Ben de doğma büyüme İstanbulluyum ama artık memleketime yerleştim. Köy hayatının zorlukları var tabii, özellikle benim gibi Doğu Karadeniz'de yaşıyorsanız. Köy işleri yapmak, tarlayla bahçeyle ilgilenmek ve hayvanlarla ilgilenmek her ne kadar yorucu olsa da; insanın dinç olmasını sağlıyor ve insana huzur veriyor. O modern şehir hayatında bulamadığın huzuru ve dinçliği, köyde bulabilirsin. İlk başta zorlanırsın ama sonradan alışırsın. Ayrıca; köyde büyüyen çocuklar, küçük yaşta sorumluluk sahibi ve tecrübeli bireyler olarak yetişiyorlar.
Şehir hayatına yeterince doydum, aslında köy hayatı artık daha cazip geliyor, hoş köylerin de artık şehirden farkı kalmasa da Anadolu insanının o sıcak kalplerinin hala köylerde olması ayrıca umut verici.
Ben şehir hayatını tercih ederim çünkü köy de hiç yaşamadım ama benim için zor olurdu diye düşünüyor8um alışamazdım yani teknoloji olmalı :D ya da gezilecek yerler
Bana göre köy ama biktim yav bi yandan tavuklar bi yandan keçiler koyunlar inekler kafam şişti 🤣 bi civciv sevim dedim anası babası peşime düştü canımı zor kurtardım 🤣
Kòy hayatını tercih etmem icin aylıklı bi gelire ihtiyacım var İstanbul da yaşama tercihlerim icinde degil dogrusu Devlet kòylere gidene maas baglasa 1 dk dusunmem
Ben 13 yıl İstanbul da yaşadım ve Adana da bir köye taşınınca uyum sağlamak zor oldu ne kadar alışmış olsamda dedikodu oldukça fazla şehir de daha iyi oluyor cunku kimse birbirini tanimiyor