Güncellemeler
2 gü
Senin aq KS soru cinsellikle ilgisi ne sen ne iğrenc sapık bi sitesin
Güncellemeler
2 gü
Bakın kötü, kalpsiz bi insan da bile az vicdan olur o minicik yavru kedi, kaplumbağa ya kıyan asla insan olamaz şeytan ya da cin cocugu kesinlikle!
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
insanlık cidden kontrolden çıktı bu tarz vicdansızlıkları gördükçe midem bulanıyor bazıları insan suretinde ama içlerinde iyilik namına hiçbir şey kalmamış maalesefdiv
Şeytan ve cin çocukları bunlar asla insan olamaz, kötü denilen insan da bile az vicdan olur o yavru kediye acımayan insan asla olamaz asla aklım almıyor
Yamyam ve barbar bir toplum değil miyiz artık şaşırmıyorum
Telefonu kırıcam artık her gün ayrı felaket hep mi vardı sosyal medya yaygın değil diye biz mi görmedik ama sonumuz iyi değil deccal indi dünya ya
Sosyal medya yoktu goremiyorduk gerçekleri şimdi daha iyi görüyoruz
İnsanoğlu çünkü seviyor aykırı seyler yapmayi sapitmayi.
Aykırı değil bu seytanın bile yapmıycağı bi şey bunlara insan deme
İnsanoğlu ama ne olursa olsun:) değiştiremezsin bunu sapitmayi seviyor bu insanın doğasında var maalesef. Din denilenler de insanlara irade verildiği için ortaya sunulan bir şey mesela. Bunun gibi.
Abi sen iyi misin? Doğasında olan ne işkence etmek mi? Cin ve şeytan da var işte bunlar onların çocukları insnaların değil ama şunu unutma cinden şeytan dan büyük Allah var yakalarına asla bırakmaz
Kanka bir insan doğurmadı mı onları ne olursa olsun? Çok da şey yapma sakin ol sen böyle konuşunca onları değiştirmiş olmuyorsun. Ayrıca evet doğamızda var sapıtmak. Her insanın içinde sapıtma güdüsü vardır zaten sen müslüman biriysen bunu daha çok kabul edip anlaman lazım ne yazık ki gerçek bu. d
Müslümanım ve bunlar iblis cocugu insan değil net diyorum! Hayrı sen olayı normalleştirmeye mi çalışıyorsun? Masum hayvanlara işkence edince Havalı mı oluyorsunuz? Sadece kendimden daha güçsüze kıyan ezik hasta ruhlu insanlar oluyorsunuz ben senin olayı anladım? Ve diyieım cehennem iyi ki var
Iy pis müslüman zihniyetiniz böyle pis işte objektif olamayan kölelersiniz hepiniz sana cevap bile vermicem gb3rirsin umarım bir çöplükte. Nerden çıkardın hayvanlara insanlara iskenceyi destekledigimi😂😂 al kendini gitttt kezo
Ay. Ne kadar havalı ergen malll 😂sırf dini bile havalı görünmek için reddeden eziklersiniz ya Müslümanlara kurban ol sen bu işkenceleri Müslümanlar değil satanizimi kabul edenler yapıyor
Ne diyosun sen ya hahaha okadar belliki ezik bir koyun gibi musluman oldugun hala satanizm falan diyosun ajskajaıajsjaajaj
Hayvan katliamı görürsem duygusal oluyorum ya
Ben dayanamıyorum ölseydim de görmeseydim diyorum
Aynı ben