Öyle olmadığım halde öyle demesine çok kırıldım çok üzgün hissediyorum kendimi çok kırılmış hissediyorum
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öyle olmadığım halde öyle demesine çok kırıldım çok üzgün hissediyorum kendimi çok kırılmış hissediyorum
Cevap
10Cevap
torunun o.. deseydin
Diyeyim mi
Doğru söylüyorsun
Bunamıstır duymazdan gel
Beni ilgilendirmez bana kimse öyle bir şey diyemez
Davacı olsaydın madem
Neden öyle dedi ki
O nasıl biseymis oyle
Niye ki durduk yere aşko
Durduk yere işte yolda yürürken
Allah allah ilginç geldi giyimin mi acaba bazıları yobaz
Ya elbise giymiştim ama kadın da açık bir kadındı başı açık yani öyle kapalı bir yaşlı falan değildi pislik
Kötü kalpli yaşlılardan işte
boş ver ya onunda terbiyesi oymuş ne yapacaksın millet iyice raydan çıktı deli dolu ortalık en iyisşni yapmışsın bişey demeyip
Yanına gittim aslında dedim ki o çok da böyle şey oldum yani elim ayağım titriyordu dediğin şey neyse sensin o dedim o şey sensin dedim bu kadar ama böyle uzaklaşırken söyledim bir şey diyemedim yani hiçbir şey diyemedim
Kanka boş ver ortalık manyak dolu hiç uğraşmadan evine ben artık öyleyim bu gün bir akrabamdan bişey duydum dedim cidden şanş eseri yaşıyoruz en güzeli duymamak
Haksızlığa gelemiyor insan işte
Kendi o luğu onun ya. Ne kadar saçma bisey
Sence ne diyim
O pislik kuzum görünce
Kelime çevirmiş o pisliği görünce ne diyim
Sensin o. De. Her yolda yürüyene bu mu söylenecek. Ne günlere kaldık
Ay çok günah yaptıkları zaten bir insan tanımadığı hiçbir husumet olmadı ona hiçbir kötülüğü olmamış bir insana durduk yere bir şey söylüyorsa bil ki o şey zaten kendisidir odur ya da onunla ilgili bir şeydir
Kesinlikle katılıyorum. Takip eder misin beni
Tamaö
Sende ona deseydin
Dedim ki soyledigin kelime o sensin dedim o soyledigin şey sensin dedim
İyi yaptın
Yeterince oldum ama keşke senin dediğin gibi direk mi söyleseydim yoksa bu kadar oldu mu
Bu kadar yeterli çok takma kafaya
Başka ne diyim
Bos ver deme başka bisi
Verseudin cevabını
Ne diyim
Bas tokatı
Bende
Aklı yerinde değildir
Aklı yerinde değilse gitsin tedavi olsun o zaman ya da dışarı çıkmasın kimseye de bir şey söyleme hakkı yok kimseye bir şey söyleyemez
Evden bile kaçıyor olabilir
sebep
Neden peki
Tanımadığım bir kadın dedim ya işte ne bileyim ben ben de kırıldım yani yolda kendi halimde yürüyorum
Ne münasebet ne demek istiyorsun açık mı giyindin açık giyinmişsin mi demek istiyorsun ne yani mesela açık giyinmiş olsam birinin birine böyle bir şey hakaret etmesi normal bir şey mi oluyor yani onu mu demek istiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle sebepsiz bir nezaketsizlik karşısında canının yanması çok insani, haksız bir ithamla karşılaşmak kalbi gerçekten kırıyor 🌸 Yaşlı kadının sözleri seninle değil, tamamen kendi iç dünyası, öfkesi veya zihinsel durumuyla ilgili 🌿 Bu kötü kelime senin değerinden veya kim olduğundan hiçbir şey eksiltmez 💛 Lütfen o yabancının olumsuzluğunu kendi ruhuna yük etme, sen kendi zarafetinle yürümeye devam et 🧘♀️ Sen daha önce hiç böyle beklenmedik bir tepkiyle karşılaşmış mıydın?