Neden bir insanın fiziksel özellikleri ile dalga geçersiniz , gururunu incitirsiniz. O kişiyi olduğu gibi sevmek çok mu zor. Kendiyle barışmaya çalışan bir insana neden böyle bir kötülük yapar ki insan.

Neden bir insanın fiziksel özellikleri ile dalga geçersiniz , gururunu incitirsiniz. O kişiyi olduğu gibi sevmek çok mu zor. Kendiyle barışmaya çalışan bir insana neden böyle bir kötülük yapar ki insan.

İnsanlar ilkel yaşamda birlik beraberlik ve açlığı halletme peşindeydi. Zaman geçtikçe bu yalnızlasma isteği doyumsuzluk ve ego beslemeye döndü. Bu yüzden kendi kabuğuna çekilen, başkasının kusurundan acisindan zevk alan bir varlığa dönüşüldu. Buna sebep olan aynı zamanda insanların gittikçe bu aşamada kalplerini de küçültmus yok etmiş olmalarından. İnsan denilmesinden utanıyorum bana. Hakaret gibi geliyor.
bunlar tamamen aciz psikolojisi, zorbalar ve cok igrencler. bunu marifet saniyorlar cunku baska birini one attikca kendi kusurlari arka planda kalacak. o kadar cirkinler
Aynen öyle bir insanın dini, ırkı, fiziksel özellikleri dalga geçmeyi marifet sanan bir ülkede yaşıyoruz
maalesef
Merhaba,
Hepsinin canı cehenneme tamam mı!
Lanet olası pislikler!
Onların kafasını gözünü kırasım geliyor!
Ben gördüklerime müdahale ediyorum...
Üzgünüm yine gülesim geldi kafasını gözünü kırasım geliyor diyince😅
Niye üzülüyorsun ya üzülme üzme kendini sıkma canını bozma moralini her şeyin canı cehenneme 😅
Evet kırarım 😅
Kişi battığı gibi görünmüş 😅 kendi gibi görünmüş onlar pis kalpli kötü kalpli kirli pis insanlar önemseme
Ben hep güzellikleri dile getirmeyi severim güzel şeylere karşımdaki insan mutlu olsun 😅
Gülesin daim olsun 😅
Teşekkürler. 😂
Ricalar 😂
Cevap
9Cevap
Karaktersiz oldukları için maalesef
Sen onların ne dediklerine bakma güçlü ol. Asilamayacak bir engel yoktur evelallah. Bunu bize survivor daki barış çok iyi ispatlanmıştı.
Ben güçlüyüm zaten sadece insanlaeın niye bu kadar kötü olduklarını sorguluyorum
Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman inşallah. 🤗🤗🤗
Umarım senide
Amin cumlemizi
Kendilerini hep sağlıklı bir birey gibi görmeleri. Ama yarın ne olacağı belli olmaz. Bir günde insan felç olabilir veya sakat kalabilir.
Kesinlikle öyle
Bence saçma. Sonuçta hiç kimse görüntüsünü kendi seçmedi.
Evet doğru
değiller sadece cahiller ve yaptıklarını bilmiyor hiç biri
Olabilir
Aslında sonuçlarının büyük olduğunun bilincinde olmadıkları için
Çok normal geliyor onlara ama karşısındaki kişinin nasıl hissettiğini asla düşünmüyorlar.
Freud'a göre insanlar bilinçaltındaki dürtüler tarafından yönlendirilir ve bu dürtüler yıkıcı davranışlara yol açabilir, bu kadar diyeceğim :D
Travmalarını insanlara yaşatıyorlar
Bizimde travmalaeımız var ama insanlara hakaret edip zorbalamıyoruz
Evet öyle galiba
Çünkü kişiliği karakteri öyledir
Empati yoksunluğu
Kesinlikle
Herkes böyle degil oyleleride var
Bende herkes demedim
Biliyorum içimden geldi soylemek
İyi
Neyin ile dalga geçtiler?
Genel bir soru çok gördüğüm bir durum
Benim bulunduğum ortamda yapılan bir şey ama en yakınıma ve bana bile dokunan noktaları var bunun
Dişi ile sırf ön dişleri biraz küçük diye ne kadar çirkin dişleri var denmez bence hoş değil
Hayır mesele bu değil neden bunu böyle kaba şekilde dile getiriyor insanlar kıracak şekilde. Gurur inciterek.
Eskiden ne güzeldi
Evet
şişmanmısın
Yoo ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?