Neden beni dışlıyor ve yorumlarımın altına ALIN bunu Nur'dan uza git vs yorumlar yazıyorsun niye ki 😢
Cevabın nedir?
Insanlar ilgiyi üstlerine çekmek için başka bir insanı çok rahat harcıyorlar sanki görüş beni güldürdüğü zaman para kazanicak biraz insani duygularla yorum yapsalar bunlar olmaz ne desen haklısın mantıklı bir soru karşısında küfür eden bile gördüm sende onları tersle kim nasıl hak ediyorsa öyle davran kendine değer vermeyi unutma hayatta senden başkası mühim değil ufak şeyler bunlar kafanı bunlarla meşgul etme hepsi bir insan etmez belki de kardeşim esen kal.
62 Yorumla- +1 yıl
Aynı görüşteyim
En İyi Cevaplar
+1 yılBu özgüven eksikliğinden kaynakli bir problem yani cevreyle pek bir ilgisi yok toplum tarafindan dislaniyorum cikarimini olusturanlar kendilerine yetemeyen kendilerini onlardan daha alt seviyede goren ozguvensiz kisilerdir. onerim ozguvenini geri kazanmaya calis kendinle barisik ol. umarim duzelir bu durum...
16 Yorumla- +1 yıl
Hani öyle bir sıkıntım yoktu ama naaıl yazmışsan okurken bir an acaba dedim
- +1 yıl
Kim yogurdum eksi derki bu zamanla anlasilabilecek seylerdir ve bu yazdiklarindan kendinle alakali sonucuna vardir cunku ozguveni yuksek birisi diger insanlarin dusunce ve elestirilerini gerektigi kadar umursar gerisiyle ilgilenmez bile
- +1 yıl
Ben yoğurt sevmem pek ama seni kırmıyorum özgüvenin yok diyorsun ya ortak noktada buluşalım gel problem o değil güvenim kendime var başkalarına yok
- +1 yıl
anliyorum ancak bu cevreylede ilgili herkes ayni degil biliyosunki... mutlaka sana daha cok deger veren insanlar karsina cikacaktir sen sadece insanligini yitirme yeter..
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBurdaki insanların hangi biri gerçek dost ya da arkadaş olabilir ki ne takıyorsun arkadaşım hayat güzel herşeye rağmen :))
00 Yorumla
Kendini korumasını bil şimdi bunu buraya yazarak kendini acindirmaya çalışıyormuş gibi duruyorsun...
01 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi dürüyorum 😂
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
36Cevap
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/223GVj.png
Sen de onları dışla.23 Yorumla- +1 yıl
Tamam bende onları dışlarım akşam doğum günü vardı o zaman gitmeyerek onları dışlamış olurum demi 😉
- +1 yıl
Hayır böyle düşünürsen bu iş olmaz. Umrunda olmayacak. Gitmezsen umrunda olur. herhangi bir insan gibi davranacaksın. Sana kim ne demiş umursama. Yeterli.
- +1 yıl
Tamam
Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. https://pbs.twimg.com/media/Bz7_yEyCUAAJuIK.jpg hı netti gardaş bu kız size
12 Yorumla- +1 yıl
Hiç yani demi onda bir insan 😌
Kendi değerini bilmediğin için. En küçük bir mimiğinden, en küçük bir ses tonu tınısından, bakışlarından, hareketlerinden kendine değer vermediğini kokusu yayılıyorsa üzgünüm insanlar seni dışlar, önemsemez, canını yakar ve seni bir kenara bırakır. Meşgul ol. Bir işe odaklan, kendine odaklan. Bir kedi sahiplen. Ama özgüvensiz ve kendine değer vermeyen bir insansan sakın sosyalleşme ye çalışma. Önce kendine odaklan önce kendinle aranı düzelt. Yoksa gitgide kendinden nefret ettirir insanlar seni.
10 Yorumla
+1 yılsakin ol ve trlefonu yere birak. kimsenin senden nefret ettigi filan yok. bak seviyoruz :) <3 hayirli sabahlar canisi.
20 Yorumla
+1 yılSite genel profili bu. Ego tatmin ediyoruz burada. Sende bana de istersen, rahatlarsın. :)
26 Yorumla- +1 yıl
ALIN bunu burdan hadi uza git ALIN bunu burdan ALIN bunu kış kış ( yok ya canım rahatlamadım ben egoist Değilim sanırım teşekkür ederim 😜)
- +1 yıl
Olsun sen arada de bana rahatla :D
- +1 yıl
? Ezilmek seni rahatlatıyor mu ki
- +1 yıl
Ezilmiş gibi hissetmiyorum burayı takmadığım için sen rahatla diyeydi.
- +1 yıl
Hımm anladım rahatlamadım hayır Dedim ya bu benim Tarzım değil
- +1 yıl
Benimde değil. Kim istiyorsa alsın üstüne :D
Ben öyle birşey yazmamıştım sana galiba. Ama yine de alsınlar seni burdan bir zahmet :D
11 Yorumla- +1 yıl
Bak işte sende yaptın
PARÇA geldi aklıma ben ne yaptım kader sanaaa
mahkum ettin beni banaaaa
her nefeste bir sitem varrr
şikayetim ks sanaaaa
şikaetim ks sanaaa :D:D17 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 güzelmiş
- +1 yıl
Gençlere ayak uydurmaya çalışıyoruz işte ☺️
+1 yılKim yapıyor bunu kim kim kim! Söyle parçalayalım gardaş
12 Yorumla- +1 yıl
Unuttum nicklerini
- +1 yıl
Hatırlarsan söyle hallederiz
senın piskolojık dusuncendır
maddi yonden sıkıntılı gunler gecırıyor ola bılırsın her cumleyı uzerıne alman
gayet normaldır16 Yorumla- +1 yıl
Yok sıkıntım yok
- +1 yıl
Yok aklıma geleni yazarım Kırıcı olmadan
- +1 yıl
O nasıl bir sitem di Offff
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=fr47BqWJUpQ bı dınle
allah kımseyı caresız koymasın takma kafana tokadan baska sey:))))))))
kardeşim aldırma bazen patavatsız insanlar çıkıyor salla gitsin
10 Yorumla
+1 yılSanal ortamda herkes öyle şeyler söyler takma gül geç
10 YorumlaTamamen kendini acındırma profili.. İnsanlar burada vakit öldürüyor sen burada bu soruyu sorarak kendini popi yapmaya calisiyorsun acik ve net
124 Yorumla- +1 yıl
Yok ya ne popi mi o ne ki?
- +1 yıl
Tamam söz Efecim şu yorumundan sonra eğerki bir gün popi olursam seni etiket yapıcam hep
- +1 yıl
Yok bilmiyordum ama olunca öğrendim 😜😜😜😜
- +1 yıl
Lütfen arkadaşım bu nedir 😕 öyle bir amacım yok benim takılıyorum sende ciddiye alıyorsun
- +1 yıl
iyiki beni dışlamışsın
- +1 yıl
Lütfen terbşyesizleşme ederin bu Olmasın ama sen bilirsin...
- +1 yıl
Ben terbiyemle takiliyorum bir terbiyesizlik yapmadim ama sen terbiyesizligi bu soruyu sorarak yaptin insanlar seni neden dislasin? Burasi sanal bir ortam takacak birsey yok ama sen burada bu soruyu sorarak acaba ben boyle sorarsam insanlar beni severmi? Ilgiyi uatume toplarmiyim ve en kisa yoldan popüler olurum yaklasimin var biz biliyoruz bu numaralari hadi eyvallah.
- +1 yıl
Anlamadığım şey şu ☺️ Gülüyorum hakikaten komik neden bu ani bu kadar kızdırdı?
- +1 yıl
Kızıyorum çünkü sen burada insanlarin vicdanlarini sınıyorsun insanlar sana 2 güzel yazı yazdikca kendini samimi etmeye calisiyorsun emin ol bu yöntemlere hic gerek yok herhangi bir vatandasta guzel sohbet edebilir bu soruyu sormana gerek yok sen Burada insanlarla dalga geciyorsun cok ayip bak asagidada bir kiza yazdim onlarla kafa buluyorum diye ya sen kimsin ya?
- +1 yıl
Bak en iyi cevabıma bir çok kişinin yaptığı bu benim amacım bunu tiye almaktı bunun bu derece zoruna gideceğini tahmin etmemiştim ☺️ Gülüyorum be gününün güzel geçmesini diliyorum
- +1 yıl
Be değil ve olacaktı
- +1 yıl
Ben burada kendimi dusunmuyorum bu sitede ki insanlarin vicdanini dusundum resmen dalga geciyorsun ayrica eig sectigin kisi dogru konusmus ama sen bu cevabi secerken dogru buldugun icin sectin senin sorudaki amacim bir riyakarlik yani burada insanlarla kafa bulma var... mizah yapiyorsun burada ama komik degildi iyi gunler
- +1 yıl
Bak aynı noktaya geldik bende okuduğum soruları ciddiye alarak cevaplamıştım hatırlarsan bir kaç kişide beni ezmeye çalıştı yorumlarıyla evet komikti cidden benim tiye aldığım insanları aşağılayarak egolarını tatmin etmeye çalışanlar seninle bunu sabaha kadar tartışabiliriz bak ben kimsenin yorumunun altına Kırıcı bir Şeyler Yazmış mıyım sanal veya gerçek fark etmez dışarıda neysen oyum dışarıda nasıl insanlara yaklaşmıyorsam burada da Öyleyim senin beni onaylamana ihtiyacım yok ben buyum
- +1 yıl
Şuna bak bana kendini kanitlamaya calisiyor ya git kendini baskasina ispatla bana kendini ispatlaman birseyi degistirmez... aksama kadarda seninle tartisacak zamanim yok.. bir daha insanlarin duygulariyla oynama.. insanlar dislamaz dislasa bile burasa sanal bir ortam üfff yeter sıktın artık bir daha yazma
- +1 yıl
Biliyormusun iyiki bu soruyu sordum ve senin aklının dibini gördüm
- +1 yıl
Konuştukça batıyorsun 😊 konuşmaya devam et lütfen
- +1 yıl
Gülümse tatlım kameralara 👍 pes doğrusu sözün Bittiği yerdeyim 👏👏👏👏👏👏
ben öyle bir şey yapmadım vay vicdansızlar seni üzmüşlermi yazık onlara
10 Yorumla
+1 yılİşte seni çekemediklerinin örneği bence sevinmelisin buna.. Senin hakkında konuşulan o sözleri basamak yaptım yükselmeye devam et..
10 Yorumla
+1 yılneden bu kadar tepki verdin ki sanal ortam burası seni dışlasalar veya dışlamasalar eline ne geçecek ki takma bu kadar kafana göre takıl elblet iyi olduğun bir durum ortaya çıkacaktır
10 Yorumla
+1 yılAldırma sanal ortam burası herkes herkesi alaya alabilir
10 Yorumla
+1 yılKiyamam gel yaa. esek seni kim almiyor seni bakayim yanlarina goster bana
13 Yorumla- +1 yıl
Yorumlarımın altında eziyorlar beni hep
- +1 yıl
Pis onlar egg. gitme yanlarina kotu cocuk onlar
- +1 yıl
Yok ben kinci Değilim unuturum hemen
kanun kaçağı olman ve yaptığın kötülüklerden mahkum olman. insanları korkutuyor ve senden kaçıyorlar. ;)
10 Yorumla
+1 yılAlın bunu burdan ghji
Şaka bir yana burdaki görüşlerin , gerçeklik ve ciddiyet payı % 0.001.
Bunu bil istedim.10 Yorumla
+1 yılBelkide bir sey yapmadigin icindr. dd. d. d. Alin bunu nurdan ne dmek l*n
11 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ki 😕
Takma boşver burdakilerin havası sadece buraya dışarda görsen dönüp yüzüne bakmazsin.
10 Yorumla
+1 yılniye dışlıyosunuz l*n kızı gizli kullanıcı olmadığı içinmi delikanlı olduğu içinmi:@
10 Yorumla
+1 yılSanal ortam bura herkes ağzına gleeni sayar.
Senin bu kadar takmaman lazım gül geç ya da yoksay.10 Yorumlasen bir şey yaptığından dolayı değildir , ben o kişi hakkında gelecekte olacak iyi şeyler sezmediğimde dışlarım. belki o da böyle hissediyodur
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Takma kafana sanal ortam burasi.
12 Yorumla- +1 yıl
Ama neden
+1 yılŞahsen bana birşey yapmadın.
10 YorumlaGerçekten takıyormusun bunu boşver :))
12 Yorumla- +1 yıl
Tabikide takmıyorum kafa buluyorum
+1 yılYa bir git ya utanmadan soru sormuş bide
09 Yorumla- +1 yıl
Sana ne sen git benim sorumdan git hadi kış kış
- +1 yıl
Ya uza hadi ya seni istemiyoruz aramizda
- +1 yıl
ama neden ki?
- +1 yıl
:) senin çevrendekiler hayvan biz çok sevioz seni
- +1 yıl
Çevrem yok ki hayvan olsunlar ayrıca hayvan olsalardı bile ben onları yine severdim ki onlar benim Arkadaşlarım ki anlıyor musun 😇😇
- +1 yıl
Nerde yaşiosunki
- +1 yıl
Ks Mahallesi eİc caddesi nick sokakt no: 21
- +1 yıl
Bu kafayla daha çok uzarsın sen
- +1 yıl
Sıkıntı değil
+1 yılArkadas olalim pampam ol ezdirmem seni kimseye ^_^
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Ama ben ciddiydim ;(
Kendi kendini dışlatıyor olabilirsin belki?
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir 😕
+1 yılKıyamam :/ kim yapıyor o ahlaksızlıkları
00 Yorumla
+1 yılDeme öyle deme deme =/
00 Yorumla
+1 yılSanalda dışlanan gerçekte kazanır. (?)
01 Yorumla- +1 yıl
Çok hoştu 😊
Boşver ki sende onları dışla
00 YorumlaNickinde soru ile uyumlu sanki :)
00 Yorumlaseni sevmeyen ölsün panpa
00 Yorumla
+1 yılKiyamam gel şefkatli kollarima
00 Yorumla
+1 yılYani dert derdin bu olsun
00 YorumlaSen bir şey yapmazsan neden üzsünlerki seni?
00 Yorumla
+1 yılneden dışlanasın kı
02 Yorumla- +1 yıl
Eziyorlar hep
- +1 yıl
bence bu kadar takmanı gerektırecek bı durum yok sorun belkı onlardadır
Takma kafana
00 YorumlaSeni sevmeyen ölsün.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yinemi sen. 😒😒😒
00 Yorumla
+1 yılKovuyom seni kış
00 Yorumla
+1 yılkim dışlıyor seni?
00 Yorumlabilmiyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Dışlanıyorum herkes beni dışlıyor kimse beni sevmiyor neden ki ben size ne Yaptım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne