İkilemde kalmak yanlış karar vermene sebep olur.. Karının bikini giymesi seni çok rahatsız edecek.. Mantığın giymesin diyor ama karını da kırmak istemiyorsun.. Giyerse ve erkeklerin karına baktığını her görürsen her bakış göğüsüne saplanan bir kuruşun gibi gelecektir.. Giymesine izin vermezsen bahanen hazır.. :)) Erkekler sapık sapık bakacaktı diye teselli edeceksin kendini.. Karına da; "Aşkım sen şimdi bikini giymek istiyorsun, ben de isterim giymeni. Sonuçta sen nasıl rahat edersen ben de rahat olurum ama şimdi sen güzelsin, fiziğinde çok güzel.. Sen şimdi bu bikiniyi giyersen ve erkeklerin gözü sana takılırsa ben bunu kaldıramam bu bana ağır gelir.. Bunu bir kere daha düşün.." de.. Karın bikiniden vazgeçecektir.
34 Yorumla
Soran+1 yılMini etek tayt dekolte giyen bir kadin bence vazgecmezz ayrica aciklama cok guzeldi
- +1 yıl
Guzel bir tespit
En İyi Cevaplar
Bazılarına bakıyorum da artık ar damarı çatlamış insanların. Güzel kardeşim sen EVLI bir adamsın. Yani yanındaki bayan eşin!
Tecrübe ile sabittir ki evli de olsan bakıyorlar. Bana kız arkadaşım diyor evlenince balayına tatile gideriz diye evet gideriz karadenizin o harika doğasıni gider görürüz diyorum. Tatil deyince bizim milletin aklina hemen deniz ve kum geliyor. Şimdi bana saydirirlar geri kafalı, yobaz vs... Ben geri kafalı isem diğerleri de boynuz takip gezsinler o zaman. Bir bayanın eşine yatakta olması gereken bir halde milletin önüne çıkmasına şiddetle karşıyım. Ben kıskanırim. Şimdi diyecekler, orada herkes bikini giyiyor. Herkesin yanlış yapması senin de yaptığın yanlısı meşrulaştirmaz.48 Yorumla
Soran+1 yılDogrusun ama iste anlatamiyosun ama yinede giyiyor vu yuzdendw bosanmaya niyetim yok
Soran+1 yılGenislik ilaci olsa. icecem cikmaz sokakk
Soran+1 yılAynen dostum tum otel toto seyredecek
Bence bikini giyip giymeme kararını sizin vermeniz biraz zorba bir tavır olur. O kendi adına bir birey ve yetişkin bir kadın istediğini giyebilir. Kendinden eminse ve giymek istiyorsa kararına saygı duymalısınız.
İlla ki sağda solda eşinize bakanlar olabilir tüm kadınlara bakıp rahatsız ediyorlar ne yazık ki. Ama onlar yüzünden hayatımızı engelleyemeyiz değil mi? Karınız da onlarla ilgilenmeyecektir zaten sizinle olduğu için... siz mayonuzu giyiyorsunuz ama onu bundan mahrum bırakıyorsunuz bu onu mutsuzluğa iter o an için. Lütfen bunları göz önünde bulundurun. Saygılar.73 Yorumla
Soran+1 yılGercekten digru diyosun zaten bakan her turlu bakti bakiyor bakacak mini etek ya da dekolte. giydiginde nasil bakiyolarsa veya oZellikle tayt aynisi olacak tek fark vajinasindan kalca hatlarina gogus uclarina kadar detay gorunecek
Soran+1 yılBaGirmayin lutfen bende siz degerli arkadaslarin yorumlarina gore hareket edecegim tsk ederim
+1 yılO senin karın neden vucudunu başka erkekler goruyorki ne hakla bakabılıyorlar. Eşlerinize sahip çıkın bence sonra biri bakıp laf atacak olan sana olacak ayrıca bilmiyorum dinini ama islamsa bu çok günahtır. Ben erkek olsam asla ama asla giydirmezdim kimseye sergiletmezdim yani eşimi
76 Yorumla
Soran+1 yılDinim islam aslinda dogru herkws heryerine bakip hayal kuracak
- +1 yıl
Ayrıca açık gıyınmekle ya da kapalı;kimsenin özgürlüğü kısıtlanmıyor. Özgürlük ve modernlık kıyafetle değil maalesef , bende bir kızım neden benim vücudumu başka erkekler gördü ki? Yarını düşünüp yaşayın en başta günah. Ve eğer buna engel olmazsan sanada günah yazılır iyi düşünün bu dünyanın öbür tarafında var umarım sözlerim işe yarar
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim umarım güzel bir şekilde açıklayabilmişimdir :)
- +1 yıl
Çok teşekkür ediyorum :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılbir erkek karısına bakılıcağını bile bile bunları giymesine izin veriyorsa geniştir , ruhsuztur.. arkadaşım eşine bakıyorlar bacagına bakıyorlar göğsüne bakıyorlar kalçasına bakıyorlar.. giysin miden kaldıracaksa.. müslümanlık mevzusuna girmiyorum bile.. yapmayın yaw bu kadar genişlemeyin
64 Yorumla
Soran+1 yılAga bir sey deyincede bu devirde hesabi oluyo tayt mini etek dkolte hepsi bela basima
- +1 yıl
Aga edebin deviri mi olurmus? gençken erkeklerin kızlar hakkındaki muhabbetlerini hiç mi duymadın o ortamda bulunmadın? yapma gözünü sveyim o lafları duyup da eşine bikini giydirirsen ayıp..
Soran+1 yılHangi laflari
+1 yılsıkıntı yapma kardeşim , plajlarda herkes aynı kıyafetle olduğu için gözler alışıyor ve kimse kimseye bakmıyor. belki ilk girişte yeni birisi geldiği için kim bu diye bakarlar ama sonra kimse bakmaz... merak etme.. hele alanya da hiç bakmazlar çünkü herkes öyle... bikini de ne. millet g. stringle tangayla geziyor :)
23 Yorumla
Soran+1 yılYaZmayacaktim ama esas g. string tarzinda bikini istemesi mesele
- +1 yıl
eh artık aile meselesi ben karışmiiiim :D
Soran+1 yıl:))) rahat ol karis fikir ver
+1 yılsen ve eşin kendinizden emsiniz kimseye laf söylemek düşmez.
milletin ne dediği senin için önemlimi sen asıl ne diyorsun kendine onu sor eşine öyle bir cevap ver giydirip sonra işkence edip sorun cıkarma baştan belli et sonra aranız boşa acılmasın.11 Yorumla
Soran+1 yılAynen tamam desikten sonra karismak olmaz
+1 yılbu seni neden rahatsz ediyor anlamadim. eşinin bikini giymesi çok normal, anormal olan senin kaygıların cünkü esin guzelse ona her ortamda bakacaklardir. bence kendine güven ve o ortamda bikini giyen kadn senin esin olmayacak. birakın artık üzerinizdeki maço erkegi :)
43 Yorumla
Soran+1 yıliyi baksinlar alin bakin madem bu mu yani
- +1 yıl
insanlarim gözlerini bağlayamzsin, bakacklr ama bu duruma alış ve biraz özgüvenin olsun.. karına bu hakszlii yapamazsın o senin malın degil, siz sadece hayatı ortak yasiyorsunuz.
Soran+1 yılDoGru diyosun aslinda ama ortak yasiyoruz diye gidip biriyle yatmak istese nolacak peki
sakın giydirme abi herkes öküz gibi bakar. devir kötü şu aşağıda saçmalayan bekliyans isimli arkadaş kadar geniş olmayın. karınız o sizin. sahiplenin. evli bir kadın istediğini giyemez. giyerim diyorsa boşa gitsin ondan hayır gelmez. aşağıdaki cevaplara baktımda herkes giysin yahu nolcak sahil zaten diyor. tu size yazıklar olsun be ne biçim ülke olduk. müslümanız biz müslüman erkek adam karısını orda burada sergilemez ahlaksızlar ALLAH hepinizi ıslah etsin yazık çok yazık
11 Yorumla
Soran+1 yılAbi bez parcasi yuzinden bosanmak mantiksiz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPlajda çoğunlukla bikini giyerler. Her bikini giyene alıcı gözle bakılır mı? Eğer bakıyorlarsa demekki karın fiziği ve hatları düzgün, kendine guvenen ve beğenilen biri demektir. Kadınlar beğenilmeyi isterler. Bu zevki karından esirgeme. Öyle bir karın olduğu için gururlanmalısın.
Bu konuda kasıntı yapma rahat ol dostum.14 Yorumla
Soran+1 yılFazlasi ile guzel oldugu icin korkuyorum zaten yani karim bakildigini gorsun iyice acilsin herkes zevkini alsin :)) bu sekilde nasil dusunulur?
Cevap sahibi+1 yılBunda bir şey yokki, bakmakla ne olabilir, karın sorun yapmıyorsa, bundan zevk alıyorsa engelleme, birlikte keyfine varın. O mutlu olursa sende mutlu olursun. Mutluluğunuzu katlamak yerine, neden engelleyesin.
Soran+1 yılNasil yani
Cevap sahibi+1 yılNeresini anlamadın dostum.
Karın ne istiyorsa engel olma, onun mutluluğu bile mutlu olmayı dene, her şeyden birlikte keyif almaya bakın, ruh ikizi olun diyorum.
Başkalarının ne dediği, ne düşündüğü önemli mi, hayat sizin hayatınız. Başkaları için değil kendiniz için yaşayın.
plajda o kadar bikinili bayanlar oluyoki dikkat çekmez o kadar. tabi gittigin plaja göre değişir. mesela konyaaltı plajının kayalık kısımlarına bekar gruplar halinde erkekler gelir. çoğu abaza diyebiliriz. yani gideceğiniz plaja dikkat et bayanların yoğun olduğu yerlere gidin.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılIki bakma cesiti var. Biri erkegin yanindan gecerken , dogasi dolayi gözü üstünden gecer. Bu yarim saniyelik birseydir ve gördügü gibide zaten gördügünü unutur.
Bunda kizinilacak birsey yok, bu sendede öyle bendede.
Digeri ise, sapiklarin Uzayli görmüs gibi bakmasi. Bu kadinlarin sucu degil, bu kisilerin yanlis yetistirilmis olmasinin sucu. Bu sakirtler yüzünden karina Bikiniyi giymeyi yasaklamayi sacma buluyorum.
Cezasini kadinlar neden ceksin.21 Yorumla
+1 yılÇıplaklar tablosuna bir renk de eşinden gelir güzel olur. Gerçi artık herkes alışmış bu tablolara. Öyleki renkler bile değerini yitirmiş. Basitleşmişler.
48 Yorumla
Soran+1 yılFelsefii diyosun
- +1 yıl
Hayır. Diyorum ki eşin bikiniyi giydiğinde insanların ona beğenen, alıcı gözlerle bakması, ona kendini güzel hissettirmeleri aslında ona yapılan en büyük aşağılamadır. Çıplak kadın görmek için plaja giden insanlar tanıyorum ben. Bana göre eşini iç çamaşırıyla sokakta gezdirmekle, bikiniye plaja göndermek arasında hiçbir fark yok.
Soran+1 yılHerkesi bir tutmuyorum ama. esimde. dahil bir cok. kadin dekolte. mini etek tayt yirtik kot gibi seyler. giyip dolasmiyormu bikini ic camasirinin renklisi olay bu bende kararsiz kaldim yani ne var bunda
- +1 yıl
Kendi görüşüm bu. Ama hayat ikinizin hayatı. Onun rahatlığına senin de genişliğine bırakıyorum cevabı.
Soran+1 yılGiysin deyip ufuklara bakasim var
- +1 yıl
Üç maymunu oynayacaksın yani. Bekar olduğun zamanları düşün o şekilde bikini giyen bir kadın görsen bakmaz mıydın? Ya da evli olduğunu düşünür müydün o kadının? Geri kafalı olarak nitelendirebilirsin beni ama evlendiğin kadın da senin özelin olmayacaksa ne anlamı kalır evliliğin.
Soran+1 yılBakardim simdi bile gozum kayiyor
- +1 yıl
Daha fazla yorum yapmayacağım. Size kalmış. Diğer arkadaşlar yanında sen varken bakamazlar bakanı halledersin tarzında konuşmuşlar. Bakan insana ne yapabilirsin ki eşinse giymeseydi demezler mi.
+1 yılAlanya'da o kadar turist var, şu var, bu var. Karınız dikkat bile çekmez diye düşünüyorum. Tam tersi giymezse çeker.
Hevesini kırmayın, içinde kalmasın. Anlayışlı olun ki o da size anlayış göstersin. :)24 Yorumla
Soran+1 yılAynen hevesi kalmasin mi acaba diyorum
- +1 yıl
Hevesi kalırsa içinde eğer size içten içe bu konuda da hep kırgın kalabilir, sesini çıkarmasa bile. Sizin yanınızda olacak üstelik giydiğinde. Tatilde heves etmiş. :)
Soran+1 yılAfesersin ama heryeri ortada olacak
- +1 yıl
Herkesin gözü orada üstsüz güneşlenen Rus kızlarında olacak. İnsanlar bir yerden sonra onlara bile bakmıyor. Orada normal pantolon-tişört gibi bir durum bu. Kanıksanmış. Baksa baksa kadınlar bakar imrenerek. Biz hiç sıkılmıyoruz o işten.
+1 yılO senin karın, başkaları baksa nolacak. Ki bakan her turlu bakar. Karına özgürlüğünü ver kaybedeceğin birşey olmaz, karın istiyor bırak ne isterse giysin
38 Yorumla
Soran+1 yılKarim bazen cok sey istiyor super mini dekolte vs vs
- +1 yıl
Güveniyorsan izin vermemen için sebep yok bakan baksın bir zarar vermez karın yüz vermedikçe
Soran+1 yılAlin bakin buda benim karim der gibi
- +1 yıl
Ama sen karına onları giydirmiyorsun karın onları giymek isteyen biri. Kendi bakın burdayım demeyi seviyor sana izin vermek düşer.
Soran+1 yılCikmaz sokak desene hayalleri susleyecek
- +1 yıl
Onun isteği bu saygı duyman gerekiyor
- +1 yıl
Sende kadınların hayallerini süslemek istersin
Soran+1 yılAnlasilan az genis olucaz
+1 yılAbicim bence aslan gibi kocasi varken afedersin millete bok yemek duser sen giydir karina yasida genc icinde kalmasn.
43 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyet yerine gore iyidir :)
Soran+1 yılSOlasin abim tsk
+1 yılUlan kadına kapanmayı değil de erkeğe kendisine sahip çıkmasını söylemediginiz için 21. yyda bir kadın bikinisini giyemiyor. Şaka gibisiniz. Giysin abicim giysin.
55 Yorumla- +1 yıl
yani
Soran+1 yılAynen oyle cok dogru tm bak ama caktirmadan bak yani bu kadarda hayvani olma demi
- +1 yıl
Komik oldugunu mu sanıyorsun şu an?
Soran+1 yılYok ben yazdiklarimda. ciddiyim
Alanya gibi yerde doğulu özellikle inşaatçıların bol olduğu halk plajlarına gitmesseniz çok sorun olmaz :D Zaten heryer açık alanyada bence çok sroun olmayacak gibi
17 Yorumla
Soran+1 yılYoksa... diyosun
Soran+1 yılNasil eziyet biraz daha. acsan
Soran+1 yılZaten her turlu bakiyorlar diyor ne olacak arkadaslarla gittigimde de giydim noldu sanki diyor baksinlar hem vucut gorsunler diyor
Soran+1 yılNasil. rezillik. derken
+1 yılBikini alti g. string olmasaydı iyiydi. Aslında denizci tarzı bikiniler var oldukça münasip. Onlara bak bir bikini giyecekse normal bir şey giysin. Bir kaç erkek yazmış yok işte giydirmem , haşaaaa. Bence bu tarz düşünce tarzı oldukça yobazca. Kadınların istekleri şekilde giyinmeye hakları var ama öncelikle giyinmeyi bilmeliler. Örneğin g. string aşırı.
01 Yorumla
Soran+1 yılSoz verdik artik giyecek napalim
Karısı-kızı açık çıplak gezip de kocası ve babası ben de adamım diye gezmesin. Ona adam değil deyyus denir ! Karınıza söz de mi geçiremiyorsunuz artık? !
92 YorumlaModa & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Senin ailen eğitimi sanırım farkliydi ki sen böle kararsizlik icindesin... yoksa yaniliyormuyum
36 Yorumla
Soran+1 yılNasil farkliydi?
Soran+1 yılAnnem emekli hemsire hala diz ustu etek giyer cocukken gittigimiz sahillerde mayosunu giyerdi yaniliyosun
Soran+1 yılMayo bikini farki ne sirt ve gobekmi gogus belli toto belli bacaklar kasiklarda islaninca afedersin vajina belli ne istemek degil genismi olurum millet arkamdan pezoya bak. Esime orspuya bakmi der bu yani
+1 yılGiyebilir tabiki bu çok normal bikini giyse ne fark eder mayo giyse ne fark eder zaten orda çoğu kadın bikinili olacak nesi tuhaf ki bunun?
12 Yorumla
Soran+1 yılO da dogru ama bakarlar iste
- +1 yıl
Erkeklerin bakması için mini etek bikini gibi şeyler gerekmiyor biliyorsun değil mi mayo da giyse bakar bakacak olan takma böyle şeyleri artık.
rahatsız olmanıza gerek yok alanya diyorsunuz :) alanyada bu tür şeyler olağandır ama dikkat edin sizin gözünüz kaymasın :) ama illaki alt bölge kapalı olacak diyosanız şortlu bikiniler var onu tercih edebilirsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılAlt ust ne farki var bikini ciplak yani e tabi onuda dusunuyorum benimde bazen gozum kayiyor
+1 yılBence giyinmesin. Gözler oraya kayar erkek milletinin. Giyinmesin bence evet evet giyinmesin evde sana giyinsin.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvde sorun. yok :) aynisini disari istemesi sorun :)
Kimse bisey demez rahat ol denizde bayanlar hasemaylami giriyolar bildigin bikini ile giriyolar emin ol bisi olmaz benim yasim 24 kafami cevirip bakmak bile aklima gelmiyor denizde
112 Yorumla
Soran+1 yılEstagfirullah deyip giriyosun yani :)
Soran+1 yılBakarsin hatta gunes gozlugu ile tum hatlari incelersin bile dogrusu bu
Soran+1 yılBu dediginde ciddimisin durustluk abidesi oldun bir an korkutma beni bana ait ama baskalarinin hayallerini suslemek bana aiti sergilemek sikinti yani
Soran+1 yılNolmus yani demi karisi guzel olan var olmayan var baksin millet eskiyecekmi:))
- +1 yıl
Eskimez biseyde olmaz bakan baksin gormezden gel gitsin hem cok fazla cesaret eden cikmaz bakmaya az kisi bakar onlarida gormezden gel olsun bitsin karin guzelse kesin bakarlar durust olayim ben bakarim haci hic umrumda olmaz kocasi varmis yokmus ama herkes boyle dusunmez yani anlican cok az bakan cikar rahat ol sen takma kafaya
Soran+1 yılE abi denk geldi tesaduf baktin bende geldim. ne bakiyon kardesim dedim? Azi cogumu var biride bir binide ama sunu dusunuyorum mini etek. dekolte tayt giyiyor yine bakiyolar fazlami kiskanc dusundum
Soran+1 yılGiydircem zaten gstringi millet kadin gorsun
Sacmalayin oyle yerde kim kime tun tuna. Genelde herkesin gozu turistlerde olur. Sonucta turistlik bir yer orasi kaldirir bunu sorun yapmayin. Tatilinizin tadini cikarin. simdiden ii tatiller
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur :(
+1 yılorada herkes öyle o yüzden çok dikkat çekmez ama altına bir dönüp bakan olabilir yani
31 Yorumla
Soran+1 yılÖzellikle güneşlenirken...
Moda & Stil konusunda 538 cevap paylaştı. Yahu orda herkes bikinili, eşin kimsenin dikkatini çekmez, ki bir de alanyada:D millet özellikle rus olmak üzere turist avında orda, yerli halka bir şey olmaz:D
18 Yorumla
Soran+1 yılSen oyle san yerli avinda olan ayri bir ekip vardir kesin
Soran+1 yılYOk be kardesim bakimsiz bir kadin olsa anlarim ama fazla guzel
Soran+1 yılYer ayirttik cok gec artik
Soran+1 yılYaNinda dursanda bakiyorlar hatta laf atip kaciyorlar
deniz şehrinde yasamadgnz için, herkes bakacak sanıyosunuz ama öyle değl işte, orda insanlar alısık bikaç abaza dısında zannetmyorum sıkıntı yasamazsınz
12 Yorumla
Soran+1 yıliste o abazalarrrrrr
sorun olmaz merak etme alanya'da yaşıyorum rahat ol. Onlar ya 15-16 saat çalışıyorlar ya da yabancıların peşindeler evliye bakmazlar. Hem baksalar bile onlardan heryerde var boşver.
11 Yorumla
Soran+1 yılMantikli
denize neyle girecek? haşemayla mı? gideceğiniz yerde herkes yaz modunda olacak, sıkıntı yapma böyle konuları.
21 Yorumla
Soran+1 yıliyi dedin sakalli
Kıskanıyorsanız mutlaka konuşun orta yolu bulun derim , eşiniz buna yanaşmıyorsa ille de giyicem diye tutturuyorsa büyük sıkıntı , başa gelen çekilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Giymesine müsade et. Bakanlar olacaktır ama baktıklarıyla kalacaklardır. Rahatsız olma ve kıskanma en nihayetinde karının ne istediği önemli.
16 Yorumla
Soran+1 yıliste bu dusunce anlayisini bana bir empoze et bu sekilde dusunemiyorum
- +1 yıl
Abi tamamda adam bakıcak gözüne perde çekemezsin ki. Ben sırf geçenlerde denize gittiğimde plajda kafamı öne eğip oturdum. Bikinili kadınlara bakıpda rahatsız etmemek için eşi var sevgilisi var yanında özgürlüğünü ben mal mal bakarak neden kısıtlayayım. Ama sende böyle düşün izin vermezsen o bakanlardan farkın kalmaz.
Soran+1 yılTamam Sen oyle yaptin ama markette gezerken donup totosuna bakiyor ciplak haline nasil bakar o adam bilemiyorum
Soran+1 yılMerhaba genislik diyesim var:))
Tatil sonucta herkez oyle orda yani bir o olsa dikkat ceker dicem ama sorun rtme tatilini yap rahatca cik gel mutlu bisekilde derim :-)
11 Yorumla
Soran+1 yılTsk
+1 yılOnu bilmem de Hz. Ali karısını kıskanmyan deyyustur diyor😊
112 Yorumla- +1 yıl
😊😊Saol
Sırf karı kız kesmek için denize havuza giden abaza sürüsü var bunuda kabullenmek gerekir. Burası Türkiye nede olsa. Eğer için rahat etmeyecekse tatilinin tadının kaçmaması için baştan konuş. Eşinde seninde huzurunu önemseyen birisi olarak kabul edecektir heral de. Diğer arkadaşlar yanında sen olacaksın demiş tamam eyvallah da kimsenin bön bön bakmasına da engel olamassın ama.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyEn engellenmez adama desen acmasin bakmayalim. der yani
+1 yılSen yanında olduktan sonra bütün gözleri oyarsın kime ne milletin ne dediğinden giymek istiyorsa kırma eşini giysin :) hem burada öyle şeyler söylenmez kim kime tım tıma ;)
30 Yorumla
+1 yılBikini giyse ne mayo ne giyse ne ikiside ayni sey ayrica mayo sagliksiz birinin gibegi acik birinin kapali kimse hibege bakmiyacagina gore hem koskoca plajda bir senin karin bkini giymeyecek sacmalik bu
10 Yorumla
+1 yılOrda herkes çıplak abazalar evliye mi kaldı boşver gitsin.
14 Yorumla- +1 yıl
Giysin*
Soran+1 yılAbazaya ecvli bekar farketmez
- +1 yıl
Ya sen yanında o benim şeklinde gezerken kimse bakamaz.
- +1 yıl
Zaten herkes bikinili orda
Sen yanındaysan ne sıkıntı olucakki? güven azcık kendine
11 Yorumla
Soran+1 yılNe olacagini sende biliyosun
Asıl başka bir şey giyerse tüm gözler üzerinde olur. Bakan her türlü bakar.
11 Yorumla
Soran+1 yılBaKa bir sey
Sadece 1 kerelik giysin bakalım müsaade edin yoksa tatili zehir edebilir size ve uzun zaman tavır yapabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılAmaaaan giy istersen ciplak gez diyesim var :)
+1 yılAlanya'da demezler. ben Alanya'da yaşıyorum ve otelde çalışıyorum yaz tatilinde. rahat olabilirsiniz Alanya'da ama gözün karının üstünde olsun abi her yerde sadece tatilde değil tabiki
26 Yorumla
Soran+1 yılNasil yabi ustunde olsun
- +1 yıl
anlamadım?
Soran+1 yılGozun ustunde oksun derken
- +1 yıl
bakan falan olur yani dikkatli ol eğer geniş birisi değilsen
Soran+1 yılBakacaklar artik gstringle ben gorsem bende bakarim
- +1 yıl
ben izin vermezdim şahsen kıskanırım ama sen bilirsin
+1 yılBir laf var, delikanlının biri demiş"Benim sevgilim şortta giyer etekte, bakan adama şortta giydiririm etekte"
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)
Milletin söylediklerini takma giymek istiyosa giysin sonucta bütün erkekler sort giydiğimizde veya pantalon giydiğimizdede bakıyor kaçamıyoruz bundan
13 Yorumla
Soran+1 yılAyNen tayt guydiginde adam benim yanimda bakiyo ki bikinide nasil bakar acaba
Soran+1 yıl95-60-95
+1 yılYedirebiliyormusun bari milletin çektiği fotoğraflarda karinin arkada bikinili cikmasini.. Veya birinin onun gizlice fotogrfini cekmesini sonrada bakmasini.. Burada çok öyle sapikliklar okuduk.. Üstüne bisey alsin bari tesir etme esini
03 Yorumla- +1 yıl
Zeynep mayruk un tasarladigi plaj kaftanlari var ondan hediye edebilirsin
Soran+1 yılyapacak bir şey yok artık aldık söz verdik giyecek
- +1 yıl
Her bikini giyenin resminimi cekiyorlar yani sibel canmi oldu ceksinler sen hic bir sey gormedin zannederim bir ton insan giyoyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam giydirmem ama erkek erkektir sonuçta illa gözü kayar ama birileri bişey diycek diye de bir iş yapmam.
12 Yorumla
Soran+1 yılAslinda oyle olmali
Cevap sahibi+1 yılO benim eşim birbirimizin sınırlarına anlayış göstermeliyiz sonuç olarak..
- Moda & Stil konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılAlanyada cok sık bulunuyorum bir sıkıntı yaşamazsınız üstsüz gezenler daha cok dikkat cekiyorr
14 Yorumla- +1 yıl
Hayır babam orda yaşıyor
- +1 yıl
Hayır değil :)
G. String mi? Giymese daha iyi olur ya erkeklerin gözü gönlü açılır... Rahatlığa bak... Boşuna dememişler işte dünya kadar paran olacağına fındık kadar a*ın olsun diye... Hey Allahım ya ne günlere kaldık
06 Yorumla
Soran+1 yılYani oyle olacak napalim buradaki cogunluk o yonde yorum yapti baksinlar hatun benim bakan bakar
Soran+1 yılYok Dha neler
- +1 yıl
ciddiyim ben.. Burdakilerin kafasıyla iş mi yapılır? Özellikle erkeklere uyarak karına hiyebilirsin demişsin. Ne rahatlık böyle anlamış değilim.. Karın o senin karın namusun yani onun saçının teli gözükse ona yazılan günah kadar sana da günah yazılıyor İslamiyet de kadın kocasından sorrulur.
Soran+1 yılDostum karim takmis kafaya napiyim en guzeli tamam de kurtul normalde acik zaten biraz fazla acilcak hepsi bu
+1 yılbir şey olmaz, sen yeter ki yanında olduğunu göster, güven ona, zaten elamlem bakamaz o zaman. ne derse desin millet. neleri neleri var, bir bikiniden mi geniş ya da rahat diye şey olucak.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlanya 'da üstsüz çok diye duymuştum bakıcaklarsa onlara bakarlar ayrıca takarsın koluna yanında olur ozaman daha az kişi bakar allahım ya neyi dert ediyoruz böyle ülkeninde böyle insanlarında neden insanımız bukadar abaza
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin yanindan gecsek bakmazmisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen istediğin kadar ağız yap zaten rahat adamsın.. yorumların da çok iğrenç, kendini böyle tatmin ediyosun!
gstring giyerse daha neler olur biliyosun.. ramazan ramazan konusturm beni !!12 Yorumla
Soran+1 yılAybasin galiba insan gibi soru sorduk insan gibi cevap almak icin
- +1 yıl
Anlamis degilim insanlar burda gizli bir seylerini paylasiyor ahlaktan bassediyorlar sen duzgunsun ne isin var yorumda sayfada hic girme duyma gorme
+1 yılen dogal hakki giye bilir sende siknti etme abicim..;)
11 Yorumla
Soran+1 yılNE kadar sakinsin
+1 yılÜstad sen bu soruyu sorduguna göre karına güvenmiyorsun. Eger senin elindeyse giydirme
13 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani guvenmiyorsun derken biraz daha acsan
- +1 yıl
Basbaya karına be kendine güvenseydin sormadan giydirirsin
Soran+1 yılKaşarmi diyosub
+1 yılTabikide giyicek. Eger giymezse bakarsalar dikkat cekerler karina guvenmelisin ve onun hevesini kursaginda birakmamalisin o bunun hakki bu zamanda kim giydirmiyoki o zaman goturme tatile evde otursun bu kadar cik kiskaniyosan
10 YorumlaNe alaka tutucumusun serbest birak guzele bakmak sevabtir
17 Yorumla
Soran+1 yılIyiymis
Soran+1 yılTapu bende de ne biliyim adam bakip hayal kuracak yanindakini durtup gosterecek yalniz kaldigi an laf atacak
Soran+1 yılAynen :)
Bence hiç giydirme sen bu konuyu sorma geregi duyuyorsan eger karın giyince çok büyük sorunlar yaşarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirak giysin hepimiz müslümanız sonuçta degil mi canııım
11 Yorumla
Soran+1 yılTaBiiii :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel hayal gücü tebrikler :D g. string giymek istiyor kadın ve bunu kocasına söylüyor kocası da burada soruyor ve gayet sakin :D :D
24 Yorumla
Soran+1 yılHangi köy bacım otobüsü kaçırma
Soran+1 yılSie Yalaka kizlara sirinmi gorunmeye calisiyosun beyinden yoksun
Cevap sahibi+1 yılkerem_m onu bende anlamadım. Sana verdiği cevabı hiç anlamadım.
bir taviz başka tavizleri doğurur sonuçta senin karın ve senden başkasının onu grmesne grek yok madem kocasısın giyme demende bir sorun yaratmaması lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani baska tavizler? Karim ama kole degil onunda haklari var ama bu cinsel olay hak filan kalkiyo normal olarak
Çok normal Alanya'da ruslar üstsüz güneşleniyor.
23 Yorumla
Soran+1 yılÜstsüz hic olmaz :)
Alanda türklere bakmazlar dostum emin ol o kadar rus iskandinav vs varken :)
10 Yorumla
+1 yılkanka açık olalım mı. O giymek sende giydirmek istiyorsun bence. Sanırım ona bakılcak olması sana da heyecan veriyor. istersen özelden yaz irdeleyelim bu konuyu beraber?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok beee
- +1 yıl
sen özelden yaz bana hadiii. Korkma
Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. gideceğiniz ortma göre değişir.
12 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler