1 yılSosyal hayat için söyleyecek olursam mutlaka bir konu çıkıyor ama anlık gelişiyor bu planlı olmuyor. Çünkü konuşkan ve ağzı laf yapan biriyim.
İkili duygusal ilişkilerde de sağolsunlar kimse zahmet ettirmedi buna.😅
26 Yorumla- 1 yıl
İyiymiş o zaman :D
- 1 yıl
Ama olsa da derdim çekinmem.😀
- 1 yıl
Çok iyi bir şey ama benim elim ayağım birbirine dolanıyor :D
- 1 yıl
Yok ya karşı cins içinse dediğin en kötü sonuç reddedilmek olur ama reel hayatta da haklısın artık bir erkek bir kızla normal tanışmak istese bile sapık diye damgalanıyor.😄
- 1 yıl
Genel anlamda dedim, ama haklısın :D birazda utangaçlıktan kaynaklı
- 1 yıl
Anladım olabilir doğrudur😄
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Genelde sorular tepki ölçmenin en iyi yoludur. Biriyle kolay kolay tanışmak istemem, tanışmam gerekiyorsa bulunduğumuz ortamı inceler burdan yola çıkarak adımlar atarım. Sanal içinde konu açmalık (komik) soru listem var ordan pata küte dalıyorum jxbdns
12 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ilk hamle asla benden gelmiyor. Kendimi yarışın bir parçası ve adaylar arasında görülmesinden hoşlanmıyorum.
25 Yorumla- 1 yıl
Prenses
- 1 yıl
@Mineral2023 ne demekmis o?
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBahane bulmam direk bir göz kirparim olay kapanır 😂
016 Yorumla- 1 yıl
Öyle yanilmadim hiç daha 😂
- 1 yıl
Haha yok yemezsin olmadı keskin bakış atarsın oda yanıltmaz 😂
- 1 yıl
Haha yok yemezsin güzel bak beğendin birisine ama bişey olmaz 😂
- 1 yıl
Yap pişman olmazsın her kadının bir erkek tarafından bakinilmasi hoşuna gider unutma ama tabi yicek gibi değil 😂
- 1 yıl
Yok millet nasıl tanışıyor saniyon cafede bakisarak olmadı senden çakmak istiyolar tuz felan bahane böyle 😂
- 1 yıl
Tskrler kardeşim ☺️
- 1 yıl
Dusucelisin kardeşim ben eic seçmem kolay kolay sorularda aklımdasın seni seccem
- 1 yıl
Yok ben genelde seçmem buldum seçtim KS kendi seçiyor bende zor buldum boşluğu 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılAkşam ezanı kaçta okunuyor diye soruyorum 😂😂
36 Yorumla- 1 yıl
İstanbul 18 .10 da okunuyormuş 😂
- 1 yıl
İstanbul için geçerli
- 1 yıl
Güzelll 👍😂
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Hiç bir bahane bulmuyorum. Yeni bir insan tanımak gerçekten çok yorucu. Ve ben gereksiz yere kendimi yormuyorum artık..
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılGidip Merhaba diyorum ve gülümseyerek ismimi söylüyorum.☺
23 Yorumla- 1 yıl
☺ Özel olarak tanışmak istersem daha farklı bir konuşma şekli bulabilirim. 😄
1 yılHiçbir bahane aramam.. Çünkü kimseyle tanışmak istemiyorum.. Kendi halimde ben çok mutluyum.. 😅
416 Yorumla- 1 yıl
Aynen dertsiz başıma dert almaya hiç niyetim yok.. Bu sakinlik sessizlik çok güzel..
- 1 yıl
😅
- 1 yıl
Anladığına sevindim.. 😅 Çok net yazmışım zaten.. 🤣🤣
- 1 yıl
Cok haklısın boyle devam etmelisin lütfen evlenip çocuk yapma. Hayatin boyunca yanliz kal arayanın soranin olmasın bayramlarda falan gelenin gideninde olmaz torunların falanda olmayacak nasil olsa çünkü sen seçtin bu hayatı e artik hastalanınca da çocuğunda yok arayıp seni hast. Goturecek zuriyetsiz birisin çünkü napalim artik ölünce evinde 4 5 gün sonra kokudan komşuların suphelenir oyle bulurlar seni kimsesizler mezarlığına gömülür gidersin arkandan bi fatiha dahi okuyanın olmaz ama sen yanliz kal seksilik sakinlik iyidir. Rica ediyorum hep kal.
- 1 yıl
@Berhudarolyavrum benim hayatım size mi dert oldu.. Siz kendi hayatınıza bakın.. Çok şükür etrafımda sevenlerim çok fazla..
- 1 yıl
Maşallah yasin ilerleyip küflenince daha cok sevenin olur merak etme ;)
- 1 yıl
@Berhudarolyavrum kendinizle karıştırmayın.. Yorumumdan da gidiniz..
- 1 yıl
Amaaa yaaa... hemen üzüldünnn.. hemen kızdın.. bütün sırrı bozdun.. neyse neyse tamam 10 yılın daha var bu kafayla yaşamana sonra ekmek almaya giderken markete mahallenin berberine kayar gözün belki he? Ne dersin? :) ama işte çocuk... en büyük hayalin falan.. tuhh neyse parası olur belki ya da para biriktir şimdiden biraz uğraşırsın çocuk için falan ama 45 yaşında e simdi çocuk 20 yaşında sen 65 aoo.. ! Neyse hayırlısı olsun bence sen yine de hiç evlenme çocukta yapma boş ver yanliz kal meditasyon falan yap enerjiyle ilgilen al ver al ver 3 7 8 nefes tekniği doğayı sev hayvanları koru..
- 1 yıl
@Berhudarolyavrum nasıl da dert olmuşum size ya.. 😂😂 Ama şimdi üzülen birisi varsa o da siz olacaksınız.. Benim dünyalar tatlısı meleğim var çünkü.. Bilmem anlatabildim mi.. 🤣🤣
- 1 yıl
Maşallah Allah bağışlasın o zaman hepten yanlız kal çocuğuna iyi bir gelecek ver iyi bir eğitim ver ama onu erkek düşmanı gibi yetiştirip kendine benzetme yazık etme ona, dert olamazsin bize bu arada ;) üzülen biz olmayacağız bu arada hiç olmayız dünyanın sonu gelene kadar olmayacağız net bu sizi kudurtuyor biliyoruz ama gerçek bu :)
- 1 yıl
@Berhudarolyavrum pardon kim erkek düşmanıymış sizden başka kimse böyle bir şey söylemedi.. Bence tekrar okuyun cevabımı..
- 1 yıl
Bana böyle konuştuğunuza göre oylesiniz hatta yaşınız ilerledikçe daha fazlasi olursunuz umarim çocuğunuza guzel ve once kendine faydali bir insan olmayi asilarsiniz
- 1 yıl
@Berhudarolyavrum haddinizi daha fazla aşmayın..
Dans etmesini bekliyorum.
Etrafında erkeklerin pervane olduğu anı kolluyorum.
Gidip eline aniden bir ikiyüzlük tutuşturuyorum ve 'Bizim masaya bir bira, üstü sende kalsın' diyorum. Hızlıca arkamı dönüp uzaklaşıyorum.
Güçlü kadın ya hani, kendi işini kendi görecek, altta kalmayacak, laf sokacak... (;
Genellikle arkamdan koşup bir hışımla parayı geri veriyor, 'Ben garson değilim' diyor.
Yüz ifademi yumuşatıyorum, az önceki kaba ve ukala halimden eser kalmıyor. Bu kısım önemli...
'Biliyorum. Seni o kazmaların içinden çekip almamın başka yolu yoktu' diyorum.
Kadınlar fırlama olanları değil, fırlama doğanları severler (;
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBen fenomen olmadan önce fenomen olmak istediğimi duyan fenomenler yazmıştı bahaneyle yazdığını söyleyen de oldu. Yani benim bir girişimde bulunmama gerek kalmazdı düşünseydim eğer , zaten öyle arayışta da değilim çok şükür.
113 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler çok başıma geldi benim. Ama yüz vermedim, iyi ki de vermemişim jlçççç
- 1 yıl
Ne açıdan anlamadım 🤔
- 1 yıl
O bir konu hakkında bir şey oldu anımsadım hayır anlamadım tabi ki.
