hangisi sizce iyi arkadaşlar düşünceniz nedir ?
Şehir Hayatı
Köy Hayatı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şehir hayatı tabiki. Köyde yaşamak kolay mı? Bizim gibi rahata alışmış bir nesil köyde 1 hafta anca dayanır. Tabi erkekler için pek bir durum yok onların çoğunluğu köy demiş çünkü elde çamaşır çitilemeyecekler bulasikları elde yıkamayacaklar inek sağmayacaklar... tabi onlarin da işi olur ama köyde kadın olmak ayrı bir zor. 😄
Köy hayatı inerler koyunlar tavuklar ay nede guzel olurdu şimdi
Spas dıkım :)
Teşekkür ederim...
Evet türkçe karsiliginida verdim anlayin diye
İzmir dogumlu amed kiziyim :)
Ben iki hayatıda yaşadım en iyisi köy hayatı. şehirde şımarık takılanları köyde bulamazsın. Şehirde hep çalışman lazım haftada 1 gün izin ondanda bişey anlamazsın köyde istediğin zaman çalışırsın hatta tanıdıkların varsa onlarda yardıma gelir uyurken mışıl uyursun araba sesi yok hava mis en iyisi köy hayatı. Zor ama keyifli
Köy hayatı ama köyden köye değişir. Şimdi babamın köyüne bakıyorum bildiğin çöl gibi. Ağaç yok bir şey yok. Bir de annemlerin köyüne bakıyorum her tarafı yeşillik her yerinden su akıyor. Ama köy hayatı daha iyidir hele sevdiklerin yanındaysa.
Kanka küçük yer zaten. İnek falanda pek görmedim. Elbette dağda yaylada falan ot vardır ama köyde yok işte üç beş iğde ağacı :D
Adam ilkokulu bitirip çalışmaya gitmiş kanka orada büyümedi sayılır :D
Valla öyledir herhalde çok oluyor gitmeyeli du bakalım gidersem bakıcam özlemiş miyim diye :)
Ula gaza getiriyon gidicem tarla ekip yaşıcam sonunda dur okumazsam alternatif :D
Ahaha inşallah kurtuluruz hele bakalım hayırlısı :D
Cevap
25Cevap
Serhat abi bişey docem nedir bu alirsin iki koyun inege bakarsin takıntısı hahahha herkse al iki inek diyon ha inekle koyunla bitiyosa bütün dertler alirim ya😀😀😀😀😃😃😃
bazen köy hayatını tercih ederim diyom kendime sebebide sehirde oldugu gibi köy içinde böle saf tertemiz insanlar doldugunu düşündügüm için diyorum köyde yaşasam daha iyi olur..
insanlar hep yalan dolan ve birbirinin sırtından vuruyo para için yapmadıkları soytarılık insanları birbirini düşürüyo vss gibi bir sürü şeyler.. ama köy hayatında tertemi<z insanlar yardım sever ve dogfal olması herşeyin tabi köy hayatıda bozulmadıysa..
köyde yaşamam yılanlardan korkarım eve böcek fare yılan girer ayyyy :( Şehride olmaz en iyisi özellikle Türkiye'de olmaz. Yurtdışında sessiz sakin, heryeri yeşillik olan, villaların yan yana olduğu, arabasız sokaklarında yaşamak isterdim
Sehir hayati tabiki ama köy hayatida lazim hersey dogal , tas toprak, hayvanlar , bahce
Ayy valla özledim köyü:))
köy hayatı daha sağlıklıdır ama canın sıkılabilir köyde sessiz sakin yer olduğu için ama köyünde çok insan varsa hem canın sıkılmaz hem sağlıklı yaşarsın :)
Emekli olsa insan koy hayatı en iyisi. Ya da sabit bin, bin besyuz falan maaş gelse her ay köyden iyisi yok =)
köy hayatı diyenler yolda kedi görünce korkuyordur, çamur görünce kaçıyordur yarısı :D
şehir hayatındaki konfor köy hayatında olursa evet, çünkü gerçekçi olmak lazım :D
Ben Bodrum'a yakın bir köye yerleşmeyi düşünüyorum şehir evi gibi bir ev konforu, tarım ile uğraşma, canın sıkılınca Bodrum da eğlenceye , gündüz denize, sakin, huzurlu, doğa ile iç içe bir yaşam
Aynen para gerekli tabi, şu an konforsuz olarak köy evi var zaten baba tarafı oralı benim.
Para biriktirerek , belki tarımla uğraşarak inşallah yapıcaz bir şeyler bakalım.
Amin inşallah.
Allah hepiminiz yardımcısı olsun.
Şehir hayatı daha iyi.
Köy'de güzel ama sadece gezmelik. Hep köyde yaşamak istemem çünkü zor bence. Şehirde yaşamak daha rahat.
her ikisinide yaşadım köyde çok güzel uyunuyor orahatlık şehirde yok ama şehir hayatını tercih ederim
Hiç köy hayatını bilmeyip köy hayatında yaşamak isteyenlerin kafasıdnan istiyorum hemen şimdi :)
köyde doğup yaşasaydım belki bu kadar büyük hayallerim dolayısıyla da hayal kırıklıklarım olmazdı :(
şu saatten sonra hayır ben sadece orada doğmuş olsaydım belki bu kadar üzülmezdim
Kisiye gore degisir bu bence sehir hayati cunku sehirde buyudum koy bana zor gelir simdi
Bu kadar alısmısken koy hayatı zor gelir sehir oyuzden..
Ikisinin Ortası olsun
Şehrin kasvetli havasından uzak köy hayatı :)
A didim köyde yaşayamam
şehir hayatı tabiki köy hayatı sıkıcı gelirdi
bütün gün hayvanlarla uğraşmak sıkıcı değilmi
o ürünleri hayvanlardan almak var örneğin;sütü sağarken hayvan sana tekme atarsa bir hafta hastanede yatarsın:)
sen hayvanlarla ilgilen ben yemeği yaparım o zaman görürsün kolay mı zor mu:)
korktun dimi hayvanlardan hemen kaçtın hani kolaydı:)
Tabii ki köy hayatı en büyük hayallerimden biri.
Köy hayatını yaşlanınca tercih edebilirim.
ortası ilçe hayatı olsun (-:
Amerikan kasabası gibi olacaksa evet ama bizim türkiye de pek kasaba yok olanlarda köy gibi ilçe diyorum ilçe (-:
Her ikiside farklı güzel
Ricaa
Ortası olsun ya :) kasaba
side iyi ya gidip gelıyoruz sureklı
B- Ne Kadar Şehirden Uzak İsek o kadar iyi :D
Köydeyim zaten :D
Boşver :D
orman hayatı en iyisi
hiç sevmem avı canlı katledilmesine karşıyım
Sehirliyim.. Ama köyümü istiyorum. hemen simdi.
tabii ki şehir hayatı xdd
Köyde uyumak başka bir şey ama şehirde yaşarım
Koyde yasyamammmm ben 😩 yilan var orda 😢
Cok korkuyomm
yok ben köyde yapamam
Köy hayatından nefret ederim
çok sıkıcı
Koyde yaşıyorum bazen
Seviyorum
Ben geçici kalıyorum
Şehir tabiki köyü napim ben :D
Beni yollayamaz :D
Hayır gitmicez oraya
Ne cabuk unuttun beni
Bak bak nasıl da yabancılaşıyor hemen
Vaay önceden sevgilim aşkım derdin şimdi hanımefendi mi olduk
Ay gerizekalı :D say daha say
Köy gibisi var mı be
Hayır oranın havası suyu sesizligi sakinligi evet o saydıklarınıda severim :)
Kardeşim belki küçük görüyosun ama küçük görülcek bişey yok emin ol hepimiz insanız güneh :)
Tamam kardeşim canın saolsun
Kasaba hayatı
Tatil kasabası gibi biryer..
Rica ederim..
Şehir tabii ki.
şehir de köy hayatı
köy.
şehre yakın olcak. çokta uzak olmucak.
paradan nazaran temiz havası oluyor.
rica ederim.
Kasaba hayatı
Şehir hayatı.
orman hayatı:)
yok ama olursa çok iyi olur işte:)
yaptırırım tabi:)
var olmasa da bulurum:)
Şehir hayatı
ikisi de
Köy Hayatı
doğal ortam...
:))
Koy (:
Dag bahce iyidir ya beslenme kaynagi acisindanda iyi kafa gürültüyü. Kaldirmiyor artik sehirler baska bir devlet oldu koyler oldugu gibi kaldi (:
şehir hayatı tabiki
Şehir Hayatı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar