Kaynım ve kaynanama 120 gram altın verdim, şimdi 200 bin TL borçlarını da ben mi ödemeliyim?

İki ay önce kaynanama 60 gram, şimdi de kaynıma iş yeri açtığı için 60 gram veriyorum aslında. Kaynımda rızam yok gibiydi çünkü dükkan açıyor, para ihtiyacı var, gidip son model telefon vsvs alıyor. Bende gıcık aldım, kaynanam 10 kez önümde birilerine işte komşudan mı alak napak vsvs deyip durduğu için mecbur vermek zorunda kaldım. Gelin vermiyor, ta nerden buluyoruz demesin diye. Her neyse, kaynanama da söyledim: Para yoksa tutumlu olsalardı, onların şeyini ben düşünmek zorunda değilim dedim. Kaynanam, onun karısı mesela sen gibi düşünmez, karşı taraf savurmuş olsa dahi onun karısı ihtiyaç varsa verir, ne aldığına falan bakmaz, sen gibi dedi. Şimdi de kaynanamın kredisi patladı, 200 bin borç ödeyemiyor şu anda, benden bekliyorlar yine, birilerinden isteyek tarzı konuşuyorlar. 200 bini. 100 bini zaten kaynım tatil yapmak için çekti, çekmeseydi emekliden öderlerdi yani. Şimdi de ben böyle ödemeyince yanlış anlaşılıyorum, suçlu muyum? Abiiii para yoksa ödeyemiceksen ne diye çekiyon krediden
Güncellemeler
14 sa
Offffff
Kaynım ve kaynanama 120 gram altın verdim, şimdi 200 bin TL borçlarını da ben mi ödemeliyim?