bayanların ihtiyaçlarını gücven içinde karşılayabilecekleri yerler olmalımı sizce. ya da buna karşımısnız? peki açılsa ve erkekler resimlerdeki gibi olsa ne kadar ilgi görür sizce. her kesimden hatta muhafazakar kesimdende ilgii görürmü?
Kızlar, türkiyede erkek genelevi açılsınmı. eğer açılırsa ve erkekler altta resimdeki gibi olursa ilgi görürmü? siz gidermisiniz?
Bak herkes özgür. Evli kadında gidebilir. Evli kadın eşine söler gittiğini.
Ben gitmem. Evlide olsam, bekar da olsam gitmem. Aşık olduğun adamın teni bambaşka , onu hangi erkekte bulabilirsin ki?
Bu devirde evliliğin amacı bile "legal seks" . Muhafazakarlar zina die die yırtınıp duruyor :) en azından sağlıklı evlilikler ve sevgililik ilişkisi sağlanır.
İsterlerse kadınlar için 1000 genelev açsınlar, aşk'ı arayan kadın heryerde arar :)
bizim erkeğimiz bunu kaldıramazki. ben olsam bende kaldıramam. eşim bana ben erkeklerle olmaya gitcem geneleve dese. peki sen kocanın geneleve gitmesini kaldırabilirmisin
Mevzu kaldırıp, kaldıramama değil. Tercih meselesi diyorum. Ben gitmemde, ama açılsın. Çünkü bu devirde sevgililiğin de evliliğinde amacı seks olmuş diyorum.
Evliliklerde ilişkiler de eşitlikle yürür. Sen geneleve gitme yanlısıysan, kadınına da müdahale edemezsin.
ama buralar açılırsa erkeklerde oyhello hastalığı artar. buralara gitmeyen kadınlar bile etkilenir bu durumdan. namus cinayetleri aldatmalar boşanmalar artar. gaayrı meşru çocuklar artar. nüfus artış hzı bile olması gerekenin altına düşer. yaşlı bir nüfüumuz olur geleccekte. ssalt seks isteyenler evleniyorlar. öbür türlü evlenmeyecekler.
mesela annen, kızkardeşiin, olursa kzın onlarında ihtiyaçları var. eğer açıldığı takdirde oraya gitmelerini anlayışla karşılayabilecekmisin. eğer onları anlayışla karşılayabiliyorsan gerçekten bu işee beyin olarak hazırsın. diğer gidecek olan kadınlarda birilerinin kızı annesi veya bacısı teyzesi halası
Herkesin hur iradesi var. Ama tabi bide su var acaba kadınların davrandığı kadar nazik davranacakmi bu erkekler? Yoksa aman nasilsa gelmis demekki kasiniyor zihniyetinde mi olacaklar buda onemli
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kızlar, türkiyede erkek genelevi açılsınmı. eğer açılırsa ve erkekler altta resimdeki gibi olursa ilgi görürmü? siz gidermisiniz?
En İyi Cevaplar