Sevgilimle sokakta ne zaman öpüşsek genelde yaşlı insanlar olmak üzere "edepsiz" bakıslarına maruz kalıyoruz. Ne var ki bunda öpüşmenın neresı ayıp?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılhoş karşılamıyorum çünkü bu özel bir durum bunu halka açık hale getirmeye gerek yok. Bu aşk sevgi değildir. Aşkı ve sevgiyi kirletmek sevginin masumiyetini yok etmektir. bir gün evlenirsem ve çocuğum olursa daha 5 yaşındayken öpüşen birbirine dokunan cinsel yaklaşımda bulunanları görsün istemiyorum çünkü çocuk olucak. O yaşta bunları böyle öğrensin istemiyorum. Kafasında bunları değil nasıl oyun oynayabilirim ya da nasıl hayata dayir yaşına uygun şeyleri öğrenebilirim diye düşünsün istiyorum acaba bunlar napıyo diye düşünsün değil.
68 Yorumla- +1 yıl
Öpüşmenın neresı ayıp! ayrıca masum birsey öpüşmek neyı kırletıyor kı. Bu nasıl bı zıhnıyet
Cevap sahibi+1 yılöpüşmek ayıp dedim mi? demedim.
neden laflarımı çarpıtıyorsun?
Ben sokakta herkesin içinde öpüşmeye cevap verdim. Anlamak istediğini anlama böyle saçmalık mı olur kendine gel.
Cevap sahibi+1 yıllaflarımı çarpıtırken senin zihniyetin düzgün mü oluyor utanmıyor musun söylemediğim bir şeyi söylemişim gibi göstermeye
- +1 yıl
Tamam tamam haklısın ama sokakta öpüşmek ahlaksızlık olarak görülmesı saçma
Cevap sahibi+1 yılinsanların ahlakı kendinden sorumludur ama uygun bulmuyorum doğru bulmuyorum sebebinide açıklaıdm. Bugün 5 yaşındkai çocuk dahi aşktan bahsediyorsa bu normal mi senin için? Ben evde bayan iç çamaşırları giymek isteyen kız çocukları biliyorum bak çocuk diyorum okula bile gitmeyen daha. Neden? bunlar evlenmeyi, bu tarz şeyleri nereden biliyorlar annesi alıp karşısına anlatmadığına göre olay sadece sizin özgürlüğünüzden ibaret değil gidin liselere bakireliği kızlık zarını korumaktan ibaret olanlar var bu normal mi sizin için? olabilir ama ben normal karşılamıyorum çocuğumun böyle bir ortamda büyümesini istemiyorum. sen ilerde kızının cinselliği ilkokulda yaşamasını lisedede evlenmeden hamile kalmasını istiyor olabilirsin senin anlayışın geniştir benim değil.
- +1 yıl
Fazla gerıcı bı zıhnıyete sahıpsın. bir kere öpüşmenın ahlaksızlık olarak görülmesı ya da edepsizlik olarak görülmesı saçma. sokakta da olması normal bir durum. ayrıca cocuklara sadece biraz farklı gelıyor
Cevap sahibi+1 yılfazla gerici mi? sen önünü ve önündekileri görmüyorsun
gerici olduğumu söyeldiğim lafı çarpıtan, söylemediğim bişeyle beni suçlayan biri mi söylüyor bak sen işine gelince yanlış anlar işine gelmeyince karşındakine gerici mi dersin anlıyorum tabi
Cevap sahibi+1 yılgit türkiye de ki istatisliklere bak. Bugün liselerde bakire olmayan kız sayılarına bak.
bugün türkiye de cinselliği 14 yaşında yaşayan kız çocuğunun başına neler geldi bir bak.
10 YAŞINDA SEVGİLİSİNİN EVİNDE KALAN ÜSTELİK AİLESİNİNDE HABERİ OLAN KIZ ÇOCUĞU NASIL Türkiye nin en genç annesi oldu bir bak.
bak bakalım o cinselliği normal kabul eden çocukların başlarına neler geldi hayat senin öpüşmek masum bir şeydir normaldir dediğin gibi pembe gözlüklerle ilerlemiyor Türkiye de istatisliklerle gel buraya insnaların başlarına gelenleri. Bir gün başına gelirse anlarsın uzaktan konuşması kolay daha çocukalrın algılamasındna psikolojilerinden haberin yok gelmiş konuşuyorsun pembe gözlükler sayısal verileri ve gerçekleri değiştirmiyor
En İyi Cevaplar
sokakta kadın dövülünce herkes izliyor, ama sokakta öpüşürlerken teyzeler amcalar laf ediyor. böyle bir toplum olduk işte. öpüşmek hiç ayıp bir şey değil. ayıplayan adamların 80% i de evinde azmış, yoldan geçen kıza laf atan, karılarını döven, aldatan, her gün 31 çeken iğrenç erkekler. türkiyede hastalık oldu bu... çok yazık
1613 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı. öpüşen de namussuz fılan olmyor. ben bunu türkiyeye geldıgımde gördüm. diger
ülkelerde böyle bısey yok. gayet de normal karsılanıyor - +1 yıl
sen diğer ülkeler değilsin...
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın. Böyle güzel düşüncelere 15 kişinin eksi vermesi. Tuhaf.
- +1 yıl
toplumumuz öyle bir hal aldı işte. niye bir tek bizim örf ve adetlerimiz böyle. sonra niye bu kadar geri kalmış bir ülkeyiz.. böyle yobaz düşünceler yüzünden geri kalmış bir ülkeyiz. sokakta öpüşmeyi doğru bulmayaranlar yüzünden böyleyiz. örf adet her ülkede var. hiç bir gelişmiş ülkede sokakta öpüşmek ayıp değil :D sonra aman türkiye geri kalmış. allah allah neden acabaa
- +1 yıl
Helal kiz
- +1 yıl
Mesaj gel kanka
+1 yılAYIP OLURMU canım çok güzel birşey bu türkler barbarlar senin ananla bacında sokakda az kişiyle öpüşmedi hani birde karınla kızında çok medeni olarak bol bol o yollardan geçmiştir sende kızını seyredersin sokakda ne kadar medeni bir olay bu ne var ki bunda çok doğal bu devirde ahlak şeref namus da neymiş
21 Yorumla
+1 yıldeğerlerini inançlarını kaybededen bir toplum çökmeye mahkumdur. eig seçilmiş arkadaş o yazdıklarında haklı olablirsin ama bu toplum ahlakını etkileyen bir faktör olduğu için ahlaksızlığı masumlaştırmayın dışarıdaki ülke özentileri ile gdo nuzu bozmayın...
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
20Cevap
+1 yılNeresi mi ayıp?
Çağdaşlık ve medeniyet adı altında p*zevenkleşmeye gerek yok.
Müslüman bir ülkedesin git evinde yap ne halt yiyceksen.84 Yorumla- +1 yıl
Türkiyenin dini islam degıl ayrıca türkiye laık bir ülke. ve öpüşmenın halt yemek oldugunu nerden cıkardın?
- +1 yıl
Türkiyenin adı tek anayasada laik.
Öpüşmenin ne halt olduğunu sen de biliyorsun neyse. - +1 yıl
Gayet normal bir durum. tüm canlıların dogasında var öpüşmek
- +1 yıl
Helalin değilse öpemezsin. Daha da yazmam
Ay olmadı sokağa yatak atsınlar.
Edep yahu.
Biz babasının karşısında bacak uzatamayan gençler değil miydik?
Nerdeeeen nereye.73 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka? öpüşmek saygısızlık ya da ahlaksızlık fılan degıl. herkes öpüşür bu insanın dogasında var
- +1 yıl
Sokak ta öpüşmek? ne fark edeer insanlar görmek istemıyorsa bakmasın canım cok mu zor
Bahaneye bak ya... ikisinide yapanlar beyindiz gozumde. Turk toplumunda olmasi cok normal musluman bir ulkede yasiyoruz. Batilasmak ya da kendi pisligini ortmek amacli karsilastirmalar hos degil sadece yaslilar yok kucucuk cocuklarda var hepsi bir kenara kendine saygisi olan insan yapmaz etrafi gormezden gelerek yasamak niye...
20 YorumlaEdebin olsa bunu sormazdın. Sizin gibiler yüzünden toplumda ahlak kalmıyor.
57 Yorumla- +1 yıl
Öpüşmenın ahlaksızlık olarak görüldügü ülkede yaşayınca böyle oluyo iste. Gerici zihniyet
- +1 yıl
Sokakta öpüşmeyi hoş karşılamamak gericik oluyo yani var be zaten artık doğru olan ne varsa gericilik oluyor nerde bir b... var medeniyet oluyor.
Siz önce bunların anlamını öğrenin. Ya sizin nasıl bir ahlak anlayışınız var ya milletten utanmıyorsunuz Allaha karşı utanın bari. - +1 yıl
Sokakta öpüşmenın ahlaksızlık olması saçma gelıyor bana. diger ülkelerde böyle bı durum söz konusu degıl
Opusmek ayip degilde,
Toplumun deger yargisi ve ahlak kurallari var.
Nihayetinde orf ve adetleri olan Musluman bir ulkede yasiyoruz.
O yuzden toplum onunde yapmak Edepsizce.50 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. az daha sık dişini. bir kaç yıl sonra millet uluorta ilişkiye de girecek
32 Yorumla- +1 yıl
Diger ülkelerde yapıyolar da :D
Türklükten değil o müslümanlıktan son derecede normal yani abartmayın :) bizede arabistanda tesettürsüz dolaşmaya izin vermemeleri acayip geliyor ama oda normal aslında ülke tamamen müslüman
10 YorumlaÖpüşmek cinsellik içeren bir durumdur , ayıp değildir tabiki ama önemli olan cinselliğin iki kişi arasında yaşanması. Neden millet senin partnerini sokakta öpüşürken izlemek zorunda kalsın ki?
16 Yorumla- +1 yıl
Bakmasınlar aga çok mu zor
- +1 yıl
Aynı sey degıl aslında. sen cıplak gezmeyı kas ettın sanırım. öpüşmek o kadar da cınsellık gibi görülmesı yanlıs bence
- +1 yıl
Ya kendıne hakım olursan bısey olmaz :D
Ya sen öpüşmeyi bırak geçen röportaj yapmışlar sokakta sarılan sevgililerie bakış açınız nedir diye biri diyoki yasaklansın diğeri diyo hapse atsınlar biri diyo ceza alsınlar.. Yobaz ülke.
04 Yorumla- +1 yıl
Ciddimisin?
- +1 yıl
Böyle bir zihniyete sahıp olan ınsanlarla aynı dünyada yaşamak bile utanç verıcı
+1 yılKimse kimsenin opuşmedini izlemek değil az edep ya anormal şeyleri normal gibi karşılamaktan vazgeçin artık gitsin evinde ne halt yerse yesin
59 Yorumla- +1 yıl
Sokakta öpüşmek edepsizlik degıl bence. tabı herkesın kendı düşüncesı. saygı duyarım
- +1 yıl
Ne peki açıklar mısın onca insanın içinde opuşmek?
- +1 yıl
Normal bir durum. Canlıların dogasında var öpüşmek de ha sokakta ha evde ne fark eder. bakmak ıstemeyen bakmasın
- +1 yıl
Nasıl normal ya gitsin evinde yapsın.
- +1 yıl
Ne fark eder
- +1 yıl
Edepsizleşmenin alemi yok madem oyle babanızın karşısına geçip opuşun birde utanmadan.
- +1 yıl
Fazla muhafazakarsın
- +1 yıl
Sizde mezhebi baya genişssiniz
+1 yılTürkiye burası sonuçda ayıp günah böyle şeyler.
Not= Abi olan var olmayan var sende ortalık yerde öpüşme01 Yorumla- +1 yıl
Ahahah =D napim doyamıyorum
+1 yılOnu bende çözemedim ama insanları umursamayın herkes kendi hayatını özgürce yaşayabilir bu onları ilgilendirmez
01 Yorumla- +1 yıl
Herkesın hayatında kımse karısamaz tabı
+1 yılNormalde öpüşmek ayıp bişey değil ama onu sokakta yapmak biraz garip :)
22 Yorumla- +1 yıl
Bence normal. diger ülkerlerde gayetde normal karsılanıyor
- +1 yıl
Benim ülkemdede normal ama Türkiye baska
Opusecek başka yer mi yok bura Türkiye tabiki de garip karsilarlar
32 Yorumla- +1 yıl
Niye öpüşmek ayıp mı
+1 yılDinimizde boyle bir sey var: insanlar goruntuleruyle baska insanlari rahatsiz ederse eger gunah tasimis olurlar
14 Yorumla- +1 yıl
Tamam da öpüşmenın neresı ayıp. son derece normal bırsey sokakta olsun ne fark eder
- +1 yıl
iki kisi opusurken karsidakinin da ister istemez cani ceker bu yuzden de insanlari rahatsiz ederler
- +1 yıl
Imm haklısın. Türkiye abaza ama muhafazakar gibi görünen insanlara dolu
- +1 yıl
ben turkiyede degilim bu yuzden rahatim :)
çünkü burası bir islam ülkesi. ve kitapta derki nikahsız elini tutmak dahi haramdır. günahtır. buradada insanlar yani bizler islama müslümanlığa göre yaşadığımız için ister istemez buna tepki veriyoruz.
00 YorumlaÇünkü çoğu geri kafalı ve modern , çağdaş değil bu kadar basit
10 Yorumla
+1 yılE. i. g sahibi çok güzel açıklamış diyecek pek birşey kalmadı.
Türkiye'ye hoşgeldin.12 Yorumla- +1 yıl
Hoşbulmadık.
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok...
Neresi ayıp değil? Edep ne bilsen bu soruyu sormazdin zaten.
22 Yorumla- +1 yıl
Öpüşmek son derece dogal bısey. ınsanın dogasında var, ki sadece ınsanlarda öpüşmüyor hayvanlar bıle öpüşüyo. ayrıca ayıp fılan de degıl. türk toplumu aşırı derecede muhafazakar
Sevgilisi olan var olmayan var ortalık yerde de olmaz ki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirkere sokakta öpüşmeyi geç televizyonda bile görünce değiştir şunu diyen yaşlılarımız var sanırsın kendisi mayoz/mitoz bölünmeyle çoğaldı
41 Yorumla- +1 yıl
çok doğal değilmi elinde tesbih çekerek seyret bunlar normal değil mi
Eski insanlar zamanında el ele tutusmak bile yoktu o insanlar oyle gordukleri icin bizede bu anlayısı yansstmaya calısırlar müslümanlıgada aykırı bir durum bir islamiyet cok ince bir cizgidir gercek islamiyeti yasıyan insanlar cok azalmaya basladı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı. bu sadece türkiye de değil, rusya'da ve kazakistan'da da ayıp. sadece Türkiyeyi görüp değerlendirme yapmayınız.
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmek Ayıp Değil, Toplum İçinde Özelini Yaşaman Ayıp
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılBen görünce gitsin ıssız bir yerde ne yapacaklarsa yapsınlar diyorum
00 Yorumla Bence bunlariki kişi arasinda yaşanan değerli ve özel şeylerdir. Herkesin bir özeli olmalı...
00 Yorumla
+1 yılHiç utanmadım çekinmemde. Millet başkasına b*k atacağına önce kendine bakmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen doğru bulmuyorum sonuçta olan var olmayan var değil mi nispet yapar gibi
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen değerliyim kardeşim sen beni başkalarına malzeme edemezsin demeli bir kız...
20 YorumlaHayvanlardan bir farkı mı var?
53 Yorumla- +1 yıl
öpüşmek hayvanlıkmı
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarhoş, ayyas. adam. bile sevdiği şarabını ulur. orta yerde. içmez. sen. anla,
30 Yorumla
+1 yılTürkler edepsiz değildir.
22 Yorumla- +1 yıl
Sokakta öpüşmek edepsizlik degıldır
- +1 yıl
O senin görüşün.
Ulan dingil sende sokakta öpüşme özelini millete açma...
00 Yorumla
+1 yılarkadaş ben sevgilimi millet içinde öpmem. toplumun bir düzeni kültürü var. evde naparsak yaparız.
00 YorumlaOnu bilmem de ben izlerken utanıyorum
50 Yorumla
+1 yılBen de erkek erkeğe öpüşmek istiyorum sokakta
10 Yorumlasevişirken neden sokak ortasında sevişmiyosun.
23 Yorumla- +1 yıl
Sevişmek biraz daha özel alan gibi geliyo :D
- +1 yıl
Haklısın :D
+1 yılBilmem ben öpüştüm öpüşürümde insanları umursamam
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı :D
+1 yılÇevredeki insanlar umurumda değil 😂
00 Yorumlaoyle olmasi gerekir sokakta opusmede ne la*n
00 Yorumla
+1 yılFuhuş toplumu yıkar (devirir)
10 Yorumla
+1 yılEviniz yok mu sizin
33 Yorumla- +1 yıl
hayır yok. herkesın ıcınde öpüşmek benım fantezim oldumu?
- +1 yıl
Ne kadar sığ bı ınsansın sen ya
değerlere aykırı
31 Yorumla- +1 yıl
Saçma. öpüşmek gayet dogal ve normal birsey
+1 yılmantıksız cunku
114 Yorumla- +1 yıl
Sebep?
- +1 yıl
çoluk çocuk geçiyo sokak orası dikkat etmek gerek
- +1 yıl
Yılın en saçma yorumu çikodan geldii
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Ne alaka sokakta öpusunce öylemi oluyosun
- +1 yıl
marifet olarak görürsen bu işten cıakrın var demektir kim çıkar sağlar zor değil bulman @KRALİÇE_GÜLFEM ben öpüşmeye karşı değilim git ıssız bir yere istediğin b. ku ye ama sokak ortak kullanım alanıdır sen mıllete kötü örnek olamazsın toplumda yaşıyosan kurallarına uyucaksın bu kadar
- +1 yıl
Sokakta öpüşen o* mu oluyor?
- +1 yıl
lafı nereden anlıyosun soran oku iyice
- +1 yıl
Marifet olarak görmüyorum istersen önce bir yorumumu oku
- +1 yıl
@KRALİÇE_GÜLFEM marifet olarak görüyosun demedim görenler sunlardır dedim ;)
- +1 yıl
Eger kendini düzgün ifade edememeye devam edersen ilk gördugum yerde tokat atma hissi uyanıcak içimde çunku az once kotu şeyler cikardim o yazidan ;|
- +1 yıl
sebepsiz yerede dalabilirsin bana @KRALİÇE_GÜLFEM yerim belli nede olsa ;)
- +1 yıl
Tokat atmamı mı istiyosun sana
+1 yılNe bekliyorsun ki?
04 Yorumla- +1 yıl
Saygı, anlayış
- +1 yıl
Hiçbirzaman sizin ıstedıgınız Saygı, anlayış burada olmayacak onu soylemek ıstıyorum ben yanlıs anlama =)
- +1 yıl
Dogru diyosun. Burası türkiye
- +1 yıl
Maalesef öyle.
- Aile & Toplum konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılcahillik
01 Yorumla- +1 yıl
Peki :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü yobazlar
23 Yorumla- +1 yıl
senmisin ilerici?
Cevap sahibi+1 yılewt benim yobaz bey sanane
- +1 yıl
Zamanı kokutanlar mürteci diyor bana;
Yükseldik sanıyorlar, alçaldıkça tabana.
Zaman, korkunç daire; ilk ve son nokta nerde?
Bazı geriden gelen, yüzbin devir ilerde!
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası