1 gün gecikme bile olmadı ne kredi veriyor nede ek hesap limitini yükseltiyor nede kredi kartı limitini yükseltiyor böyle saçma banka gördünüz mü hadi desen gecikme oldu oda yok borçları azalttım tık yok banka da neymiş efendim Findeks puan düşükmüş bahaneye bak hangi bankayı tavsiye edersiniz eli açık banka hangi banka kredi kartı limiti olsun ek hesap olsun krediler olsun hangisi bol kepçe müşteriye karşı 🤔
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kredi verme mevzusunda temel nokta kredi verilenin onu ödeyebilme kapasitesidir. Sen şu zamana kadar düzenli ödeme yapıp geciktirmemiş olabilirsin ama borcun geri kalanını ödeyebilmen konusunda bankada şüphe varsa durum bu olur.
Bütun bankalar aynı kredi puanını baz alır yani hepsi şu anda seninle ilgili aynı düşünceye sahiptir.
Bunun dışında sorduğun gibi bir banka söylenecek olursa bu Garanti olur.
Anladım borç sıfıra düşmeden bitmeden bana kredi vermez mi onumu demek istedin yani
Evet ya öyle ya da hesaba düzenli ciddi para girişi falan.
Anladım
Eli açık banka yok kardeşim şu an findex düşükse olay biter
Ne alaka 119 düşük sayılmaz hadi diyelim düşük ben ilk kredi kartı aldığım da puan Findeks de 1000 felandı ona ne diyecez🤔
Ne alaka 1119 düşük sayılmaz hadi diyelim düşük ben ilk kredi kartı aldığım da puan Findeks de 1000 felandı ona ne diyecez🤔
Kanka şu an çoğu insanın gelirine göre bir limiti var mesela ben 400k kredi kartına bı tane yan ekleyemiyorum ya da kredi vermiyolar ya limitini dusurcem ya da karttan kullancam
Doğru kredi vermek faizleri alıp keyfine bakmak için kredi kartı limitimi düşük tutuyor bu nalet banka
Hepsi bu şekilde maalesef
Hepsi aynı yolun yolcusu yani
Hadi desen başka bankada kredi kartım var oda yok bir tek Akbank ta 1 tane Axses var o kadar
Tamam limiti yüksek mesela benimkinin diyorki limiti düşürün ya da kartı kapattırin ordaki düşürulen limiti yeni alacağın karta ekliyo. d para yine aynı limit değişmiyor. d
Aynen öyle belirli bir limit üstü vermiyor hepsi ortak paylaşıyor limiti kurallar gereği benim anlamadığım 1 yılı geçti kredi kartı düzenli kullandım ona rağmen 12500 TL gibi komik rakamda tutuyor bende artık kullanmamaya başladım son 6 ayı geçti kullanmıyorum sadece fatura ödüyorum karttan o kadar
Kartı kapattircam de knk :)
Aynen öyle yapacam mecbur ek hesabı da kapatacam kredi kartını da kredi borçları 60 bin TL bitene kadar da bekleyecez mecbur ya da biraz para geçsin elime toplu kapatacam kalan borcu da yallah diyecem ondan sonra 😅
Yemin ederim son 6 aylık harcamalar çıktı ekranda öyle özellik koymuş 360 bin TL harcamışım düşün yani benim gibi müşteriye bunu yapıyorsa yol alır gider
Puan düşükse diğer bankalarda vermez bende Akbank kullanıyorum gayette veriyo yüksek limit istemediğim halde
Bana 150 bin kredi hakkı verdi 100 aldım ilk başlangıçta da 2000 TL kredi kartı ile girdim 1 yıl geçmesine rağmen 12500 TL yaptı limiti düzenli kullandığım halde komik rakama kadar yükseltti bitmedi artı para 2500 TL ile açtı 1 yıl oldu onada 15 bin yaptı limiti komediye bak
Yol verecem borç bitsin bu nalet bankaya
Mevcut limitini bir kac ay düzenli kullanıp gecikme yapmadan ödemeleri yaparsan limitinde puanında yükselir
1 yılı geçti düzenli kullanıyorum 1 gün bile banka da gecikmem yok buna rağmen bu durumda
Elime biraz para geçse toplu kapatacam direk bay bay diyecem
Gelir bilgilerini güncelle o zaman düşükse sistemde o sebeple de limit açılmaz
Onla alakası yok sigortam yok resmi kayıtlı gelirim yok ondan mı acaba bilmiyorum serbest meslek olarak kayıt ettirdim kendimi ilk kredi aldığım da gerçi onlar aradı kredi vermek için kredi kartını tabi önceden kullanıyordum
Hesap haraketim iyi olduğu için girdi çıktı olduğu için hesapa çok ve sık bence ondan verdi krediyi ilk verdiğin de
Son 6 ayda da sadece harcanan rakam kartlar da 300 360 bin TL arası düşün yani