Sizin "Tehlikeli Kadın" tanımınız nedir? Özellikleri nelerdir?
Cevabın nedir?
bence bütün kadınlar tehlikelidir bu illa psikolojik sorunları olmasını gerektirmez çünki kadının doğasında var arkadaşım onlar rüya görürken bile o anda rüya içinde araştırma yapan varlıklar ama erkek öylemi yazık garibim kendi ekseninde dönüyo işte :))
Kadın baksana ya kelime anlamı bile erkekden ağır basıyo KADIN bir dur bakalım oluyosun :)) bide erkek derken ağızın aldığı şekle bak ne kadar masum erkek :)) dimi ama tehlikelisiniz arkadaşım !! :))36 Yorumla- +1 yıl
Tehlikeliyizdir muhakkak. :)
- +1 yıl
Haha uzak durulasıyım. :) Teşekkürler.
- +1 yıl
Tabi.. :)
Teşekkürler.
En İyi Cevaplar
+1 yılBerfin, Derin
28 Yorumla- +1 yıl
Etkileyici bir yorum olmuş. Teşekkürler. :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) Uzun bir yazı yazmayı planladım fakat çoğu kişi felsefe yapmışsın dieceğinden yazmaktan vazgeçtim
- +1 yıl
Okunurdu, sorun yoktu aslında :)
- +1 yıl
Tehlikeli kadın yaşadığı duyguları farklı duygularmış gibi gösteren kişidir. Aslında bakıldığında bu bir tehlike arzetmez fakat yansıttığı duygular sizin içinizde besleyeceğiniz yanlış bir takım duyguya sebep olabilir. Buna bağlı olarak beslediğiniz yanlış duygular yanlış kararlar vermenize, belkide hayatınızı tamamen kötüye sokan kararlar vermenize sebebp olacaktır. Kadının tehlikesi bir de zaaflarınızı kullanarak size bazı duyguları beslemeniz adına bir takım duygusal yaptırımlarda buulunmasıdır. Bunun sonucunda yine yanlış kararlar hayatınızı etkileyebilir. Tehlikenin en büyük boyutu ise tüm bunları siz hiç farketmeden yapabilmesidir. Tehlike aslında kadının unutulmuş diğer adıdır.
- +1 yıl
Bu olmuş işte, teşekkürler. :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim efem :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
Soruya yakışır bir cevap oldu ise ne mutlu :)
Aptal kadın tehlikelidir kuzum, her haltı yapıp edip sütten çıkmış ak kaşık misali takınan kadınlığa adım atamamış hala küçük bir kız misali orada dolananlarda tehlikelidir çünkü aptaldır. Aşırı hırs ve türevi salaklıklar yapanlarda öyledir.
<33311 Yorumla- +1 yıl
Gereksiz hırs konusunda katılıyorum kadın. Komik olunuyor çoğu zaman. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDudaklari dolgun, saclari kivircik kadinlar bana tehlikeli geliyor efenim :/
02 Yorumla- +1 yıl
Oha ben :*
Cevap sahibi+1 yılYalarun
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
68Cevap
+1 yılTehlikeli kadın ne ya. Kadın demek tehlike demek zaten :D sevgilisi olur ancak gider onla bunla konuşur sağa sola mavi boncuk dağıtır sonra ben nerden biliyim böyle olacağını der ve söz bidaha olmaz der. işte o kadın tehlikelidir :D bidaha olur ama :D
13 Yorumla- +1 yıl
Erkek versiyonu mevcut. Teşekkürler.
- +1 yıl
tabiki mevcut. erkeklerde biraz daha fazla var. bide şükür ederler çok şükür uçkurum boş kalmaz diye :D Allah ıslah etsin ne diyeyim :D
- +1 yıl
Amin diyelim. :)
+1 yılCanı yanan kadın. Erkeklerin korkması gereken en tehlikeli kadındır. Çünkü o tüm erkekleri intikam aleti olarak görür ya da hiç birinin yüzüne bakmaz hepsini siler atar burun kıvırır
51 Yorumla- +1 yıl
Mümkün gözüküyor. Teşekkürler. :)
Hakkında gizli şeyler bilipte bunları senle sırdaş gibi paylaşan, ancak daha sonra seni kendine köle eden ve direnmen durumunda seni deşifre etmekle direncini kıran kadındır. Ha bir de e demet Akalın vardır.
11 Yorumla- +1 yıl
Bir de kısmında gülümsettin :)
İlk cümleleri sevdim. :)
Diziler & Filmler konusunda 4b cevap paylaştı. Arsız olan kadındır. Ahlak duvarı olmayandır.
Başkasına ait olana bakmaktan gözleri utanmayan kadındır.41 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarımızın sıkça yaptığı şey artık. Sanırım bir tanım oluşturursak gelen görüşlerden bu cümlelerde içerisinde olur. Teşekkürler. :)
bu şarkı geldi aklıma sözleri tam bunu anlatmış :)
https://www.youtube.com/watch?v=S9tKwSboJeg12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler. :)
valla tüm kadınlar iç taraflarında azcık tehlikelidir kötü anlamda değil ama vardır hepimizin içinde o yüzden tehlike demek biz demek bir anlamda:)
12 Yorumla- +1 yıl
Ruh hem siyah hem beyazı bünyesinde barındırabiliyor, haklısınız. Teşekkürler :)
- Diziler & Filmler konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılCahilin şerrinden korkarım. Napacağı belli olmaz. Bide falla büyüyle çok uğraşan bu işleri bilen cahilden korkarım. Uzak olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Cümlemizin hayatından. Teşekkürler. :)
+1 yılbir olaya şahit olmuştum.. arkadaş sevgilisiyle ilişki yaşayıp ayrıldı hemen.. ertesi gün kız karakola gidip bana tecavüz etti dedi adam şimdi zorunluluktan evli... Allah düşmanıma vermesin bunlar gibisini...
22 Yorumla- +1 yıl
Hak etmiş zannımca. Hemen ayrılmak zalimce...
Teşekkürler. - +1 yıl
bence tencere ile kapaktılar, evlenip eve kapandılar..
Bütün kadınlar tehlıkelıdır ama içinden en tehlıkesı ıse Masum yüzlü olanlardır. hiç şaşmaz.
41 Yorumla- +1 yıl
Uzak durulası. Teşekkürler :)
+1 yılKadın olması yeterli bir özellik bütün kadılar tehlikelidir gerektıgınde tırnaklarını gösterirler :)
11 Yorumla- +1 yıl
Gerektiğinde... Teşekkürler. :)
+1 yılKurnaz ve insan matematiği iyi olup bunu bencilce kendi çıkarları için kullanan ya da kötülük için yaşayan biri..
12 Yorumla- +1 yıl
Katılmamak elde değil. Teşekkürler. :)
- +1 yıl
Sinsi , iki yuzlu. Benden uzak olsun Allahima kitabima yolarim :))
22 Yorumla- +1 yıl
Uzak olması mümkün değil, her yerdeler. Kolay gelsin, teşekkürler. :)
iyilik meleğiymiş gibi davrnaıp iş işten geçtikten sonra asıl yüzünü gösteren hatundur
21 Yorumla- +1 yıl
Birkaç görüşü birleştirip bir tanım oluşturulması gerekirse bu da o görüşlerden biri olur. Teşekkürler. :)
- 11 Yorumla
- +1 yıl
Değişik :) Teşekkürler
+1 yıltrip atan kadın
distilleryimage3.s3.amazonaws.com/...aaa0a71_7.jpg11 Yorumla- +1 yıl
Zor kadın. Olabilir. :)
Diziler & Filmler konusunda 456 cevap paylaştı. igcdn-photos-a-a.akamaihd.net/.../...1813509_n.jpg
Dani Daniels :D22 Yorumla- +1 yıl
Peki madem. Teşekkürler. :)
- +1 yıl
https://instagram.com/p/0nZZ7Rpr1E/
Bak ne demiş :D
+1 yılDolduruşa gelen kadın tehlikelidir aynı zaman da da kullanışlıdır. İnsanlar onu maşa gibi kullanır
17 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
Peki ya sen sence?
- +1 yıl
İhanete, iftiraya uğrayan, kandırılan, anneyse çocuklarına zarar verilen değilse hayalleri bitirilen, kaybedecek bir şeyi kalmamış o kadar kalmamış ki hemcinsine ihanet eden kadın bence tehlikelidir. :)
- +1 yıl
Aslında haklısın benim dediğim tip daha çok aptal olanlara giriyordu
- +1 yıl
Mümkündür. :)
- +1 yıl
Mümkün mümkün ben sürekli görüyorum öyle insanlar. Allah kimseyi arkadaşlarının dolduruşuyla hareket edecek hale düşürmesin :)
İyi geceler :) - +1 yıl
İnsanların bu sitede bile tanınır olmaya çalışmak, sevilmek, ne hale düştüklerini görmek, düştükleri duruma üzülmek, hatta acımak için arkadaşların dolduruşuna gelmeye gerek yok. Bir de kanıtlar varsa... :)
İyi geceler. :)
çoğu kadın tehlikelidir aslında ama zeki olan kadın daha tehlikelidir
11 Yorumla- +1 yıl
Canı yanan kadın dünyadaki en tehlikeli kadındır bence
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle, teşekkürler. :)
tehlikeli kadın onu seveni her defasında kandırmayı başaran şer****zce onu sevenin arkasından iş çevirendir her yakalandığında ustaca bahanelerle af ettiren ve hiç açık vermeyen dir
13 Yorumla- +1 yıl
Yalancı kadın diyebiliriz o vakit, teşekkürler. :)
- +1 yıl
Şahsen özellik aramaya gerek duymuyorum. Bayan ırkının tüm üyeleri tehlikelidir bana göre :))
12 Yorumla- +1 yıl
Mümkün. Teşekkürler. :)
+1 yılErkekleri yakalayıp ağına atan kadın tehlikelidir. 10'dan fazla erkekle takılanı da gördüm.
12 Yorumla- +1 yıl
Olası. Aynı cinsin erkek versiyonu da var. Teşekkürler :)
- +1 yıl
Soru kadın üzerineydi :D
Sana yanlış yaptirandir, öyle yanlış ki bu; hem dünyaya hem ahirete yansıyacak kadar büyük..
12 Yorumla- +1 yıl
Yanlış yapmak, insanın kendi inisiyatifiyle olan bir şey bence.
- +1 yıl
İnsiyatif iradeye hâkim olunduğunda , kişinin kendi öz iradesiyle yeti ve tercihlerini eyleme dönüştürmesiyle ortaya çıkar.
İnsanin iradesi dışında yaptıkları ise başkasının kontrolünde iradenin başka kişiliklerin kontrolünde doğru yanlış farketmeksizin eylemlerde bulunmasıdır. Dolayısıyla kişi tercihi kararı yönlendirilen bir iradedir ve inisiyatif kişinin kendi oz iradesiyle haşıl olmaz ve yanlış yapması ve tehlike ; ona tesir eden olay ve kişilerin yönlendirmesi, kararları etkilemesiyledir. En büyük tehlikede iradeye tesir eden de amaci doğrultusunda insana etki eden, art niyetteki " kadın " dır..
+1 yılAhlaki anlayışı dibe vurmuş kadınlar... bunlardan herşeyi bekleyebilirsin aklının yettiği ya da yetmediği...
11 Yorumla- +1 yıl
Olası. Teşekkürler. :)
Kaç megapiksel fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekersen çek, yüzündeki şerefsizlik ifadesi asla gitmeyecek olan kadındır
12 Yorumla- +1 yıl
Etkileyici. Teşekkürler. :)
+1 yılicinde disi saldırgan bir pitbuull besledıgını karsısındakine hıssetiren kadındır ve en tehlikeliside tasmasını ne zman cözecegini belli etmemesidir...
32 Yorumla- +1 yıl
Sert bi' tanım, ama sevdim. Teşekkürler. :)
- +1 yıl
sevsende sevmesende gercek olan bu :P ben tesekkur ederim insanoglunu aydınlatabıldıysem :D :P
Genelinde tehlike potsnsiyeli hakimdir. Aksini inkar eden daha da tehlikelidir!
24 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
İnkar etmiyorum. :)
Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bütün kadınlar diye genelleme yapabilir miyiz?
Siz çoğu bayanların genelleme yaptıkları gibi.11 Yorumla- +1 yıl
Yapabiliriz tabiki. :)
+1 yılZeki güzel ve bunların farkında olan kadından kkrkun
22 Yorumla- +1 yıl
Mümkün gözüküyor, teşekkürler. :)
- +1 yıl
Diziler & Filmler konusunda 2,6b cevap paylaştı. tek tehlikeli olan kadın ana olan kadındır gerısı yerı geldiğinde gölgesinden bile korkar :)
12 Yorumla- +1 yıl
Ana olan her canlı tehlikeli, kadına indirgeyemedim. Teşekkürler. :)
Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. kadinlar hiç tehlikeli olur mu ya güldürdün valla :D
12 Yorumla- +1 yıl
Denk gelmemen dileğiyle... :)
Şeytan gibi davranıp saf erkeğini kandırıp onu doldurup doldurup etrafına patlamasını sağlayan kadın tehlikelidir
21 Yorumla- +1 yıl
Tehlikeli ve kötü kalplidir. Teşekkürler. :)
Özelliklere gerek duymadan sadece kadın olması bile yetiyor😄
11 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar bile hemfikir... Teşekkürler. :)
- Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTehlikeye mahal vermediğim için tanımlama yapmayacağım..
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılOnu seveni kullanmaya çalışandır tehlikeli kadın ne zaman ne yapacağı belli olmaz -,-
110 Yorumla- +1 yıl
Kötü kadın oldu bu sanki. :)
Teşekkürler. :) - +1 yıl
Kötü kadın bu değil kanka kullanan tehlikeli müsaitin yeni anlamı senin dediğin :P
- +1 yıl
Müsait olanı değil, ciddi anlamda kalbi kötü kadın. :)
- +1 yıl
He belkide öyledir ama hiçbir insan doğduğunda tehlikeli değildir sonradan kazanırlar bu yetiyi ve bence bir kadında olması gereken en son özelliktir tehlikeli olmak :/
- +1 yıl
Özellikle karşı cins dikkatli olmalı bu konuda. :)
- +1 yıl
Hangi konu?
- +1 yıl
Gelen görüşlere bakılırsa karşı cinsle yaşanan kötü tecrübeler sonrasında tehlikeli olabiliyoruz. :)
- +1 yıl
Bn bekliyorum sevince tehlikelide olsa sevgi saftır
- +1 yıl
Peki madem. Beklemekte kolay gelsin, teşekkürler. :)
- +1 yıl
Kolay gelsin
zevkleri değerlerini bastıran kadın
insanları dolduruşa getiren kadın11 Yorumla- +1 yıl
İkinci cümle daha önce söylememişti. Tehlikelidir evet. Teşekkürler :)
Diziler & Filmler konusunda 11,7b cevap paylaştı. Aptal ve cahil kadın her zaman en tehlikeli olandır.
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
teşekkürler @portakalçiçeğim
dominant, kaşar, hain, aşırı sosyal, ihanet etmiş veya etme potansiyeli olanlar
11 Yorumla- +1 yıl
Diziler & Filmler konusunda 5,4b cevap paylaştı. Akıllı ve zeki kadındır erkek gücünde olmasa da aklı ve zekasıyla alt eder herşeyi
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum, teşekkürler. :)
Diziler & Filmler konusunda 2,6b cevap paylaştı. eğer bir kadın susuyorsa bilin ki işiniz bitmiş demektir :)
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılaynı anda 4.5 erkege senı sevıyorum dıyen kadın dır..
11 Yorumla- +1 yıl
Mümkün gözüküyor, teşekkürler. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnancıkıt olan, zinayı haram saymayan ve ortadabi şuç olmadığı halde bile suç bulup karşıdakine atanyani onubileee.. kısacasi inancıolmayan, shipsiz kadınlar diyebilirim
10 Yorumla
+1 yılbudur aslı
https://i.hizliresim.com/22z3Qd.jpg12 Yorumla- +1 yıl
Uygundur, teşekkürler. :)
- +1 yıl
rica :)
Erkeginin yanında gözü fıldır fıldır oynayan kadın cok tehlikelidr
12 Yorumla- +1 yıl
Bu her iki cins içinde sıkıntılı bir durum. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürk erkeği için tehlikeli kadın kredi kartı hortumcusu olan kadındır :) allahın odunları:D
11 Yorumla- +1 yıl
Henüz onu iddia eden biri çıkmadı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeği baştan çıkarabilen ve bunu yaparken ilk olarak elini erkeğin göğsünde karnında gezdiren istediğini almaya and içmiş kızlar tehlikeli ama tatlılar ^^
20 YorumlaGüzelliğinin farkında olan her kadın tehlikelidir bana göre
10 YorumlaSag gosterip sol vuran duygusal olarak bir gun cok neseli bir gun cok uzgun olan. Karsindakini suclayan...
01 Yorumla- +1 yıl
Mümkün, Teşekkürler. :)
+1 yılbir kadım kimseyi düşünmiycek kadar bencil elindekiyle yetinmiycek kadar aç gözlüyse kork ondan kötü kadın odur
00 YorumlaYalancı sahtekar 3 . gunden yataga girip ilk senle yapiyorum masalı yapan tipler
10 YorumlaTehlikeli kadın her hangi bir sebepten aldatma vs gibi.. "guru kırılmıs" kadındır. NOKTA ✋✋
10 Yorumla
+1 yılaldatılmış kadındır. hiç affetmez. kan alır kan
63 Yorumla- +1 yıl
Uslu duranı var ya hu. :)
- +1 yıl
Onların içinde ne fırtınalar kopuyordur tam çözemiyorum efem ama bıraksalar.. :)
- +1 yıl
Geneli kendine, kendi ruhuna zarar verir. Umalım ki hep içeride kalsın. :)
+1 yılGüzel yalan söyleyen ve tabii iki yüzlü
13 Yorumla- +1 yıl
Her kadın gerekirse güzel yalan söyler. :)
- +1 yıl
güzel derken güzel kadın anlamında demistim ama simdi farkettim yanlıs olmus :))
- +1 yıl
Önemli değil oluyor aksilikler. :) Teşekkürler :)
Her kadın tehlikelidir :)
16 Yorumla- +1 yıl
Beklenen cevaplardan. :)
Teşekkürler. :) - +1 yıl
Ben niye korkuyorum acaba? Bence siz korkun :P
- +1 yıl
Korku iyidir, dinç tutar modum :P
+1 yılUtanmaz arsız kadın..
11 Yorumla- +1 yıl
Haseki Hürrem Sultan :)
11 Yorumla- +1 yıl
Daha geneli duymaktı arzum ama teşekkürler. :)
Diziler & Filmler konusunda 737 cevap paylaştı. Senden âlâ tehlikeli hanım mı var be?
11 Yorumla- +1 yıl
Teveccühünüz efendim. :)
+1 yılkaybedecek birseyı olmayan her insan tehlıkelıdır
22 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. Teşekkürler :)
- +1 yıl
rıca ederım
Diziler & Filmler konusunda 21,8b cevap paylaştı. Ademi Cennetten Kovdurur :)
24 Yorumla- +1 yıl
Hırsızın hiç suçu yok :)
- +1 yıl
Peki madem. :)
Erkeğini g. t edebilen kadin
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler.
- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Tehlikeli Kadın kimdir sizin için? Tanımını yapar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler