bir taneside bu ba yans epeti. com/shop/bikini-mayo/4790-fling-thong-bikini-takim. html
Bikini giyen karıma?
bir taneside bu ba yans epeti. com/shop/bikini-mayo/4790-fling-thong-bikini-takim. html
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben acikca fikrimi soyleyeyim evet bikini yaygin oldugu icin cogu oyle gormuyor olabilir ama bence bikininin ic camasirindan farki kumasinin farki ve dantel gibi detayinin olmamasi.
Ben erkek olsam esimin giymesini istemezdim. Ki kendimde giymiyorum esim izin verseydide giymezdim. Bu arada kapali degilim ama yinede boyle dusunuyorum.
Tabiiki zamaninda konusmaniz daha dogru olurdu ama Bu tarz bence bir tarafin rahatsiz oldugunu dile getirdogi bur has has konu oldugunda hatri kirilmamali. Atiyorum sizde mayo giyiyorsaniz esinizde sort giymenizi istese israrla sizinde onun hatrini kirmamaniz gerekir.
Elbette plajda daha az dikkat ceker bikini herhangi baska biryerden ama dikkatte cekmez diye bir sacmalik olamaz. Bakan afedersiniz bir guzel gunes gozlugunu takip yinede Ökuz gibi bakiyor.
herkes giydiği için kimse kimseye bakmıyor sonuçta abes bir görüntü yok
iç çamaşırı muadili bir karış bez parçası bikini dedikleri zımbırtıyı karısına giydirip plaja giden ve bunları sen bakarmıydın? yok bilmem ne yaparmıydın? medeni olun.. şeklinde gidilmesi yönünde telkinde bulunanlar alayınız gevşeksiniz, adam olun adam karınıza sahip olun siz de gitmeyin böyle gevşeklerin karılarına kızlarına bakmayın. karınıza da sahip olun.
apaçinin, barzonun, yobazın olmadığı yere gidersen tatil için sorun olmaz
Antalyada bir otel yani neresi olabilir baska
Cevap
6Cevap
Ben erkek olsam eşime giydirmezdim.
Sizleri anlayamıyorum gerçekten.
karına 100 kişi bakacak neredeyse orasına burasına deniz olsun olmasın hem Göz zinası hemde çıplaklık yani.
sonrada geziyorsunuz yanında göğüs gere gere tuhaf...
Bakan dediğiniz insanlar ördeğe bile hallenen insanlar, o insanların düşüncesiyle yaşamayacağız tabiki de. İnsan vücuduna bakış açınız sadece insan olsun lütfen ya. O zaman doktorlar falan da sapık olsun, biz de erkeklere bakarken of ne güzel bacağı var diye bakalım. Ayrıca psikolojik olarak bir insan düz bir zemine bakarak bile tahrik olabilir bunu da belirtmek isterim.
neden doğruları konuşmuyorsunuz ki? kızlarında erkeklere gayet rahat bakıp laf attıklarını hepımızde cok iyi bılıyoruz. İnsanların nefislerini engelleyemezsiniz her insan ister istemez bakar.
doktorlarda tahrık olabılır onlarda ınsan.
nice olaylar görüyoruz duyuyor.
cinsellik ve iç güdüler meslek , yaş , cinsiyet ayrımı yapmıyor.
Fotoğraflarda kötü çıkarmış :) ilginçmiş. kısıtlama hoş değil tabiki ancak rahatsız olduğunu dile getir en azından bilsin
Kac kez soyledim kac kez ama iste
O halde gardını alıcan. nasıl istemediği bir şeyi yaparak :)
Eger senin de vücudün iyiyse kadınlar da sana bakacak o zaman karın da sana giyme mayo desin oldu mu?
Tatile gittiniz bikinili birçok kız gördün. Yan gözle mi bakıyosun?
İster istemez goz kayar
Senin karı elden gidiyo abicim:DDD
Şaka bir yana okadar sıkma bence
Ya tamam herkes giyiyor ama erkek milleti iste bakar yani
Eniştemle ablam bu yuzden hep kavga ederle hepte ayrılıcaz derler ama sonunda yine eniştem kazanır çünkü ablam giymez 1,2 defa soyle ozaman anlar kızıdıgını giymez
Kizcagiz hazirlandi bile :) almis herseyi olmazda olmaz diyo :) bakan baksinmis ismi yani
sen çantaya şortuda sokuştur tatil yerine gidince giydirirsin yaş kaç
25 yasi
Genç bence evli diye fazla sıkma sonuçta berabersiniz yanında sen olunca kim niye baksın
Niyemi baksin :) :) :)
Bence siz en iyisi tatili iptal edin
:) :) kendimce bir cuval para verdim :)
:D:DDD
Ya yaninda sen olmicakmisin neyi dusunuyosun abicim
Ben olacagimda malum cinsel acligin afrikasi ulkemiz bakan bakana olacak
Baktirmicaksin orasi sana kalmis
Nasil olacak o
Çok istiyorsa giysin bence kırma etekli olanları var ondan alsaydınız
Etekli hatta şort felan dedim ama fotolarda kotu cikarmis herkes giyermis bakan baksinmis :S
Mini eteklilerde güzel ama ben onlardan tercih ediyorum
Kirilmasinida istemiyorum fizigi kotu olsa giy diyecegimde fazla guzel yani akbabalar etrafimizda olursa kavga cikar tatil rezalet olur
abi ne gıyerse gıysın bakan her turlu bakıcak bakmayan bakmıcak
Ya öyle ama adamin bakip neyi hayal edecegini biliyosun yani
abi kot pantalon gıysede oraya bakıp hayal edebılıyorlar hem yazlık yerde herkez ole oldugu ıcın alısıor ınsanın gozu
Galiba haklisin ya
Karısını kıskanmayan deyyustur. Eğer izin verirsen maalesef bu gruba girersin.
bu tür konuları baştan konuşup fikir birliğine varacaktınız.
sen eşine güveniyorsan sorun nerde anlamadım?
Sorun bazi erkeklerde yani resmen bakacaklar
dışarda bakmıyorlar mı herkesin gözü kapalı mı? öyle zaman da yaşıyoruz ki hamile kadından tahrik olduğunu söyleyen siyasiler var. ne yapsın kocası sen hamile kalma ben kalayım sen bikini giyme ben giyeyim mi desin
Ya illaki abazalik her yerde markette avm de toplu tasimada hafif yirtma mini giydiimi yani kacarak alisveris oluyor
o zaman çarşaf alıcan kardeşim gerçi onun fantazisi var
giysin zaten sende yanındasın kimse bakamaz bile.
Ya oyle degil iste durust olalim :)
o zaman yumruğu masaya vuracan giyme diyosam giymeyeceksin karı diyeceksin :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar