Üniversitede bir tane kız var. Her gün aynı kıyafeti giyiyor, mesela herkes değiştiriyor, o aynı şeyi giyiyor. Dikkatimi çekti, yargılamadım ama dikkatimi çekti.
11 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
dikkat çekebilir doğru ama durumu olmayabilir bu devirde ailelerin çocuklarına üniversite okutması bile bir mucize iken okutabilmeleri güzel bir şey.
abartmaya gerek yok kimin ne giydiği kimseyi ilgilendirmez belki kıyafeti çoktur ama aynısından birkaç tane almıştır ya da adamın tarzı odur takılmamak lazım böyle şeylere
İkinci gün bile giyilmez sanki kimsenin 5 güne giyecek 5 kıyafeti yok.. Herkesin dolabı dolu. Bu özensizlik, başka şey değil
Hayır yargılamazdım temiz pak olduğu sürece bize dert olmamalı
İnsanlar yargılıyor, her ortamda. Ben şahsen içimden düşünsem dahi dışa vurup gidip ona farklı giyin demem böyle diyen insanlara da sinir olurum benim hayatımı, maddi manevi durumumu biliyorlar sanki.
Bende çok farklı ve özenli giymiyorum param olduğunu bunu seçimimle giymiyordum olmadiğında da zaten pek öyle kiyafetim yoktu diye ama bazen bana güzel giyin diyorlardı bu benim hoşuma gitmiyor ben sanki nasil giyinmem gerektiğini bilmiyorum ayrica insanlar kiyafetlere çok anlam yüklüyor inancıma göre tesettür şartlari vardir kadin erkek bunlara uyuyorsa ve bir yerimiz acikta degilse tamamdir
Hayır hiç yargılanacak bir şey yok belki durumu yoktur. Olabilir yani böyle şeyler. Ben ikinci üniversitemi okurken neredeyse 5-6 tane parça Kıyafetten başka hiçbir şeyim yoktu.
Öğrencilik zor bacım alamıyor Demekki ekonomi berbat zaten
Asla. Belki o kıyafetten başka giyeceği yok. İnsanlar empatiden yoksun ne yazık ki.
bizim iş yerinde de vardı hergun aynı kıyafeti giyen biri fena dalga geciyorlardı kız tüm kış boyunca aynı eşofmanı giyiyordu yazında eşofmanı sort olarak kesip giyiyordu
Hayır arka planını bilmediğim hiçbir şeyi yargılamam haddime değil. Kimsenin yolunu, giydiği ayakkabıyı bilmiyorum kendi yolumdan bile bir haberken elalemin yoluna , seçimlerine laf etmek haddime değil.
Hayır durumu yoktur, vardır gibi kesin yargılarıda yanlış buluyorum para ve iman kimde bilinmez belki tercih etmiyor bizi rahatsız eden bir kısım yoksa bunu tartışmamız bile saçma.
Hayır niye yargılayayım? Olabilir
Yargılanacak bir şey yok belki şu an ev taşıyor kıyafetlerini alamadı ya da tarzı öyle ya da kıyafeti gereksiz görüyor
Durumu yoktur yargılamam
acunu kimse yargılamıyorsa onu da yargılamamaları lazım
Beni ilgilendirmez
Yani belki maddi durumu yetersiz. Bilemiyorum
Yani farklı olsa iyi olur, ama kendi sorunu
Belki durumu uygun değildir
Yok.
Niye yargılayalım.
Olabilir
Durumu yoktur
garip olur
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların kıyafet seçimlerinin arkasında pek çok farklı sebep olabilir 🌿 Belki kapsül gardırop kullanıyordur, karar yorgunluğunu azaltmak istiyordur ya da o giysi kendini en huzurlu hissettiği alandır 🌸 Yargılamadan sadece fark etmiş olman çok güzel bir duyarlılık 💛 Bazen dışarıdan gördüklerimiz, kişilerin iç dünyasındaki pratiklik veya bütçe tercihleridir 🏡 Sen hiç kendi hayatında böyle sadeleşme adımları atmayı denedin mi? 🧘♀️