Terk eden kadin doner mi? Cok onemli benim icin?

Benim bir iliskim vardi onceden uzak mesafeydik ona cok asik olmustum ama o beni baslarda istemedi birilerini aldi geri dondu birilerini aldi geri dondu her seferinde affetim sonra bunun icin uniye gittim ayni sehire sonra bunun zorunlu kaydi silindi ben bunun icin uniyi biraktim tekrar hazirlandik baska sehire geldik bu surelee icinde bana arada kotu davransi beni hep elestirdi guvenmedi her gun bana sikayetci oldu inansin ciddi dusundugume diye adini dovme yaptim cevremde kimseyi birakmadim tek onla gorustum konustum tekrardan uniye geldik bana her gun naptigini ilgisiz oldugumu surekli bana boyle seyler dedi kavgalae oluyordu ben dayanamiyordum her gun beni eziklemesine guvenmemesine cok uzuluyordum kavgada kotu konusuyordum kufur ediyordum benden ayrilmak istiyordu neden ayrilalim diyordum sonra tamam ayril diyordum ayrilmiyordu intihar ederim diyordu 3 hafta oncesine kadar boyleydi o sirada bir kuryeci cocukla tanisip numaralasiyor cocuk ile iliskimizi konusuyor dertlesiyor tam bilmiyom neyse bu gene ustunden 2 3 gun sonra tartisiyoz bu agliyor falan ben ozur diliyorum agalsigi icin kotu hissediyom ve o sirada basliyor ara verelim bilmem ayrilalim ben ciddi mi diye bakiyom tamam verelim her seferinde sasiriyorum tamam diyorum sil numarami kaldir profilini diyom ondan sonra bu bunlari yapiyo 15 dk sonra diyom ki boyle mi olcak sonumuz diyom takmiyo ben yalvariyorim ozur dilerim gitme diyorum takmiyo ben yalvarsam

beni kovardin diyor ben yalvariyorum ediyorum 2 hafta boyunca pesinden kosuyorum bana surekli bilmiyom degistigini gormem gerek diyor surekli boyle seyler diyor ben yapiyom agliyom karsisinda beni kovuyor ediyor surekli uzuluyom gene yaziyom cicek aliyom ayrildigimiz gunun sabahi 5 6 gun sonra yuzuk aliyorum mutlu bile olmuyor surekli yanimda telefondan biriyle mesajlasiyor o cocukla sonra ona ozenmehe basliyor bir anda iyice artiyor muhabbet sonra bir gun iste tam ogreniyom ben kotulesiyom umursamiyor gidiyor ben agliyom ediyom vs sonra konusmuyom etmiyom sinirimi bozuyo kufur ediom o da ediyo sonra cocukla sevgili hoslanma durumu oluyor boyle yapiyor Şu an bana en son ben cok mutluyum bu hayatimdan benim pesimi birak beni sal diyor rahatsizim iyi ki de girmis hayatima cocuk diyor bende hep rahatsiz oldugu seyleri o cocukla yapiyor surekli onu ovuyor bana iliskilerini video stiyor cocugun yazdigi guzel mesaji atitor sen degerimi bilemedin baskasi kapti diyor bana surekli boyle seyler diyor beni yapayanliz birakiyor tek korkusu ondan intikam almam forograflari vs yaymammis sil diyor hep cikar hayatindan onune bak beni sil diyor umursamiyor tartismak istemitor git basimdan diye kovuyor sizce pisman olur mu boyle yaptigi icin sizce geri doner mi ya da ne yapmaya calisiyor hala umrunda miyim onun pesinde tutmaya mi calisiyor bunu bana ilk yapisi degil cevaplarinizi merak ediyorum cok onemli gercekten

Güncellemeler
1 yıl
Bunun onceki iliskisi sikintiliydi ben duzelltim ve duzelltigimide biliyor duzeldim ben dedi ama sen dedi beni her gun aglattin dedi aglatmak hic istemedim ama kavga etmeye calisti bu yaz nisanlancaktik sozde beni sozleriyle seyiyle sehirde tek basima birakti sevse bunu yapar miydi kosulsuz sevmes miydi hep derdi hayatim boyunca senden boyle muamele gormek istemem diye akillandir dedim ayrilidi zaman sirekr birisi yerimi doldurmustu ve kaparlar boyle diye bana hep gonderme yapti
Güncellemeler
1 yıl
Ve ben hep benim tuzumden gibi hissediyom detayli sekilde kime anlatsam bitirmek icin ugrasmis birisi oluncada hemen doldurmus yani sevseydi en azindan sey erseydi o cabana donerdi dedi herkes peki bu ilerde pisman olur mu
Terk eden kadin doner mi? Cok onemli benim icin?