Berkin Elvan'ın Ekmek almaya gittiği bu eylemle kanıtlanmış oldu /olmadı :D ?
oldu
olmadı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

1) Gezi parkı direnişimiz , biz Atatürkçülerin Atatürk karşıtı olan namus fakirlerine karşı başlattığı bir mücadele iken o namus fakirlerinin karısı olan teröristler olaya el koydu. Neyse ki bizler bunu görüp genel olarak elimizi ayağımızı çektikte Atatürk düşmanı olan namus fakirleri bir birlerini yedi orada.
2) Berkin'i katleden katil her kimse o kişinin kendi annesini becermeyi bırakıp gerçek adalete teslim olması gerekmektedir. Bakkala giden bir çocuğu biber gazı kapsülü ile vurup öldürmek zaten anca kendi annesini beceren bir genelev çocuğuna yakışan iştir.
3) Atatürk karşıtı olan herkes elbet bir gün acı içerisinde süründürülerek öldürülecektir. Sadece bunun için Nasyonel Sosyalist bir yapılanma gerekir ki şahsen ben bütün çevremi bir siyasetçi olarak bu konuda bilinçlendirip bu yola yönlendiriyorum.
4) Tam bağımsız ve LAİK Türkiye Cumhuriyeti'ni bölmek isteyenleri , Cumhuriyet ve laiklik karşıtı olanları umarım bir gün bilimsel deneylerde denek olarak kullanıcaz zaten. Sen bunun için üzülme , bütün hainler cezalandırılacak sadece biraz daha zamana ihtiyacımız var.
5) dhkp-c denen teröristleri yinede tebrik ediyorum , bizim gibilerine gerek kalmadak kendi kendilerini kırdırıyorlar ve biz bu ülkenin gerçek sahipleri olarak bunu keyifle izliyoruz. :) Fakat yinede bizede öldürülecek terörist bırakmaları lazım. Bu iş böyle giderse bilimsel deneylerde neyi kullanıcaz?
6) dhkp-c gibi örgütler sol görüşle sosyalizmle veya komünizmle yakından uzaktan alakası olmayan örgütlerdir. dhkp-cye yakın olan pkkda mesela orak çekiç kullanır fakat Markizm'de ırkçılık tamamen yasaktır. Fakat pkk ve dhkp-c hem komünist olduklarını söylerler hemde komünist felsefeye karşı gelerek tek bir ırkın milliyetçiliğini yaparlar. Bu tip örgütler sol her hangi bir felsefeyle yakından uzaktan alakadar değillerdir sadece sol görüş felsefelerini kirletmek için var olmuşlardır.
7) Berkin Elvan'ın o sapanlı fotoğrafının photoshop olduğu ispatlanmıştır. O bir çocuk la ayıp * .
Kaybedilenlerin hesapları bir şekilde sorulmalı. :):
kendi biletleri kesilecek de farkında değiller. halen silahcılık oynuyorlar.
Halen anlamıyorsunuz değil mi? Olay ekmek alma eylem yapma falan değil bu konuda yalan söylemeleri tamam yanlış ama olay çocuğun ölmesi. Katilini niye bulmuyorlar. Sapanla taş attı diye vurulmalı mı? Hem bu olayın Berkin ile alakası olamaz sadece onun ismiyle bir şeyler yapıyorlar ve bu doğru değil.
katil filan yok. kendi eliyle kendini ateşe attı. pok yolunda öldü gitti.
hıhı. oldu tamam. çıkarım bir ara ülkeden. çok güzel bir ülke olursunuz sizde. :P
akpci değilim ki yavru kuş. hiç bir partiye oy atmadım atmamda. mesele tayyip akp değil sen hala anlamadın mı :P bu ılımlı akpciler bir halt yiyemez.
Cevap
4Cevap
Berkin Elvan durumu değil bu bence. Bir olay olunca bunu herkes üzerine alır. El Kaide saldırıyı İslam için, cihat için düzenlediğini söyledi diye islamiyet kötü bir din olmuyorsa, bunların yaptığı da küçücük çocukla ilişkilendirilmemeli bence.
Zaten belliydi ne mal oldugu millet de devletin eksiğini yakalamak için illaki bir eksiğini yakalıyacak oda eksik değilde neyse
Allahın laneti uzerlerine olsun. Katil chp!
Orada Chp ile alakalı ne gördün ablacım sen?
chp zaten katilde. solcu kominist işte hepsi. hepsi birbirinin destekçisi
'İyi çocuklar' dediği teröristler öldürüldü. Onların anısına parti adını DHKP-CHP olarak değiştirmeyi düşünüyor muşmu kılıçdaroğlu?
Görünen Köy klavuz istemez!
sizin gibi insanlar ölmüş insanın arkasından vıdı vıdı yapmayı iyi bilir
bazı şeyler gıybet değil .
Gıybetin bazısı olmaz.. Bana sözde müslümanlık taslama
senin babanı polis vursa dhkpc lilerde o polisi vursa senin baban terörist mi oluyor?
polis niye vursun ki babamı. usluca duruken :P
adaletin olmadığı yerde anarşi başlar
oldu
oldu
Oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar