Fitness eğitmenim ayaklarımı öptü. Aslında hoşuma gitmedi değil. Sizce ne yapmalıyım?

Herkese merhaba. Haftada 3 gün fitnes salonuna gidiyorum. İki gün önce gittiğimde spor yaparken ayağımı ters bastım. Bayağı bir canım acıdı. Fitnes eğitmenim de bana yardımcı olup sağlık odasına götürdü. Fakat hemşire orada yoktu. Buz tedavisi yapalım dedi. Ben ayakkabımı çıkardım. Buz torbası getirdi ve 3-4 dakika ayağıma koyduk. Sonra nasıl olmuş bir bakalım dedi ve ayağımı eline aldı, acıyomu diye sordu. Biraz acıyo dedim. Bu arada ayağımı öpmeye başladı. Ben şok oldum, 30 saniye kadar ayağımı öptü, sonra ayağımı çektim. Hemen yanlış anlama, kendimi tutamadım, bir daha olmaz falan demeye başladı. Ne diyeceğimi bilemedim. Ayakkabımı giydim ve ayrıldım. Sizce ne yapmalıyım? Tekrar O Eğitmen ile çalışmalımıyım? Aslında biraz hoşuma da gitti. Çok kibar ve yakışıklı birisi. Ama kocama karşı suçluluk hissetmeye başladım. Kafam çok karışık...
Fitness eğitmenim ayaklarımı öptü. Aslında hoşuma gitmedi değil. Sizce ne yapmalıyım?