Aynı spor salonuna gidelim diyorum. O kadar erkeğin içinde spor mu yaptırırım ben sana, saçmalama diyor. Gideceksek ayrı ayrı gidelim, erkek kadın ayrı olana diyor. Ben birlikte gidelim istiyorum diyorum, olmaz diye tutturdu🤦♀️
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Normalde kadın erkeğin karışık olmasında bir problem görmem. Fakat spor salonları gibi yerlerde Bence kadın ve erkeğin karışık bir şekilde spor yapması Pek doğru değil diye düşünüyorum. Sebebi saçma sapan düşünceler değil. Şahsen ben gerçekten rahat edemem. Illaki insanların gözü kayıyor Bir rahatsızlık oluşabilir diye düşünürüm. Eşin de seni sevdiğinden ve rahatsız olmandan endişe ediyor olabilir. Evet spor esnasında O senin yanında olacak ama çevreden gelen bakışları engelleyemez
Bravo sana ne
Aslında mantıklı bişey söylemiş eşin. Kadın erkek karışık oluyor ama genelde salonlara erkekler çok gidiyor. Eşimle birlikte yazildik beraber gittik mesela sakin bi yer ama bazen yoğun zamana denk geliyor insan ve rahatsız oluyorum kadın olarak. Eşin de sadece erkekler için olana gidecekse ne güzel işte.
Maalesef suistimali cok
@pembenin49tonu nasıl?
yoğunlukta rahatsız olaniliyorsun dedigin gibi
@pembenin49tonu evet öyle gerçekten her tipten insan var. Ben kapaliyim uzun tunikler giyiyorum ben bile maruz kaliyorum
Bende öyle ondan dedim konuşuruz ekle konuşurus detaylı dilersen
@pembenin49tonu konuştuk ya 😂 sagol
Yani.. Haklı gibi
Sen şimdi gideceksin orada tayt crop falan giyeceksin
Ben de istemem benim karım olsan
Özgüvensiz. Sen o erkrklere bakmadıktan yüz vermedikten sonra nolcak?
Doğru bacım ne işin var biri sana bakacak adam kavga edecek
Adam haklı beyler dağılın
ayyy nolcak böyle benim kide öyle
gideriz ama tayt giymicen crop giymicen tişört olcak falan diyo
Kisianmiyor mu seni
Soru açıklamasını okumadın sanırım
orada erkekler bakacak sana normal degil
Esim yanımdayken neden baksınlar ki
Bakarlar
İslami Spor salonuna gidin
Kendi o kadar kadının yerine neden gidiyor
Ona serbest
Hakli
Fiziğin dikkat çekici mi?
Haklı adam
Neden
Evet ne var bunda? Eşime güveniyorum. Ayrıca esimle birlikte bende gidecektim
hakli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eşinin bu tavrı, kendi içindeki endişelerden ve koruma içgüdüsünden kaynaklanıyor olabilir 🌿 Yine de senin isteklerini ve kendini nasıl hissettiğini anlaması çok önemli 🎨 Birlikte spor yapmanın ilişkinize katacağı pozitif enerjiyi, güven hissini sakince ona anlatmayı deneyebilirsin. Belki baştan reddetmek yerine seni dinlemeye açık olduğu sakin bir anda beklentilerini paylaşmak iyi gelir 🌸 Peki, bu konuyu daha önce hiç tartışmadan, tamamen sakin bir ortamda konuşma şansınız oldu mu? 💛