Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah bizler de bir gün bebek sahibi oluruz :)))

Öpülmekten yanaklari isilik olmus ya yazik.. Cok tatli bu arada :) nazik zevmek lazim yoksa sıkarım o yanaklarinida neyse :D o bebek kokusu var ya.. Bayadir bebek gormuyorum sanirim :D
Maşallah Allah herkese nasip etsin. keşke koymasaydın ama nazar değebilir
allah analı babalı imanlı sağlıklı büyütsün :) maşallah ama benimle yarışamazsın 14 tane yiğenim var öz kardeşlerden :D:D dayıyım ben :D
Yok artık :))) ben bir tanecik Halayım inşallah ilerde anne de olurum. Allah razı olsun dayı bey sizinkilere de aynı dualar geçerli
İnşallah anne olduğunu da görürüz :) Tebrikler.
Teşekkür ederim inşallah
Ne demek :)
Cevap
7Cevap
Kafasındaki bandaji çıkarın o oldukça zararlı faydalı deselerde... onun dışında bildiğimiz çocuk yani 3 gözü 2 ağzı yok... ben çocuk sevmem neyse takılma ama çokta büyütmeyin yani altı üstü çocuk...
bebeğin annesinin haberi vardır umarım burada paylaşmana
allah nazardan saklasın
Ben küçük annesi oldum onun merak etme dilim kuranlı vücudum abdesti nazar değmez inşallah sevincimi paylaşmak istedim
gözün aydın allah analı babalı büyütsün ismi gibi yaşar inşallah
Maaşallah allah nazarlardan saklasın anasına babasına hayırlı bir evlat olsun inşallah
Nazar değer koyma öyle her yere maşallah çok tatlı hem bende Halayım hıh :)
Tebrik ederim 3 yil önce bende amca olmustum guzel bir duygu gercekten anlatilmaz yasanir cinsten
Çok tatlı maşallah :) elif ismi çok güzel benim ismim de elif :)
Oy oy oy maşallah Rabbim nazarlardan korusun. adı da çok güzel
Sağol abisi :))
Oyyy yerim ben bunu yaaa :(
Allah bağışlasın maşallah :)
Çok tatlı Allah Bağışlasın. :D
maşallah sağlıklı büyüsün gözün aydın hala
oyy çirkiin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar