Sizce Türk kızları zor mu kolay mı?
Türk kızları neden bu kadar zor?
Sizce Türk kızları zor mu kolay mı?
karşındaki kişiye karşı bir şey hissetmiyorsa reddediyorsa hep zoru oynuyor , veya naz yapıyor cümlelerini kullanırlar, zoru oynayan kişilerde var orası ayrı bir durum onlardan dolayı herkesi aynı sanmayın artık
Çoğu aynı diye düşünüyorum.
Teşekkürler belki sen farklısındır içlernide.
Yok arkadaşım ben genelleme yapıyorum ve yanıldığımı da düşünmüyorum.
Sağol ama sen anlayışlısın bak maşallah :)
Sustumtamam.
Kolay olana o* dendiği için ya da saf olanın başına gelmeyen kalmadığı için olabilir.. boşver * zoru başar
Evereste tırmanmaktan zor nasıl başarcam !!
Dünyanın her yerinde kolay olana bu söylenir ülkemize genellemesek.
Ben kendi ülkemi tanıdığmdan bize yönelik konuşuyorm.. başka ülkelerdede denir ama soru ztn türk kızları üzerine
seninde zoru başarman lazm * o* ya da saf bir kız istemiyosan
Deniyorum, genelde dürüstüm de he ama kısmet olmuyor sanırım.
* yazdıklarım hep yıldızlı çıkıyo ne yazdığmı bn bile anlamadım şurda l*n .. neyse nasip kısmet bunlar aga.. sende uğraş biraz
Deniyoruz..
yaş otuz otuz beş olmuş. sana yakın olanların bir çoğunda seçicilik başlamış. böyle bir soruyu soran,,, belli ki konuşmayı da bilmiyorsun. ondan sonra türk kızları nidin bu kıdar zor. vay yavrum vayyy...
Daha yenisin öğrenirsin :D
:))
Zamanla pişersin sende.
Zaman kimin haklı oludğunu ortaya çıkartacaktır.
Rus kızı votka gibidir bardağa koyar içersin. Türk kızı rakı gibidir. Su ister kavun ister peynir ister, isterde ister.
Aynne.
Cevap
5Cevap
zor değil çok basit hayatımda tanıdığım en basit olanları türk kızları sadece nasıl elde edeceğini bilmiyorsundur
Farklı yaklaşım.
Ben genelde dürüst oluyorum sen nasıl oluyorsun?
ben hep açık sözlüyüm ve dürüstüm kişiliğini bozmadan sadece ufak tefek +lar ekleyerek her türlü yola getirirsin :)
Bende aynıyım belki tipten kaybediyorum ben :D
ya da yaştan.
tiple alakası yok emin ol
Belki de benim nasipsizliğim o da var.
aynen hayırlısı
Poslarini yavsaklar kaldiriyoda ondan
Sanırım.
zor olan var tabı ama kolay olan daha cok.
Kandırma niyetinde değilim ben.
:))
paranoyak oldukları için
Olabilir.
hangi anlamda zor
Ulaşılması everest kadar zor.
Anladım zorda hangi anlamda zor mesela aşk anlamında zor değil bence hatta çok basit ama cinsel anlamda soruyorsan evet zor bence öylede olması gerek yoksa kaşar olur :D
Sadece arkadaşlık anlamında konuşmak bile zor.
ağır başlı davrandıkları için.
Yok ya çoğu trip atıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar