun, hangi hocaların talebesisin desem hık diye kalacak insanlar medeniyetten bahsetmiyor mu! İşte o zaman sinir oluyorum.
Konuşma şekline bak her şeyden önce.
Önce diksiyon öğren kızım. Sonra atıp tut.156 Yorumla- +1 yıl
bana tasavvuf şairlerinin geri kafalı insanların sözlerini söyleyip durmayın!
Cevap sahibi+1 yılSen ondan daha güzel bir şiir yazdıktan sonra söyleyebilirsin bu sözleri ;)
Seviyesizlik diz boyu.- +1 yıl
Banel falan ama cok iyi sozmus yeni duydum ben :)
- +1 yıl
tasavvuf saırlerı senden daha ıyı be mal medenıyet bedenı acıp sokakta sevısmek mı
Aile & Toplum konusunda 881 cevap paylaştı. abaza insan her yerde var çünkü karakter sahibi değildir gördüğü her yerde kolayca yılışmak sorun çıkartmak ister ancak her yerde tutup sevişmek topluma karşı terbiyeni gösterir olur olmaz yerde bu tür davranışlar yanlış gidersin müsait yerde her istediğini yaşarsın kendine yakıştırarak yaptığın her şey senin için normaldir karşındakini düşünme zaten.
00 Yorumla
+1 yılBurası müslüman bir ülke sokak ortasında sevişmekte nedir nasıl bir zihniyet bu ! Modernleşmek buysa ben gerikafalı olmayı tercih ederim !
60 YorumlaSen bacak kadar boyunla koca ülkeyi mi degistirmeye çalışıyorsun? en giy etegini git hollandaya orda Abaza yok varsa da birbirlerine hallenirler benim ülkemin erkegine dokunma da!
61 Yorumla"Kim demiş Avrupa insanı medeni?
Medeniyet açmakmıdır bedeni?
Medeniyet açmaksa bedeni.
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!"50 Yorumla
+1 yıltatlım avrupaya gelmelısın turkıyede bu dedıklerın mumkun degıl olamazda okadar banaz ınsan vartekn etek gıyene asılan opusene yan yan bakan saka gıbıler avrupaada yasamalısın bebegım
12 Yorumla- +1 yıl
Biz Türküz l*n kasarlar begenmeyenin anasinin vajinasina kadar yolu var sg siz Türk falan degilsiniz
- +1 yıl
Seviyesiz bir surungensin belli kaliten ortada iste...
Kıyamet alameti sokak ortasında rahatça sevişmek gerizekalı.. Müslüman bir ülkede yaşıyoruz farkindaysan. eskiye oranla yeterince modern bir toplumuz. Beğenmiyorsan defol git.
40 Yorumlaöncelikle abazalığın modernlikle alakası yok sonrasında herkes istediğini yapabilir kimse kimseye karışamaz istediğini giy istediğinle ilişkiye gir bu kimsenin umurunda değil sonrasında bu lkenin bir geçmişi var geçmişte müslümanlıklarla dolu ve ülkemizde çok sayıda müslüman mevcut ülkenin inancı bu genel olarak uymuyorsa sana veya senin gibilere diğer ülkelerin kapıları açık buna rağmen genede her yerde istediğini giyip istediğini yapabilirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelki bize de bi' gün kader güler canısı be. Böyle gelmiş böyle gitmez heralde :D
https://www.youtube.com/watch?v=UTqE3tH1VN800 Yorumla Daha yobas bir Türkiye olacak maalesef. Ama mini giyersen batıdada bakarlar bize özgğ bişey değil. Sen bakış şekiklerini beğenmiyosun anladığım kadarıyla. Haklısın ne diyim yobaz bir ülkedeyiz
10 YorumlaKısa etek giyip rahatca sokakta öpüşünce modern mi oluyosun ahlaksız, fahişeliğe mi özeniyosun?
Defl git o ülkelere o zaman burada yaşamak zorunda değilsin.50 Yorumla
+1 yılEvinde ne halt yiyorsan ye fakat sokaklarda parklarda birbirlerinin ustune cikan insanlar gormek istemiyorum ben.
Sen medeniyeti cok yanlis anlamissin.30 Yorumla
+1 yılsana karışan mı var git ne halt yiyorsan ye abazalar sanki tek Türkiye'de var geri kafalı diyorsun insanların giyimine asıl karışan sensin insanların düşüncelerine saygın yok senin düşüncelerine kim saygı duysun acaba?
30 Yorumla
+1 yılHer konuda özgülük eşitlik gelsin. Herkes istediği gibi yaşasın ülke müslüman olabilir ama herkes dindar olmak zorunda değil.
12 Yorumla- +1 yıl
ıyı sokak ortasında cırılcıplak gezın sokak ortasında zına yapın baska arzunuz var mı edepsızler
- +1 yıl
seks falan aşırı ama içki yasağı, sokakta öpüşme yasağı gibi saçmalıklar olmamalı. Giyindede kimse kimseye karışmamalı.
sen nerde oturuyon bilmiyom ama istanbula gel yazın kadıköye inelimseninle bir iki tur at ve insanlaın sahilde herkesin içinde neler yaptığını ve nasıl giyindiğini gör aradığın şey İstanbul'da var türkiyenin her yerinde olmasa da ):
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmodern olmakla sokakta yiyişmenin açık saçık dolaşmanın ne alakası var onu anlamadım o zaman sokaktaki köpekler hayvanlar bizden daha ileride modern oluyorlar şeytan sizin kanınızda geziyor azcık bilinçlenin atalarınızın yaşayışına bakın.
30 YorumlaÖzgürlük isterken bokunu çıkarma. Abaza olunmasın tabi ama sokakta sevişmek saçmalık. Batılılaşma özentisi olmadan da modernleşebiliriz
40 Yorumla
+1 yılkeşke annen sen doğmadan aldırsaymış. böyle sakat bir zihniyet olmazdı şimdi. abazanlık yobazlık dediğin şeyleri yapınca özgür olmuyorsun
13 Yorumla- +1 yıl
Kolejde Burslu okuyorum. Zekam ile kimse karşılastırılamaz özellikle senin gibi basit insanla
- +1 yıl
okuyabilirsin ben gerzek demedim sana zihniyetin sakat. tanımadığın bir insanın basit olduğunu düşünmen zaten hakkında fikir veriyor :)
- +1 yıl
bak kardeşim belki benim eleştirim biraz sert oldu ama sokak ortasında sevişmek yani biraz uçuk değil mi? tamam istediğin erkekle ol istediğini giy ama bazı şeyleri de abartmamak lazım. bunun hoşgörü ile karşılanacak bir yanı yok. yobazlıkla da. hiçbir toplumda bu dediğin olacak şey değil. dünyanın hemen hemen her yerinde kanunlarla yasaklanmış bir şey bu. özellikle medeniyetin beşiği denilen ülkelerde bile
+1 yılsen o eteği giydikten sonra çarşaflı kadınları eleştirmeyeceksen eğer giy, hatta çıplak gez. ama mini etek giyipte çarşaflı kadınları eleştiren ikiyüzlülerden olma.
10 YorumlaGit modern dediğin ülkede yaşa çok zor değil. Burası türkiye buraya yazarak istediğini elde edemezsin. Yapacak bişey yok ya laf atacaklar ya da laf atacaklar
00 YorumlaKatılıyorum. Birisi çıkıp Türkiye'ye özgürlük heykeli dikmedikçe değişemeyeceğiz gibi geliyor. Siyaset oku da kurtar bizi bu durumdan. Eğitimsizlerin eline bırakma bizi ;)
00 YorumlaE defol git bacım o ülkelere tutan mi var burası böyle işine geliyorsa.
50 Yorumla
+1 yılKızım burdakiler ne anlar. Açık saçığa kaşar der kapanın derler ahlaksoz derler ama aç gibide bakarlar kime ne anlatıyon :d
20 Yorumla
+1 yılsen yabancı ülkeleri gözünde çok büyütmüşsün o dediklerin yabancı menşeili filmlerde oluyo sadece Luzern'de Wıen'de munıchte verona da bulundum ama dediklerini hiç görmedim orada da ayıplanan durumlar bunlar
10 Yorumla
+1 yılBir de çıplak dolaşalım de de hayvan olduğunun kanısına iyice varalım. Fizyolojik ihtiyaçlarınızdan daha fazlası değilsiniz cehennem odunları!
32 Yorumla- +1 yıl
Diğer kapalıların ne yaptığı zerre kadar umrumda değil. Hepiniz aynı yolun yolcususunuz!
- +1 yıl
gotu sıkısınca turbanlılara orspu dıyenlere de uyuz oluyorum sen cok mu namuslusun pekı
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bazen böyle soruları israil adam tutup bu siteye üye edip ülkeyi bölmek için sorduruyor die düşünüyorum.
yoksa bizim kızlarımız bu kadar açılma meraklısı değil die düşünüyorum.
Ha bu arada
Kıyamet alametlerınden biridir kadınlarınız acılacak ve erkekleri bunları normal karşılıcak21 Yorumla- +1 yıl
Sen önce Die Değil 'Diye' nin yazılısını öğren.
Bence gayet doğru düşünüyosun ama ne yazık ki hala bu kadar gelişemedik.
13 Yorumla- +1 yıl
sokak ortasında sevısmek mı ıstıyosun yuh artk ya
- +1 yıl
Geliştik ya giynin keşke
O kadar ozgursun ki sen sevismekten dwgil asil tecavuzden zevk alirsin o ne öyle sokak ortasin da kediler gibi Mart ayi da gecti ama etkisi sende kalmis sanirim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTurkiyenin o duruma gelmesi 12 sene once simdiki iktidar gelmeden 10-15 sene icinde olurdu. Yani simdi daha rahat olabilirdin. Ancak simdiki iktidar geldi ancak iktidar gittikten 50-60 sene sonra olur veya olamaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Ya kardeşim bu olayı bile iktidara bağlıyorsun. Ne sanal beyinlerimiz var ya.. iktidari Günahım kadar sevmem bu arada
Oyle bir moderenlik de yok dunyada burasi turkiye biz asil osmanli torunlariyiz. bizde boyle bisy olamaz eger biz simdi abaza oluyorsak siktirip gidersinn oyle islerin yapildigi ulkelere azicik ataniza saygi duyun * boyle seyler bizde yok yok
40 Yorumla
+1 yılKüçük beyninizle topluma ayar vermeye kalkmadan önce,
kendinize çeki düzen verin.
https://i.hizliresim.com/g5LDnL.jpg00 YorumlaNe yapmak istiyorsan yap , burası Türkiye begenmiyorsan çek git , sokak ortasında sevişmenin adını da modernleşme koymus yazıkkk...
30 YorumlaHerkes okudu ve bugün itibaren hiç kimse abaza değil. Keşke daha önce yazsaydın.
00 Yorumla
+1 yılIşte senin gibi modernligi iki bacak arasinda arayıp onun getirdiği kısalık uzunluk çatışmaşı yapanlar olmasa aslında daha modern olabilir..
20 Yorumla
+1 yılistediğini giy karılan yok zaten
Fakat sokak ortasında sevişmek ohaaaaaa diyorum yani00 YorumlaAile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Öyle deme ablası onlar herkesi kendileri gibi iğrenç insan zannettiklerinden karşılar...
00 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini giyer buna kimsenin karışmaya ve yargılamaya hakkı yok ama ben anama bacıma sevdiğime giydirmem orası ayrı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke öyle bir ülke olsa bende isterdim biseksüel olarak cinsel eğilimim bence kara çarşaf türban saçma çünkü ben bu dünyanın bütün güzelliklerini almaya geldim yazın o türbanla gezemem kız haklısın
13 Yorumla- +1 yıl
Biz de cehennemde cayi cayir yanamayiz malesef. Haksizsiniz.
Cevap sahibi+1 yılBelli oluyor !
Cevap sahibi+1 yılBazi turbanlilat zorla takiyor !!
+1 yılModern Bir Ülke İçin Gerekliler ;
Laik Bir Rejim !
Zihniyet Ve Kültür
İnsanın İnsan Olması !
Bu Gibi İnkilaplar Yapılmadıgı Sürece, Modernleşmek ÜTOPYADIR !00 Yorumla
+1 yılburası turkiye canım :) rahat bırakmazlar heryer mal gibi abaza dolu.. görüşüne ortağınım :)
00 Yorumladirek seni göndersek başka bir ülkeye daha makbul geçer
modern olmakla ne ilgisi var10 YorumlaSenin beynin yanmış. Bu yaşta bu düşünce çok saçmalamışsın.
10 YorumlaBu siteye liselileri almayı ne zaman bırakıcaklar merak ediyorum...
10 YorumlaSen ne diyosun, bu baskıcı toplumdan o kadar çok sıkıldım ki, bazen ben bile kısa etek giyip dolaşmak istiyorum...
00 YorumlaDaha ne kadar modern olacaksın irana bak götü açık kadın var mı oldu altına donda giyme rica ediyorum ondan sonra vay arkadaş tecavüze vs... v
10 YorumlaHerkesin dini mahremi kendine olmalıdır
O yüzden sokakta sevişmeye katılmıyorum diğerleri için seni tutanda yok yaşa kafana göre10 YorumlaHer sey tamamda sokak ortasında sevismek nedır ya ar haya kalmamış sende..
10 Yorumlaevet kısa giyebilirsin ama kimisi bu olayı suistimal ediyor kendini teşhir etmek için b u şekilde davranıyor sokak ortasında sevişmek istersen bu modernlik değil asıl seninki abazalık olur cinsellik mahremdir ulu orta yaşanmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaşar bir Türkiye istiyor bu gerizekalı. Türkiyeyi değiştireceğine moder ülkelere git sorun kalmaz :)
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurkiye musluman bir ulke!
eger bu ulkeye uyum saglayamiyorsan git baska ulkelere rahat sevisirsin sokak ortalarinda ;)10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılözgürce skşym ama torospu demesinler öyle mi
121 Yorumla- +1 yıl
+Bir
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçılıp saçılmak medeniyetse; desene hayvanlar bizden daha medeni." -Necip Fazıl Kısakürek.
Sonrada tecevuze ugrayinca ay bu erkekler niye sapikk.. niye bana bakiyolar yaaa diye zırlama00 Yorumla
+1 yılgez sana gezme diyenmi var yasak mı var? modernlik bacak acmakla mı oluyo
20 Yorumla
+1 yılBiz senin sevgilinle sevişmeni görmek zorunda mıyız afedersin?
10 Yorumla
+1 yılSokakta sevişmek kısmı hariç bütün düşüncelerinize katılıyorum :)
20 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kısa Etek giymek ve rahatca dolaşmak istiyorum!! Daha moder Türkiye istiyorum Çok mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler