AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Duymak istediğin cevabı vereyım, seni çok kıskanıyor.
18 yaşındayım hala görümce ne bilmiyorum ama kulağa iyi gelmiyo
3 tane de benim başım da var kıskanıyolar beni orispiler :D
Küçük hesaplarla geçiyor
Yaşam. Büyük kavgalar küçük Şeyler için. Yalanlar yalanlar yalanlar bulutlarin ardındaki güneş gibi gercek
Kıskanç sende ona söyleme ne giyeceğini bakıyorum daha de ondanda güzel ol
Soruyor belli degil dedim :)
Kıskançlık vardır hep eltiler arasında seninde izin var demek yeni gelinle
aynı soruyu bir daha sormussun. rakip görüyor. kıskançlık.
kıskanıo seni bence düğüne giderken manyak güzel ol çatlasın:^^^
aynen şekerim :)) onerın var mı :)
bence git bu olayı eşinle ya da kayınvalidenle duzgunce konuş
Konusmasin bence ortalik karisabilir konuda buyuye bilir, kendi aralarinda haletsinler bence
Az cok farkindalar bna dediler buyuklugunu yap bosver diye
hee kayınvalıden senı haklı buluyosa bosver o zaman bırak onu
Eltiler arasında rekabet olur canım. Onuda anla. Empati yap biraz. Sonuçta el kızı. Ben eltilerimi düşünmem, çünkü babamın kızı değil. Sen de eltini sev say ama ona güvenme ve onu anlamaya çalış bence
kıskançlık var dikkat!!! :))))))))))))) hahahahahahah
Ayneeeennnn geri duriyorummm ☺
Elti eltinin düsmanıdır bu her zaman böyledir canim ama sende ona karsi hep iyimser olma ezilirsin
İnanin ben hep ilgili ve yardimci davraniyorum begendigi tac var her yerde onu ariyorum daha napim.
Kalbin çok temiz umarım üzülmez yaptiklarinin karsiligini alirsin
Alamayacam hediye aldim ona boyle davraniyo
Degisik. s
Hic muhattap olma sorma sorusturma o sana anlatsin ilgilenme
Saf mısın kızım sen kıskanıyor düğünde süslen onu geç :D
Çekemiyor seni bence. Buluşup dövelim :D
Aynen dovelim ama tavirlarla :) var mı fikrin
Azıcık kıskanıyoruz galiba...:))
azıcık mı :)) bide ben naparsam aynını ya da benzerini yapıyor :) sakın benden güzel olma diyor acaba gösterince ben daha iyisini yaparım diyemi korkuyor... :)
Kesin..:) daha yenisiniz, birbirinizi tanımıyosunuz. Zaman geçtikçe çok iyi dost da olabilirsiniz, düşman da..:)
madem kıskanıyor. nikahına gideceğim. dört dörtlük olmalıyım nelere dikkat edeyim?
Tabiki gideceksin, komiksin gerçekten..:))) ne yapman gerektiğini en iyi sen bilirsin, seni tanımıyorum ki... ne desem boş. :)
haklısın yani :) olması gereken şeyler vardır ınsanlar ımrenırler o gıbı seyler sordum çunku o sureklı bana kotu davranıyor kaynımı uzaklastırıyor sıra bende. dişe diş !!! :D
Tek bir sebep kıskanıyor seni çekememezlik var
arar sorar ama haklısınız kendisinin her dediği oluyor herşeyi benimkinden daha iyisi ama daha ne istiyor...
benim napmam lazım sizce
Kızlar arasında hep bir çekişme vardır bunu herkes bilir ailenin içinde eskiden beri olduğun için bu durum onu kıskançlığa sürüklüyordur
işte benim burada olgunluk göstermem gerekecek eltim değil sanki kumam. bn ailede çok sevilirim kızımız deyip dururlar kayınbababm 2 gunde bır arar beni. onun yanında çok kıymetlımız demısler. ben bu kadar seviliyoken gözlerinden düşmek istemmem taktik lazım napmalıyım..
Bence sende mesafe koymalısın fazla konuşup meraklı olmamalısın oluruna bırakmalıyım her şey senin tarafında olur ozaman nötr ol bir nevi fazlada çekme kendini
aynen o göstermediği sürece merak etmemmeliyim beni üzen görümce ya da kaynanamla konuşurken gördün mü demeleri. bende bana bişeyini göstermiyor dedim
Sen doğrusunu yapmışsın aslında sana çok yakın olmalı ama ilginç
sevecen gösteriyor amam inanın hıc bıseyını anlatmaz evine aldığı bir çöpü ben görmem. ne desem farklı yöne çekiyor. ters konuşur gibi cevapları. sen çok bakımlısın ben saçımı her gun yapmam senın gıbı dıyor biraz kilom var önce kı resımlerıme bakıp sakın zayıflama sana hıc yakısmıyor sen zayıf kalma kilo sana iyi cok guzelsın ben zayıf sen kilolu kal dıyor bunda art nıyet arıyorum ben?
Aramalısın işte kıskanıyor işte seni
madem öyle nikahı var 5 gun once gıdecegız nelere dıkkat etmelıyım gıyım kusam her yonden asil olmalıyım :)99
Resmen kıskanıyor 😂😂😂
Aynen oylese oyle olsun demi :)))
Sevmiyo işte kız senı
Sevmeyen kiz her gun mesaj atip arar mi hasta oldugumda sorar mi durmadan sikinti aldgi seyleri gostermiyor.
Seni kiskaniyor. Düğünde fıstık gibi ol çatlat :D
Dikkat cekmek istiyorum :) yardm etsene :)
Olur ederim özelden yazablirsin
seni kiskaniyor cok belli
Kıskanc fesat ve bencıl
Evettt bnden guzel deyip duruyor
Eşinle konuştun mu
Benden guzel olma diyor bna esim goruyor xaten ki o da evlensn de aileden nasil dislaniyor gor diyor
Sen oncesin kotu davran :d
Nasi yaniiii :)))))
Daha yasim bir gelmedi ki ben olsam sıkıştirirdim valla :D
Bu eltiler hep boyle ahah :))
Kıskanıyor olabilir seni.
Belli ki çekemiyor seni. Kıskanıyor
Takma bile sen daha con onlarlaydin :)
Kiskancin teki iste canim
Demekki ondan daha guzelsin ki kiskaniyo seni.
Bilemem guzellik goreceli bisey :)) bn sabrettim ama hala ayni evimin herseyini merak ediyor. benim en guzel buldgm seyler ne onu soruyor
seni begeniyor ve kıskanıyor:D
Ciddi mi ☺☺☺☺☺☺☺☺
genelde tecrübe ettiğim bir durum malesef