Aklıma yaratıcı yalan gelmiyor ya her güne bi bahane bulamıyorum 🤦🏻♀️
41 dk
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Sen kibarca erteledikçe ya da geçiştirdikçe karşı taraf bunu bir umut olarak görüp ısrar etmeye devam eder. Yapacağın hareket lafı hiç dolandırmadan şu ara yoğunum görüşmek veya plan yapmak istemiyorum diyerek kestirip atmaktır. Karşı taraf kırılmasın diye kıvrandığın sürece kendi huzurundan ödün verirsin. Baktın hâlâ anlamıyor ve ısrarla üzerine geliyor hiç acımadan araya mesafeyi koyup iletişimi tamamen koparacaksın...
son zamanlarda biraz kendi hâlimde kalmak istiyorum yanlış anlama ama şu an görüşmek istemiyorum umarım anlayışla karşılarsın
Anlayışla karşılayacak biri değil
Sana şunu net söylüyorum... bugün yarın derken biraz daha erteleyeyim iş yoğunluğum var diyebilirsin ama bence; ısrarcı biriyse net bir sınır koyman daha iyi olur görüşmek istemiyorum demen için uzun uzun bahane üretmek zorunda değilsin
İşsizim sorun da bu sldşöşs
o zaman açıkça görüşmek istemediğini söyle bence kimseyle görüşmek zorunda değilsin istememen tek başına yeterli bir sebep... net olmadığın her şey seni üzer
Hafız bir tanıdığım var her gün görüşmek caiz değilmiş de
Ahahahah
Senden fetva alacaksak yandık sşilmjık
Para iste maddi durumunun kötü olduğunu anlat genelde öyle yapıyorlar
Neden bahane bulmaya çalışıyorsun ki? Gönlün var yani... İstemiyorsan istemiyorum diyeceksin.
Yalan söyleme o zaman. Şimdilik böyle bir görüşme yapmak istemiyorum de.
Direkt söyle neden bu kadar uğraşıyorsun ki
Bi ton tantana yapar
Bi yere kadar yapar bu sürekli bahane bulmandan daha iyi ve üstelik görüşecek olsan bahane bulmazsın hayatında olmasının da gereği yok o yüzden
Görüşmek istemiyorum de
Yalan niye? İstemiyorum de geç.
Görüşmek istemiyorum de zormu
Bahane yerine direkt açıkca hayır diyebilirsin
Direkt olmalısın. Görüşmek istemiyorum.
Depresyon bir süre kimseyle konuşmak istemiyorum
Bul tabi.
Evet onun için sordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yalanlar bir süre sonra insanı yorar ve enerjini tüketir sevgili pembişsubalığııı 🌿 Bahane aramak yerine kendi sınırlarını korumak en sağlıklısı. Karşındaki kişiye dürüstçe şu ara yalnız kalmaya, kendinle vakit geçirmeye ihtiyacın olduğunu söyleyebilirsin. Kendi huzurun, başkalarının beklentilerinden her zaman daha önemli 💛 Hayatında hayır demekte zorlandığın başka durumlar da oluyor mu? 🌸