Arkadaşlar merak ettiğimden sordum Grup yorum pkk sempatizanı bir grup mu ?
evet öyle
hayır değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
eskiden öyleydi grubun dağlara gel diye şarkısı var şivan perwer in her ne peş şarkısınıda söylediler ama yorum dhkp c li köpektir alevilik kanı daha ağır basar esed için konser vermişlerdir grupdan biri chp nin hatay vekil adayı pkk da ise kürt çülük ağır basar ayrım burada doğuyo yoksa ikiside terörist hain köpektir
Öyle Sayılır Ben Mesela Sosyalistim Ama Eğer Bu Ülkeye Ve Atatürkün Kurduğu Rejime İhanette Bulunan Köpekleri Desteklerse İş Değişir pkk Denilen Örgüt Sosyalizme En Büyük Zararı Verendir Vatana İhanetin İdeolojisi Yoktur
Dostum partizanlığa ve ideolojiye bağlı kalan birinin küçücük evinden çıkıp koskoca dünyayı göremeyeceği görüşünde olan biri olarak söylüyorum sosyalizm Atatürk'ün ilkeleri ve savunduğu dünya düzeninin neredeyse tersi diyebilirim. Amacın Atatürkün yolundan gitmese bunu pek önermem fakat kendi yolundan gitmeyi seçiyorsan da seçtiğin yolda hep doğru olanı yapmanı temenni ederim.
Evet öyle
Hatta ne şarkıları var
Anlamını duyunca dudaginiz uçuklar.
internette kurdistan marşını görünce şaşırdım bir de buraya soru vereyim dedim
Cevap
11Cevap
Hayır değil. Akpli olmayan herkes, hak, adalet eşitlik savunan herkes pkkli mi? Adamlar açlıktan ölecek haldeler hala komünistlere laf ediyorlat.
Evet öyle deniyor ama kesin olarak bilmediğimden yanlış yönlendirmek istemem.
Bende öyle duydum bir de KS halkına sorayım dedim
internetten bir kaç yere baktım Kürdistan marşlarını gördüm zaten sonra biraz düşündüm öyle bir soru vereyim dedim
Pek fark eden bir şey yok sadece görüşleri farklı her ikiside bu ülkeye zarar vermeye proğramlanmış oyuncaklar
Diyorsun ki TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ kabul etmeyen bir grup
Aynen öyle
Teröristler işte bu itlere sempti duyan Türküm demesin
Daglara Geli Grup Yorum Yazmamıştır Osmanlı zulmundan daglara siginan bir Alevi Turmeni (ismini unuttum) yazmistir ve bu bir siirdir
Evet kesinlikle öyle terörist bir grup
DHKP-C sempatizanı. Hatta öyle.
grup yorum ve grup munzur hedeflerim..
Hedeflerin? bacım ben sadece Pkk sempatizanı grup mu diyor sormuştum
bu konuya yüzeysel bakıyorum , dağları seviyorum müziği de seviyorum haykıran sesleri de seviyorum
yorumu da seviyorum munzuru da. hepsine sempatim var. bunlarla iyi hissediyorum kendimi
Grup Yorum Ülkücü'dür.
Yuh be abim ne yaptın sen vur dedik öldürdün D:
Grup Yorum'un hangi tarafta olduğu bize ney ya. Adamların sanatına bakmak lazım. Sağda olsa ne yazar, solda olsa ne yazar. Müziklerinin ritmine bakmak lazım.
evet
Hayır pkk ile değil dhkp c ile bağı var
Evet öyledir
Hakkını buldular zaten sonrasında
Büyük ihtimal.
değil.
dhkpc ile aralarında hep bir şey olduğu söyleniyor şaşırdım ben
olabilir çünkü bazı yerlerde kesişiyorlar.
Terörist grup
evet öyle
değil ya
hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar