AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
201Cevap
her kıza yazılıp evde ozbir çekerek hayatlarını sürdüren boş tenekeler olduklarını düşünüyorum
Sonuçta hiç kimseye dokunmuyorlar evde mast yapıp değil mi? Bence oldukça sade ve saygıdeğer bir yaşam. Özgürce !
Kiz beni anlattı yemin ederim koptum la sabah sabah:D
+1 verdim ama boş teneke demek ağır oldu
Boş tenekeyi boş ver adam bakıp bakıp mast yapar sanane? Özgür değil mi. ? Hayatını mast yaparak geçirir onun tercihi değil mi? Insanların tercihlerine göre belli bir kalıp içinde genelleyenler hala var.
Bence erkekler evlenmekten korkuyolar mesuliyet kabul edemiyorlar zor geliyor
Vay mk herkeez gencler olayi direk sikis sokusa baglamis. isiniz gucuz pompa olmus brinizde demiyoki hayat pahaliligibdan gecinebilmek sikintisindan millet evlilik hayali bile kuramiyo bunu gorun artik
Kadın erkek ilişkisi = çıkar ilişkisi güven kalmadı herkes korkuyla kabuğuna Çekildi daha Kötüye gidecek gibi evlenmek mantıklı gelmiyor
tek baş tek dert çok baş çok dert
Sakaryalı mısın hemşerim?
Evet
Neresinden
Merkez
Akyazı'da benim memleketim. Çok özlemişim seninle konuşurken fark ettim şimdi
Hayırlısı olsun 😎
Sartlarin degismesi ile olgunluk yasinin yukselmesinden kaynaklandigini dusunuyorum.
Birbirine layık olan kadın ve erkekler birbirlerini bulamıyorum
evlilik bize göre değil aga.. biz serseriyiz a. k.. gece sabaha kadar içip sabahın köründe eve giren adamlarız nasıl evlenelim? nasıl böyle bir sorumluluk altına girelim?
Özgür ruh
Aile kavramından çok kısa süreli gönül eğlendirmeye yönelik ilişkilerin arttığının göstergesi
Evlenmeyen kız sayısı da artıyor.
Çünkü etraf boşanmalarla mutsuz evliliklerle dolu.
Görüyoruz, korkuyoruz..
Evlenerek hayatımızı karartmaya gerek yok bence. Kadın veya Erkek cinsiyet farketmeksizin evlenmek akıl işi değil bana göre.
Durum vahim abazan olmadan toplu nikah onlara yaptıralım.
Ciddi not:hayat şartları ağırlaştı, bir aile reisi olmak için min.5000 maaşı almamlazım aksi taktirde ot gibi yaşarsın.
Evlenmeyen kadın sayısı da git gide artıyor. Mesela ben.
Bu çok normal neden mi? Türkiyede kadın nüfusu erkek nüfusundan fazla. Yani erkekler evlenmeyince kişi başına düşen erkek sayısı da azalıyor. Kızlar evlenemiyor
Ben Türkiyeden evlenmicem ki evlenirsem.
Senden beklenen o zaten :)
Ayrıca sen slav değil misin? Biz burada Türkiye için konuşuyoruz
Bende evlenmiyicem para harcamaktan başka bişeye yaramıyor cinsellikse sorun 200 liraya halledilebilir kendi işimi kendim yapar daha az öderim :)
Evi geçindirememe sıkıntısından. Benim gördüğüm bu. Kadın çalışmıyorsa erkek evlenmiyor.
Bu arada güncellemene yazdığın not kadar saçma bir kafa görmedim. Güle güle kullan.
Yaş olmuş 20 hala para kazanamıyom nerde evleniyim simdiki hatunlar ayrı ev ister esya ister tatil ister araba ister yüzük ister pirlanta ister ohoo gelde evlen
Aslında bu biraz bizimle alakalı kolay teslim oluyoruz. Bir diğer yandan maddi sıkıntılar, sadakatsiz ilişki örnekleri, rutin evlilik modelleri de büyük etkenler arasında
seks problem değil ve çocuk isteği yoksa neden evlensin ki?
Ha öbür taraftan ekonomi ve işsizlikten dolayı evlenecek ölçüde kazanamayanlar var tabi. Aile geçindiremem kafası.
Okul okumaktan evlenmeye vakit mi bulabildik sanki.
sırf çıkmak için çıkılan bu devirde evlilik fazla ciddi kalır ya da sonu boşanma olur...
Neden birden fazla kadina sahip olabilecekken ipleri bir kadina versinler ki. Erkek kafasi iste. Ama tabii bunda kadinlarin kabahati de fazla. Pek cok kadin artik ikinci ucuncu kadin olmayi kabulleniyor.
Evlenilecek kız sayısının düşmesi sonucu olan durumdur normaldir...
adamlar haklı. öyle şeyler görüp duyuyoruz ki, kim kime güvensin de evlensin artık?
katılıyorum. sevgi artık 2. planda önce saygı olsun isteniyor...
Korkuyorlar erkekler kizlar korkmasi lzim halbuki:))
ne alaka
Eee öyle
Korkuyorlar. Özgürlük düşkünüyüz çünkü
Zaten coguda aldatiyor gorende sadik sanar:))
Artan kadın nufüsten dolayı ortalama 5 kadına 1 erkek düşüyor sanırım sorunun cevabı bu.
Din iman elden gidince millet zinaya bulaşınca o r o s p u l u k ve o r o s p u çocukluğu normal görülmeye başlanınca böyle oldu
kadınlarla sadece birlikte olmak isteyen
Bunu yeterli görenler evlenmiyor haklısın
Hiç bakir kalıp dediğin yüzdeye giren insan var mıdır?
Varsa kaç kişidir...
Uygun karşı cinsin bulunamaması yozlaşmanın getirdiği şeyler işte
Evlenmeyen kızlara bağlıyorum erkeklerin evlilik tekliflerini kabul edin ;-)
Parasızlıktan
Uygun aday bulamamaktan
Alayına gitmek mümkün olduğu için diye düşünüyorum.
evlenmeyen kadın sayısının artması ile sonuçlanacak bir durum
Evlilik 💑 hayatı paylaşacağın kişi ile yaşamaktır, bu zamanda insanların kalpleri paylaşılacak kadar büyük değil...
Sonuçta hepiniz bir gün birinin bozduğuyla evlenceksiniz.
Çoğul knuşma yavrum bozuksan gt birine yama kendini
18 yaşımda evlendim benim hayatıma giren tek erkek eşim oldu o naptı ona iki çocuk verdim gitti beni aldattı üstelik benle kıyaslanınca oldukça çirki n olmasına rağmen onu çok sevmiştim onca yılımı heba etti
üzüldüm
evlenipte ne olucak illa evlenmekmi lazım hiç zina yapmadım yapmıaycağımda kendime söz verdim eğer evlenemezsem ömür boyu hiç bir kızın gözlerine ve ellerine ve günahkar zinası olmak istemiyorum diye yemin ve söz verdim kendime evlilikten korkuyorum kısacası evlenöiyeceğim
Hazır olun kızlar yakında evde kalma ve kendinize koca bulamama sorunlarınız başlıyor. Kendiniz ettiniz kendiniz bulmak üzeresiniz ahdhajhavdjck
Bence bayanlardan korkuyolar. Bizi eriyip bitirtcekler diye sonra da kızlar evde kalıyo :D
Ben 30 u geçtim. Hala evlenmiyorum. Neden mi? Açıkcası bende bilmiyorum. İçimden gelmiyor. Özgürlüğüme düşkünüm
Peki :D
erkekler orda burada boku yer kızları bozar memlekette anasını satıyım bakire kız bırakmadınız sonra evlenmeye gelince bakire isterim dersiniz nah şimdide böyle evlenemezmisiniz.
Bunca Hikaye okuyunca insan daha ziya'de şahit olunca insan kime güvenebilirki? Kafasında hep soru işareti olmicakmıdır? Şahsen güven probleminden dolayı asla düşünmüyorum evliligi
www.kizlarsoruyor.com/.../q3095069-sevgilimi-askerdeyken-aldattim
Böylelerinin var oldugunu bilmek işte :D
Evlenilcek kizmi var sanki kime guvenelim 17 yasindaki kizlarin kimin altinda oldugu belli deyil *
Okumakla geçen yıllar
Askerden sonra düşüncesi
İşi bi' elime alayım düşüncesi
Aynı evde yaşamanın artması
Eşle yapılacak şeylerin sevgiliyle yapılmasının artması vs..
erkekler evlenmeden her şeyi elde ediyorlar bir esprisi kalmıyor olayın :)
evlenemeyn kız sayısıyla orantılı olduğunu düşünüyorum
Dinin zayıflaması Sokaklardaki * lerin artması...
hersey zorlasisti hayat pahalilasti birde herkes ozgurlugunu kisitlamak istemiyor
Çoğu ya iktidarsız ya homo, ya da kendini geliştirmeyip kadının çok gerisinde kalmış, bence bu yüzden bulamıyorlar. Erkek düzen ister, yapı olrak evliliğe yatkındır. Bel ki de karşısına doğru insan çıkmamıştır.
Saçmaladın. Maddi ve manevi unsurlar söz konusu. Toplumun son zamanlarda erkeklerin aleyhine çok gitmesi ve maddi durumların elverişsizliği buna sebep oluyor. Ya da benim gibi özgür adamlar evlenmiyor. Bu arada bir daha kimseyi homolukla itham etmeyeceğini düşünüyorum. Feminist felsefeli bir yanıt olmuş
Evlenmeyen erkek sayısı demek zinaların artması demek
Evlen eyın yadayın s... karı bıtmez size nasolsa. Ama bir yerde sıkılırsınız elbet ordada bı bakmısın yas gecmıs evde kalmısın :)
Anlayışlı , Hoşgörü, kendisini sevene değer veren , sevdiğini Elde edilmiş görmeyen Bir kız olursa niye evlenmiyim..
bence bu kızlardan kaynaklanıyor bende erkek olsam evlenmezdim bu zamanda herşey çok kolay elde ediliyor hiçbir şeyin önemi kalmadı
hem erkeğin hem de bayanın beklentileri fazlalaştı çok şey aranıyor karşıdan beklenti fazla birde cinsel isteklerini karşılıya biliyorlar
Eskiden kızlar nazlanırdı evlenmeden olmaz diye şimdi veren verene =) E madem veren var niye evlensinler =)
Ya baksana gerçekten mi jer kiz veriyor mu? Veren kiz çok mu fazla bir solermisin? İstanbul'da mi yaşiyorsun? Hangi ilde yaşiyorsun acaba?
Kızların para pull sevdası cogaldıgı icin evlenmiyorlar bence. Tabi istisnalar haric. Seks cocuk hikaye.
Sorun hep kızlarda. Göstermeden elletiyorlar. :) Yeşil Çam klişesi ama gerçeği :D
Kızlarla evlenmek isteriz alınan cevap ELEKTRİK yok bu nedenle elektrik veremediğimiz için evlenemez erkekler kızlar elektrik alsalar bekar kız erkek kalmaz
ayedaştan hisse senedi mi alsak
Yarım erkekler, yarım imanlar çoğalıyor; daha ne olsun!
Kimse evlenmesin kimse çocuk yapmasın. Bizim millet ortadan kalksın. Buraya Aborjinleri getirsinler.
normal karşılıyorum. Evlilik ciddi bşy. Kadınları memnun etmek zor iş.
kız bulamıyorum evlenecek, bulduğumda bu benle evlenmez deyip yol veriyor, tipimde iyi ama inandıramıyoruz, az buçuk tanımaya çalışıyorum ama yoklar. bence bu devirde kızlar evlenmiyor.
Mutlu sonlu masaj salonları olduğu sürece dahada artar
türkiyede son dere tripli kaprisli açgözlü karı/kezo fazlalıkta olduğu sürece daha da artacak
erkek evlenmeyince evlenmeyen kiz sayisininda arttigini dusunuyorum. (hollanda haric)