- 1 yıl
Ben öyle bir şey olsa soruna gelmezdim jlşşş
- 1 yıl
Ben onu yanlış anlamadım ama o direk tanımak istediğini bahaneyle yazdığını yazmıştı açık açık yani damgalama olayı yoktu jlşşşş ben normal konuşanları yanlış anlamam zaten niyete bakarım. 🥳
- 1 yıl
Rica ederim ✨💫🌾
1 yılŞova gerek duymam, mesaj yaziyorsam istedigim biriyse yani gercekten o kisiyi ciddi ciddi hayatimda istiyorsam ilginc bi giris cumlesiyle sasirtirim once, sonra bir iki sasirir ya da kati cümleler kurar muhtemelen, konusmanin devami onun kurdugu cumleye gore karsi ataga gecmemle devam eder. En kotu ihtimalle blof yaparim konusmayi bitiren bi sey soylerim donerse benimdir donmezse muhtemelen asik olurum 🤣(mizah yapiyorum, gercekte boyle olmaz)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBugüne kadar hiç öyle bir şeyim olmadı ama bence bahaneye gerek yok yani insan bedeni bir şekilde bir başka insanla tanışmak isteyebilir Buna da gelip gayet tüm samimiyet ile bütün aşık yürekliliği ifade edebilir diye düşünüyorum gerisini karşı tarafa düşüyorsun artık
10 Yorumla
1 yılBiriyle tanışmak istediğimde bahane üretmek yerine içten bir şekilde yaklaşmayı tercih ediyorum. Genelde bir sohbet başlatmak için ortak bir konu ya da ilgi alanı bulurum. Ancak her ilgimi çeken kişiyle tanışmam; bazen uzaktan gözlemlemek daha doğru geliyor. Benim için bana, doğal davranmanın hem ilişkiyi samimi kıldığını hem de gerçek bir bağ kurma şansı verdiğini öğretti.
10 Yorumla
1 yılGerçekten sevgime değen biri mi diye uzaktan gözlemlerim. Nasibimde varsa olur, iddialı bir tanışan hiçbir zaman olmadım, olmam da.
20 YorumlaŞu ana kadar hiç tanışmak istediğim olmadı. Yani tek taraflı olmadı o yüzden de bahane uyduracak durumda kalmadım.
21 Yorumla
1 yılBahane bulmam ya direkt yazarım eğer sanaldaysa gerçi öyle yaptığımda da genelde hayal kırıklığına uğruyorum ama olsun 😂
18 Yorumla- 1 yıl
Ya tanıştığım kadınlarla amacımız uyuşmuyor genelde ben ciddi bir ilişki arıyorum ama mesela çoğunun derdi sadece cinsellik oluyor
- 1 yıl
Şehir olarak uzak oluyoruz vesaire o yüzden genelde yazdığıma pişman hissediyorum biraz
- 1 yıl
Evet kadınım da ne alaka
- 1 yıl
Evet ama çok sinir bozucu ya 🥲
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bunu cok düşündüm
Bulamadım. Galiba bende o devre çalışımıyor diğer bazı şeyler gibi.
Bozuk.. bozuk..12 Yorumla
1 yılGenelde pek bir bahaneye ihtiyacım olmuyor benim galiba... Bir şekilde muhabbete bir noktadan dalıyorum direk 😅
18 Yorumla- 1 yıl
O zaman da fazla curcuna olmaz mı
- 1 yıl
😂😂😂😂
- 1 yıl
Haksız çıkmadın arkadaş ortada bir iddia yok belki de senin dediğin gibi daha iyi olacak 🤷🏻♀️😂
- 1 yıl
🤪🤪😂 tm
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSelamın aleyküm ne yapıyorsun?
Sen kimsin
Derse
Ne demek kimim bilader t🤣😱bam güm felan
🤪😂14 Yorumla- 1 yıl
Allahım yarabbim😂
Kanka bahane bulmam kimseyle tanışmam öyle ne olur ne olmaz😂 - 1 yıl
Öyle valla😂
- Kişilik & Karakter konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılNe için tanışmak istediğimiz önemli. Ona göre ya kendimi tanıtarak ya da konuya dair bir cümle ile başlarım.
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılbahane bulmam beklerım o gelsin dıye. Ama yolu bulamıyor galıba gelemedı 😂😂
29 Yorumla- 1 yıl
Utanan erkek mi olur bee 😂😂 hiçmsevmem gelmesın utansın köşede 😅
- 1 yıl
🤣🤣 ama oyleee
- 1 yıl
Arayı yakalayamıyorsunuz işte.
- 1 yıl
Kadınları anlama klavuzu olsaydı ahhh 🤣
Kizlarsoruyorda “bisi sorabilirmiyim” bahanesi olabilirdi
11 Yorumla
1 yılHiç biriyle tanışmak istemedim ama eğer isteseydim direkt dalardım konuya.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı.
1 yılBahane aramam direkt söylerim genellikle karşıdaki kişi ya kabul eder ya da istemez dünyanın sonu değil sonuçta karşıdaki eğer bu konuyu saçma sapan yerlere getiriyor veya dalga konusu yapıyorsa zaten gereksiz bir insan olduğunu anlamış olursun.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılOrtak bir yön ararım soru sormak için veya film önerisi sorarım
141 Yorumla- 1 yıl
Film önersene 🤣
- 1 yıl
Şaka şaka gül diye dedim 😜😝
- 1 yıl
Neyse şaka bir yana da film önersine herkesçe açığım öyle saatlerce film seçmekle uğraşıyorum yok film ne istediğimi de bilmiyorum ama
- 1 yıl
Animasyon
- 1 yıl
9 ne
- 1 yıl
Evet şimdi arattım güzele benziyor yarın fırsatım olursa izlerim
- 1 yıl
Teşekkürler bu arada böyle pek bilinmeyen animasyon varsa yaz buraya izleyecek listesine alırım ben
- 1 yıl
Höhhh hatırlatmak için iki saat bu soruyu arayamam ama
- 1 yıl
He tamamdır o zaman izledikten sonra sorarım teşekkürler
- 1 yıl
9 animasyon izleyim dedim 15 dk pekte kaliteli bir animasyon gelmedi sarmadı beni sağol
- 1 yıl
Ben sana önerim enkanto, lio ve coco izle çok güzel
- 1 yıl
Anime hiç aram yok normal film severim ve animasyon severim Kore hint film dizileri de severim
- 1 yıl
Konudan ziyade saran filmleri seviyorum
- 1 yıl
Tabii
- 1 yıl
Anlaşıldı carvel bey
- 1 yıl
İlk ve sondaki izledim ama şu hıçkırık hatırlıyor gibiyim ama emin değilim diğer ikisi adjnı bile ilk defa duyuyorum ama izlerim
- 1 yıl
Bunların da bazılarını duydum izlerim peki sen bunları hepsini izledin mi
- 1 yıl
Olur fragmanlara bakar beğendiğimi izlerim geceleri teşekkürler
- 1 yıl
Tamamdır bu bana 1 aya yeter şimdilik sağol
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılHayatımda gördüğüm en güzel gözlere sahipsiniz derim 😬
11 Yorumla Ahsjahsha açık açık gider merhaba derim bahaneye çok ihtiyaç duymuyorum
11 Yorumla
1 yılHahahaha en iyisi mecnunun yaptığı galiba 😂😂
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
m 1 yılEğer bir bayansa direkt yanına gidip konuşuyorum. Özel bir çabaya gerek yok. Erkekse gitmem. İlgilenmiyorum. Tanışmak istiyorsa onun gelip upraşması gerek. Değil 41, 71 olsam farketmez
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKS hakkında bilgi sahibimisiniz bişey sormam lazım da
25 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBirileri ile mesajlaşırken
Metin kopyalandı yazısı çıkıyo ama hiç gitmiyoo
Cevap sahibi1 yılTamam teşekkür ederim ☺️
1 yılBahane bulmam direk açılırım sadece ilk adımı ben asla atmam
31 YorumlaBöyle bişey gelmedi başıma genelde arkadaşlık sitelerinden tanışma oldu
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılKamuflaj sadece üzerime giydiğim kıyafete yakışır.
Direk söylerim.
İnsanları şaşırtmasını severim.
Net olmak insana yakışır.10 Yorumla
1 yılAsla bahane bulmam beğensem bile asla adım atmam karşı taraf adım atarsa olur atmazsa zaten bitmiştir 😂
10 YorumlaOrtak yönümüz varsa ordan ilerliyorum😅
Mesela bağlamam vardı akor yapmasını bilmiyordum tanışmak istediğim kişiye yaptırmıştım😅 biraz da bahaneydi aslında işte 😅13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılBahane bulmam direkt tanışmak istediğimi belirtirim
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBilmem çok istersem herhangi bir konuda konuşabilirim
20 Yorumla gerek duymuyorum benimle gözgöze gelmesi yeterli hemen aşık oluyo herkes bana
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılen son saçma sapan kahve muhabbeti bahanesiyle tanışmıştım ilk ve son oldu
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bahane bulmuyorum tanışmak için bir şeyler yapmıyorum
10 Yorumla
1 yılkonuya girerim yani asıl korkum konuşmayı başlatmak değil sürdürebilmek benim problemim bu
10 YorumlaKıyafeti kokusu bunlardan yola çıkarak iltifat ederim. Sonra bulunduğumuz konuma göre orasiyla alakalı birşeyler sorarım
11 YorumlaTc kızıyla zor abi ya ne yapsan ne etsen yok ne lan bu kız bulamıyoruz yeter hsjsjsjsjs
10 Yorumla
1 yılBahane gelsin diye beklerim, gelmiyosa ulu tanrı zıttır o işe, tatava etmem
10 YorumlaHiç tanışmayarak😃.. kimseyi istemiyorum yalnızlığımla mutluyum..
10 Yorumla
1 yılBahanelere ihtiyaç duymuyorum. Kimseyle tanışmakta istemiyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılBulmuyorum bahane konuşup flört etsem bile bitecek olduğunu bildiğim için çok sallamıyorum artık
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılBahane bulmam direkt tanışmak istediğimi söylerim.
10 Yorumla
1 yılKimseyle tanişasim yok tanismiyorum. Hayattan zevk almiyorum yasayasimda yok
10 Yorumla
1 yılYardım istediği bir konuda ona yardımcı olmaya çalışırım hanım hanımcık davranmaya çalışırım ilk önce mesafeli sonra kendisi Eğer mesafeyi kaldırırsa ilgilenirim onunla onu Eğer gerçekten seviyorsam onun için her şeyi yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen direkt "sizinle tanışmak istiyorum " diyorum o da " Ben sizinle tanışmak istemiyorum" diyor konu orada kapanıyor
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl35 defa denedim istenmiyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılGerçekten tanışmak istiyorsam Mutlaka bir yolunu bulurum🙈🙈
20 Yorumla
1 yılUğraşmıyorum ki mesela sosyal medyada beğendiğim bir diş hekimi bey var çok da karizmatik hatta yakışıklı diyebilirim eli yüzü düzgün ama sadece karşılıklı takip var başka bir etkileşim yok hikayelerine ara sıra bakıyorum ama karşı taraftan adım gelmediği sürece nasip değilmiş deyip önüme bakıyorum nasılsa kimse bulunmaz Hint kumaşı değil iyinin de iyisi çıkar hayat sürprizlerle dolu
01 Yorumla- 1 yıl
Gerçi sırf onunla tanışabilirim umuduyla sosyal aktivite gruplarına üyelik başlangıcı yaptım ama sonra dedim boşverrrr 😀🙂🤷🏼♀️
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ben kimseyle tanışmıyorum ama çok önceden benimle tanışmak isteyen bir kaç erkekler oldu buda bir bahane olduğunu anladım 😃
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArtık kimseyle tanışmak istemiyorum. Tanıdıklarım midemi yeterince bulandırıyor zaten
10 Yorumla
1 yılHiç öyle bir çabam olmadı
12 Yorumla- 1 yıl
💃💃
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılhic bahane bulmuyorum soylerim hemen
14 Yorumla- 1 yıl
dimi dimi 😌
- 1 yıl
cok tisikkur ederim efenim
1 yılBahane bulmam direk yazarım selam nasılsın diye
17 Yorumla- 1 yıl
Sanaldan daha rahat kolay ama gerçekte utangaç biriyim zor benim için karşı taraftan beklerim 😂
- 1 yıl
Yazmamışsın ki sanal mı gerçek mi diye sjsjwjw
- 1 yıl
Doğru ama artık çoğu tanışma sanaldan oluyor
Hiç bir bahane ihtiyacı olmadan tesadüfen.. denk gelir..
20 YorumlaBu devirde insan artık yeni insanlarla tanışmak istemez
20 YorumlaBuğüne kadar tanıdıklarımdan doydum. Kimseyi tanımak istemiyorum
00 YorumlaBayramlar cuma günleri bu tarz günleri kullanır ilgimi belli ederim 😂😂
00 Yorumla
1 yılIlgimi çektin tanışmamızda bir sakınca var mı derim direkt dksmkd
00 YorumlaDaha çok tanışmamak için bahane bulurum ben.
10 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat