En yakın arkadaşım erkek. Sevgilim onunla görüşmemi istemiyor. 5yıllık arkadaşız biz. Onunla arkadaşlığımı bitirmemi istiyor. Bitirmezsem bizim ilişkimiz tamamen bitecekmiş. Sizce ne yapmalıyım?
Çok fazla kıskanç.
Çok fazla kıskanç.
Bu kadar çok kıskanıyorsa bi bildiği vardır, ayrıca kız ve erkeklerin çok yakın arkadaş olmaları için yaşlarının baya oturması lazım bu yaşlarda çok zor bir yerde patlak verir eğer sevgilinden eminsen onu dinle ortası yok anlattığına göre.
5yıldır arkadaşız diyorum ama
erkekler birbirini iyi anlar. adam taktıysa sorun var demektir.
ama bu adamın takmadıgı erkek yok
ya bende kanki muhabbetine karşıyım mesela. arkadaşınla aranda kanki muhabbeti varsa hoşlanmıyor olabilir. seni paylaşmak istemiyordur.
bu kıskanclık fazla
bitirdim de gizlice görüş. benim 10 yıllık kankamı terk etmemi istedi. nasıl öyle birşey yapabilirdim anlayamıyorum. üstelik kendiside gay :D
gizlice mi görüsüyorsun yani sen? ben yapamam öyle :D
Cevap
10Cevap
Seviyorsan sonun onunla olcagını düşünüyosan arkadaşını sil.
ama sonunda ayrılırık kesin var diyosan hiç biri için arkadaşını silme.
Bu arada sevgilninin kıskanması güzel bişe demmeki seviyo seni :)
Sevgili dediğin kişi sana hiçbir hakla karışamaz. Nişanlın dahi olsa bir ciddiyet yok demektir prensip olarak. Ancak kız ve erkek de samimi arkadaş olamaz. İkisini de at çöpe.
Aynısı senin başına gelseydi? Onun en yakın arkadaşı kız olsaydı. Sen ne yapardın peki?
arkadaş olurdum kız arkadaşıyla tanımak isterdim onu
bana anlatması lazım veya ben onlarla olmalıyım :)
evet arkadası olamaz mı
kıskançlık güzeldir ama amacı saptırmak aptallık... he bu arada sevgilimi arkadaşlık mı tartışılır ama iş kardeşliğe girdi asla tartışılmaz
kıskançlık değil bu bacım.. biz neler gördük. Sevgilin son derece haklı.. o arkadaşım dediğin kişinin belki de seni seviyor bilemez..
erkek arkadaşınla münasebetin ne durumda yani hergün konusur görüşürmüsün.?
görüsmek cok degil sadece konusmak bile diyebilirz
sende biraz huyuna git sevgilinin, arkadaşın arayp sorarsa bu aralar ev yoğun vs vs salla biraz, sevgilinle ilgilen baktınki sorun senin erkek arkadasın, demekki sevgilin bu yüzden ilişkiyi yürütemiyormuş, yok baktınki sevgilin yine aynı, o zaman analrsınki sorun sadece erkek arkadaş değilmiş.
kız ve erkeğin nasıl samimi arkadaş olduğunu çözemedim ben bir türlü.
sorma bende
valla diğer arkadaşlarınla değilde onla tek görüşmeni istemiyosa vardır bi nedeni
bu tip olaylara geçit verme. tepene çıkar sonra
saçmalama.
sana yorum yap diyen oldu mu benim cevabım altına gereksiz ?
haklısın ama diger türlüde onu kaybedecegim
sevgiliyi göndereceksin
Senin yerinde o olsa ne yaparmış sor bakalım .
neden istemiyormuş?
cılk
Tercih.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar