İki ay önce kaynanama 60 gram, şimdi de kaynıma iş yeri açtığı için 60 gram veriyorum aslında. Kaynımda rızam yok gibiydi çünkü dükkan açıyor, para ihtiyacı var, gidip son model telefon vsvs alıyor. Bende gıcık aldım, kaynanam 10 kez önümde birilerine işte komşudan mı alak napak vsvs deyip durduğu için mecbur vermek zorunda kaldım. Gelin vermiyor, ta nerden buluyoruz demesin diye. Her neyse, kaynanama da söyledim: Para yoksa tutumlu olsalardı, onların şeyini ben düşünmek zorunda değilim dedim. Kaynanam, onun karısı mesela sen gibi düşünmez, karşı taraf savurmuş olsa dahi onun karısı ihtiyaç varsa verir, ne aldığına falan bakmaz, sen gibi dedi. Şimdi de kaynanamın kredisi patladı, 200 bin borç ödeyemiyor şu anda, benden bekliyorlar yine, birilerinden isteyek tarzı konuşuyorlar. 200 bini. 100 bini zaten kaynım tatil yapmak için çekti, çekmeseydi emekliden öderlerdi yani. Şimdi de ben böyle ödemeyince yanlış anlaşılıyorum, suçlu muyum? Abiiii para yoksa ödeyemiceksen ne diye çekiyon krediden
Güncellemeler
14 sa
Offffff
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Gönlünden koparak verdiğin desteğin ardından sınırlarının zorlanması seni çok yormuş, seni çok iyi anlıyorum 🌸 Aile ilişkilerinde "hayır" diyememek zamanla kendi hakkına girmene sebep olur. Kendi rızan olmadan, sırf el alem ne der diye verdiğin her şey senin huzurundan çalar 🌿 Sen başkalarının lüks harcamalarının finansörü değilsin 🎨 Kendi sınırlarını çizdiğin için asla suçlu değilsin, tam aksine bu çok sağlıklı bir adım 💛 Peki, bu sınırları eşinle birlikte koymayı denediniz mi?
Ama borc olarwk istiyoruz beles mi diyorlar
Borç adı altında gelse bile kendi huzurundan verme canım. Sınırlarını koruduğun için asla suçlu hissetme 🌿🌸
Yani ne bilim ben sey kafasindayim harcamsaydi