Yengemin bana yaptıgı kötü şeyler aklımdan çıkmıyor napmalıyım? :( ?

şimdiiiii hayatımı anlattsam hikaye olur biz köyde oturuyorduk ben ananemi çok sevdigim için hep onların evine giderdim çünkü aynı köyde oturuyordukk ve ananemlerle beraber dayımlar yengemler ve kuzenlerim oturuyordu onlarla eglendigimi sanıyordum ama onların annesi bana hep kötülük yapmış yani yengem çünkü ben onun kızlarından güzelim bunu herkez der ben sarı yeşil gözlü yuvarlak yüzlü bir kızım kuzenlerim ise hep esmerler annesi beni çok kıskanırdı hep şakasına benim kızım ol da derdi sonra biz büyüyünce tabi ben yine güzelim bu sefer kız kuzenlerimde kötülük yaptı ama ben anlayamadım sonradan anladım işte 17 yaşımda çok sevdigim ananem kanserden öldü ve ben bu üzüntüyü atlatamadım ve hep ağlıom şimdi biz şehire taşındık ama psikolejim bozuluyor bana yaptıkları şeyden çünkü bana büyü bile yaptırmışlar o yengemin kızıyla aynı okula gittik yengemin kızı benden 1 yaş küçük ben 8.sınıftan çıkınca bisene kuzenimi bekledim ve tticaret lisesine gittik falan bana makyaj falan yaptırdı pübpürüzsüz cildim sivilce doldu ve okuldada okuyamadık zaten atıldık ben o kadar safım ki hiç kötülük düşünmem içimden bile geçmez ama bunlar yüzünden herşeyden korkar oldum artık her insandan korkuyorum acaba bu bana ne yapacak diye akrabam bile bana bunu yaptı başkası ne yapmaz bebekler bile benden daha akıllıdır kötülük bilmiyordum hiç herkez der sen çok safsın hiç kötülük bilmiyon der ve benim saf kötülük bilmiyor halimi kullandılar resmen başkasıda degil dayımın kızı babamın kardeşlerinin çoçuklarından hiç öyle şeyler görmedim ama işte şimdi ne yapacam ben bu buraya yazılcak şey degil ama yazdım lütfen cevap verin :((((((:'(
Güncellemeler
+1 yıl
ölen ananem derdi kızım kimseye bişey söyleme onlar seni sen sarısın diye kıskanıyor ben ölünce beni çok arıcaklar dedi zaten ananem olunca ev onlara kaldı dedem zengin tarlaları arabası kamyonu traktörü falan var onlar hepsi onların olcakmiş ondanda bizi istemiyor bide beni çok isteyen olur diye kıskanıyormuş şu an 20 yaşımdayım o kadar çok şey yaptıki bana şimdi aklıma gelmiyor :( sade bana yapsa iyi ailemede akraba sonuçta kurtulamıom napcam :(
Güncellemeler
+1 yıl
ben çok mutlu neşeli birisiydim hep gülerdim ama gülemiyorum eskisiiiiii gibi hep derlerdi ALLAH yüzündeki gülücügü hiç azaltmasın diye ama artıkkk yok öyle bişey
Yengemin bana yaptıgı kötü şeyler aklımdan çıkmıyor napmalıyım? :( ?