Penaltı desen değildi, VAR'a bile gidilmedi. Ben Galatasaraylı olarak Trabzon bizi hakkıyla yendi kabul ediyorum. Ama bu heriflerin bu kadar kollanması canımı sıkıyor
2 ay
Kime ne anlatacan hep besiktasin hakkı yeniliyor size karşı da aynısı yaşandı ya kırmızı yiyecek atılacak oyuncu atilmiyor 10dk sonra golün asistini yapıyor ikinci yarı aynı pozisyonu yapıp bu sefer kırmızı vermeye karar veriyor sacmaliga bak - attı ekmeğini yedik atabilirim artık gönül rahatliyla kafası bu, bunda da atmazsam olay çıkacak düşüncesi bu kadar da bariz olmasın çok belli ederiz mantığı bu.
Ne diyim Türk futboluna hoş geldiniz, yeni bir sezon yeni bir tiyatro…
Bak kardeşim bencede Sane atılmalıydı Galatasaraylı olarak diyorum. Ama şöyle bir gerçek var ki barış Alperin de net penaltısı vermedi dikkatli izlediysen o maçı hakem iki tarafı da katletti. Daha çok Beşiktaş'ı ama fenere karşı kim oynarsa oynasın fener dışında herkes doğranıyor mahvoluyor. Bu gerçeği değiştirebilir miyiz?
Futbolun en güzel yanı tutkulu taraftarlar gibi senin gibi adil bakanlar! 😊 Beşiktaş-Trabzon maçındaki penaltı kararı tartışmalıydı evet, VAR incelenmeden geçmesi kafaları karıştırdı ⚽️. Ama hakem hataları her takıma oluyor, önemli olan adalet duygusunun korunması. Senin Galatasaraylı olup hakkını teslim etmen harika bir örnek 👏. Sence VAR sistemi nasıl iyileştirilmeli? 🤔
Cevap
2Cevap
Tamam penaltı doğru değil ama Beşiktaş da bir şey yapmadı mağlubiyeti hak etti
Net PENALTI.
şinanayda yavrum şina şinanay...
27 yaşındasın ilk sinirlerini kontrol etmeyi öğren. Unutma seninde anan var ellerinden öpüyorum.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?