Gizli Üye(30-35)+1 yılkadroların kesinnlikle değişmesi daha genç, dinamik polis arkadaşların getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. ne yazık ki polisleri sevmiyorum çünkü yeterince disiplinli ve gerektiği gibi çalışmadıklarını düşünüyorum, her ne kadar son olaylar hep baş gösterse de güvenliği onların elinde olacağından emin olmak güzel olabilirdi.
Bir keresinde okuldan geliyordum ve daha 8. sınıfa gidiyordum ve bir araba beni takip etmişti, hava karanlıktı ve ben eve gelir gelmez polisi aramıştım. Bana birşey olmadığı sürece birşey yapamayacaklarını söylemişlerdi. Bayağı uzunca bir süre unutamamıştım ve korkarak geçirmiştim günlerimi. Bu yüzden sevmem.01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun bir daha bu tur birsey yasamaman dileğiyle
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok büyük ilgim var polislere :Dd
13 Yorumla
Soran+1 yılAman polisler duymasin :)
Cevap sahibi+1 yılKutsal bir meslek ama :D
Soran+1 yılYani koruyoruz sizleri
sevmıyorum ısını layıkı ıle yapan nerdeyse yok.. onlarsa zaten basımızın ustunde.. ısı gucu olmayan ıpsız sapsız takımın meslegıdır polıslık.. daha dune kadar kahveden kumar masasından kalkıp gıdılır polıs olurdu.. barı polıs olayım be denılerek.. braz duzelme olur gıbı ama yenılerı goturup eskı kasarların arasına koyuyorlar 1 senede yoldan cıkıyor adamlar.. polıse ınsana saygı duyulması gerektıgının ve kendısının aslında bır halt olmadıgının ogretılmesı gerekli.. polıs mılletın kolluk gucudur o kadar.. zalıme serefsıze ırz dusmanına sahtekara hırsıza polıs olmalı! dısını gecırebılecegı masum vatandasa degıl!
08 Yorumla
Soran+1 yılsenin seçip meclise gönderdiğin adamın çıkardığı kanunu uygular polis. Yani vekilin cezasını sen cekersin
Soran+1 yılVANDALLARA teröristlere hırsıza ugursuza karşı evet
- +1 yıl
Daha vatandasa siz diye hitap edemiyor bir cogu.. zoruna gidiyor vatandasin parali bir elemani olmak.. olmadi gereken baska birsry.. oyle beni vandal gibi gosterme.. ben vatan severim... devlet malina zarar verenlerden nefret ederim.. tipki elbise giyince kendini adam sananlardan oldugu gibi... polis vatandasin kolesi olmalidir bunun icin para veriyoruz ona! Basimiza dayi ararsak bulabilecegimiz cok daha iyi yerler var
Soran+1 yılGaziysen saygım sonsuz ama mhpli olduğuna hiç mi hiç inanmıyorum.
Soran+1 yıltamam hadi git şimdi bol bol video izle.
+1 yılSeverim bir derdim yok niye sevmicem kaldiki polis sole yapti bole yapti diyenlere guluyorum bana niye yapmiyor arkadas? Gece arkadasla turluyoruz semtde polisler nobette iyi aksamlar diyoruz gelin gencler cay icin bu saatte dikkatli olun vs vs ilgililer demekki hakedene yapiyolar bence az bile yapiyolar.
01 Yorumla
Soran+1 yılElemanlarin düşünce amerika yaşayış kandil ben terörist gibi yasayayim herşey özgür olsun bana birsey olursa faşist polis limon sat :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılPolisleri seviyorum veya sevmiyorum diyemem onlar olmazsa herkes birbirine düşer iyiki varlar derim ben
111 Yorumla
Soran+1 yılOrtada kalmissin :)
- +1 yıl
Öyle mi olmusum
- +1 yıl
Polis hafta sini kutlarim bu arada
Soran+1 yılBende Kutlarım :)
Soran+1 yılÖyle kuru kutlama olmaz al bir kilo tatlı en yakın karakola git kutla :)
- +1 yıl
Manyak muamelesi görürüz sonra
Soran+1 yılYoksa sevinirler emin ol birde çay ismarlarlar :)
- +1 yıl
Emin ol yapardim utaniyorum ben
Soran+1 yılIstanbuldaysan utanma git :) sevinsin garibanlar
- +1 yıl
Yok diyarbakirdayim ben
Soran+1 yılSana ciğer bile söylerler :) bende yakınım Diyarbakıra
eveeet ben onların hastasıyım yunus ve çevik kuvvet :D Allah hepsini nazardan saklasın özenle seçilmişler :D
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Polisleri seviyorum kendi isini geregince yapiyorlar. Ama baslarindaki emir veren cumhurbaskanini sevmiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu kimse sevmiyor :)
acayip cok seviyorum cünkü viyanadaki polisler manken gibi *___*
15 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye polisi de kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ karışımı :))
Soran+1 yılYok ya :))
Soran+1 yılSenin zevkin
+1 yılTabii ki sewiorum çewikkuwwet polis sewmeyenler ölsünn..
26 Yorumla
Soran+1 yılBeni jopum ve bibergazimla sev :p
- +1 yıl
Abimde polis ayrı bir sewgim war hmde saygım..
Soran+1 yılTamam al bir kilo tatlı en yakın karakola git polis haftasını kutla
- +1 yıl
Kutluoruz zaten caanı gönülden :):)
Soran+1 yılSağol o zaman :)
- +1 yıl
Ricalar :)
+1 yılTabikide severim bazıları aşırı yakışıklı oluyor ya normalde pek bakmazdım polisele evleniyormusum rüyamda sonra kafaya taktım her yakısıklı polis gördüğümde aval aval bakarım :D:D:D
07 Yorumla
Soran+1 yılbakma yanına git selam ver belki uslu bir kız olursan birgün benle de tanışırsın :D
- +1 yıl
polis msiin :DDD::D?
Soran+1 yılivet :)
- +1 yıl
benle evlensene ya :D
Soran+1 yılgizliden çıkarsan olur :D
- +1 yıl
çıktım :D
- +1 yıl
ahahah :D
+1 yılPolis bir devlet memuru, malesef siyasilerin zoruyla iyi veya kötü oluyor, kötü düşüncem yok polise, iyi insanlar sevdiğim insanlar da çok
03 Yorumla
Soran+1 yılKanunları uyguluyoruz. Sizin seçtiğiniz kişilerin yaptığı kanunları yani suçlu sizsiniz.
- +1 yıl
Bizim seçtiğimiz kişiler yoldan çıkabiliyor, yeri geliyor yargı ya uymuyorlar, yeri geliyor yargının yetkilerini alıp karar veriyorlar, ve günah keçisi siz oluyorsunuz
Soran+1 yılYani biz işimizi yapıyoruz başımıza böyle adamlar seçtiğiniz için cezayı kesiyoruz :)
+1 yılÇokseverim ben oğlumu polis okuluna yollıcam sınava gircek
15 Yorumla
Soran+1 yılOlur inşallah astsubay olsun
- +1 yıl
İşallah ben çok istiyorum
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Bilmiyorum eskiden beri var içimde bir polis aşkı ben olamadım bari oğlum olsun istiyorum
Soran+1 yılHayırlısı olsun :)
genelde kültür seviyesi biraz daha aşağı olan gariban aile cocuklarının tercih ettiği meslek oldugundan dolayı biraz abes davranışları olan olsada polisimizi sevmek zorundayız onlar bizim polisimiz :D
16 Yorumla
Soran+1 yıltoplumun kültür seviyesi nedir ki?
Soran+1 yıl2005 yılından beri ( son on senedir) yaklaşık 150.000 bin tane polis pomem'lerden mezun olarak polis oldu. Pomem'den mezun olabilmek için 4 yıllık lisans mezunu olma şartı var.2014 yılı sonunda polis teşkilatının yüzde 92'si lisans yüzde 5'i önlisans ve yüzde 3'ü lise mezunu. Yüzde 3'lük lise mezunları da 1993 yılında alınan bekçiler. Şimdi bu kapağı al git kendine buz gibi bir kola al. Doktoru öğretmeni mühendisi avukatı belli alanlar ilgilendirirken polisi toplumun geneli ilgilendiriyor. Mesela polis gerektiğinde iş adamını da göz altına alıyor aziz yıldırımı da senin gibi it kopuk takımını da. Eğitim seviyemiz şimdi daha anlaşılır oldu umarım @nidoking.
Soran+1 yılhadi şimdi git sütünü iç uyu malum uyku saatin geldi.
+1 yılpolisi sevmem vaya sevmemem için bir sebebim yok
11 Yorumla
Soran+1 yılUzayda yaşıyorsun galiba
+1 yılHangi Polisi !
Fetullahçı Polis
Tayyibci Polis mi _?02 Yorumla
Soran+1 yılteröristleri içeriye tıkan devletin polisini sosyalist kardeş.
- +1 yıl
He He
+1 yılbazıları iyi oluyor mesela geçen arabayla yanlarken gördü ehliyetde yok güldü korna çaldım geçtim cinsleri fena oluyo ama
04 Yorumla
Soran+1 yılbu mu iyi :) bu sana iyi arkadaki şöföre göre rüşvetçi :) demek ki iyilik görecelidir.
- +1 yıl
Ne alaka başkan milleti tehlikeye atmıyorumki
Soran+1 yılişte mesele burada sen öyle düşünüyorsun diğeri farklı. Ehliyetsiz araba sürmek her türlü suç ama :) neyse bir an önce ehliyet almaya çalış
- +1 yıl
Çoğu ehliyetliden iyiyim yaş dolmuş sınavları beklıyorum :D kadın şoförler ehliyeti varda ne oluyo bir anda önume düşünce gaza basıyolar yanlışlıkla
+1 yılHer insan gibi onlarında iyisi var kötüsü var.. Neye göre seviyor musunuz diye sordun çözemedim..
00 YorumlaSevmiyorum görevlerini layıkıyla yaptıklarını düşünmüyorum. Ama bunu sadece polis için demeyelim her kurum da isguzarlik var
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmamak lazim. Iyisi var kotusu var
11 Yorumla
Soran+1 yılSende haklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılçevik kuvvede karşı alerjim var görünce asabım bozuluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBiber gazı etkisidir o delikanlı :)
Cevap sahibi+1 yılsen ne polisisin?
Soran+1 yılPolis değilim ki :)
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMilitarist hic bir gucu sevmiyorum.
09 Yorumla
Soran+1 yılOlmayaydi onlar evine giren cikanin sayısı belli olmazdı
- +1 yıl
Haklisin
www.yuksekovahaber.com/images/news/51867.jpg
Haklisin
ulkedehaber.com/.../...-9-ayda-207-kadin-30174.jpg
Haklisin Evindeki kadinlari cok iyi koruyorsunuz...
Soran+1 yılZihniyetin belli evinin içine kadar giremeyiz ya seni zukmesine karisamayiz biz toplumu bozdunuz sonuçları olacak elbet
- +1 yıl
Arkadasim. Adamlar karilarini olduruyor sen yatmak Kalkmaktasin.
Ne yapiyonuz adam joplayip 24ay prim mi sizin gucunuz.
Gidin millet ölmeden isinize bakin!
Soran+1 yılBak ablacim sen ölüm sebep ve yerlerini biliyor musun kadın evli sevgilisinin yanında öldürülür kadın evin içinde öldürülür. Bunlar resmi kayıtlar. Evinize girsek erkeklerle iliskinize karissak faşist polis devleti oluyoruz. O yüzden bize demogoji yapmayın. Herkes yaptıklarının sonucunu yaşar
- +1 yıl
Arkadasim sen manitadan bahsediyorsun.
Bu gun oldurulen kadinlarin %85i polise ihbarda bulunanlar %65i polis korumasinda olanlar.
Gunaydinlar...
Soran+1 yılİstanbul'da polis koruması olduğu halde öldürülen bayan ve şehit olan polis var. Sen ne diyorsun be? Ben ne kadınlar gördüm sırf kocasını evden uzaklaştırıp sevgilisi ile rahat kalmak için kocasını asılsız şekilde ihbar edenleri. Öyle haysiyetsizlere bence ölüm şereftir bile.
- +1 yıl
Tedavi ol...
Soran+1 yıltamam sende ülkeni bölmekten vazgeç çakma polyanna seni
Sevmiyorum^^
111 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılOlay neydi kanks
Soran+1 yılTamam abla bir dahakine otobüste giderken teröristler senin bulunduğun otobüsü taslayip molotof atsınlar molotof kucağına düşsün polis müdahale etmesin inşallah ne diyeyim
Soran+1 yılBiz geregi gibi tavraniriz sen bizim kadar küfür yesen taş yesen makinali ile tararsin. Ama sabrediyoruz. Sabrimiz tasinca gezi parkı gibi oluyor. Taş atana gül atacak değiliz
Soran+1 yılSen tv izlemiyor musun anasini zukuyoz bdplilerin bakma çoğu terörist zihniyetli kanal polis aleyhi görüntüler yayınlıyor burada olupta goreydin mübarek
Soran+1 yılGel o zaman çıplak gözle gostereyim polis kamerasindan
+1 yılall cops are bastards.
11 Yorumla
Soran+1 yılAll cops must have hard intercourse with you !
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazıları kendini bir b*k sanıyor %90 ı mı sevmem
18 Yorumla
Soran+1 yılkesin bonzaiyi çok kaçırdın yine
- +1 yıl
Saçmalama bizim burdakiler gıcık ufaklığımdan beri sevmem ufak yer hep görürler babam birisiyle tartıştı ufakken adam trafik polisi arabanı göster dedi adam ceza geçirecek kendilerini bir şey zannediyorlar adam gibi hakkıyla yapanlara saygım var burada bir iki adam var ceza hakediyorsam yazsın ama gıcıklığına yapmasın hem herkesin kararı kendine
Soran+1 yılIlcedeysen sıkıntı
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılÇevik ve yunus kıyafet konusunda iyi
+1 yılyakışıklı oluyolar bazıları :p
010 Yorumla
Soran+1 yılöyle miyiz :D
- +1 yıl
bazıllarınız yakısıklısnz onları seviyorum dgerlerini sevmyom :D:D
Soran+1 yıltamam benden bahsediyorsun işte :D
- +1 yıl
allah allah :D:D
Soran+1 yılyani tavsiye ederim :D
- +1 yıl
vayy polissin yani sen de ha :) helall
Soran+1 yılarkadaşlar öyle diyor :D
- +1 yıl
derken :/
Soran+1 yılpolis abi nasılsın derler arkadaşlar :D
- +1 yıl
ahah:D:D
artist olan polisleri sevmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlar manken ln :)
Seviyorum tabii, niye sevmiyim.
00 Yorumladiğer mesleklerden farksız.
04 Yorumla
Soran+1 yıllimoncu gibi yani :D
Soran+1 yılyok mk daha neler dayak yediğinde pazara koş o zaman karakola değil :D
Hayır sevmiyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılWhy?
Soran+1 yılSeninki doğuştan hainlik bir nevi gizli teröristsin tamam o zaman
+1 yılSevmiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam Teşekkürler
+1 yılseverim polis candır
01 Yorumla
Soran+1 yılEyv bro :)
- Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılNeden sevmeyeyim
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Evet Seviyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSev tabi :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılseverım polısı
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyorummm !!
03 Yorumla
Soran+1 yılSebep gizlican