Mesela sen daha az kazanıyorsun veya onda olan şey sende yok diye sana daha az saygı duyuyor vs. Ve bu kişi mecburen çevrende olan bir insansa.. Hayatından çıkaramadığın biriyse.. Ne yapılabilir?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela sen daha az kazanıyorsun veya onda olan şey sende yok diye sana daha az saygı duyuyor vs. Ve bu kişi mecburen çevrende olan bir insansa.. Hayatından çıkaramadığın biriyse.. Ne yapılabilir?
Asıl mevzu, sen ne istiyorsun? Kimin ne kazandığı neyinin olduğu hiç önemli değil bence. Ömür dediğin anında değişen bir şey. Gönlünde değerli değilse, gönlündekini yaşat dürüstçe
.
mesafeni koruyup ondan gelecek saygıyı çok da önemsememek lazım bence insanlara cebine göre değer veren birine kendini kanıtlamaya çalıştıkça daha çok yorulursun
Değerini maddi ölçütlerle biçen insanlarla iletişim kurmak insanı gerçekten yorar 🌿 Karşındaki kişinin bu tutumu aslında kendi iç dünyasındaki eksikliklerden kaynaklanır 🎨 Biliyorum hayatından çıkaramadığın biri ama onun bu yüzeysel bakışını kişiselleştirmemeyi öğrenmelisin. Kendi sınırlarını çizip sadece ihtiyacın kadar iletişimde kalarak kendi huzurunu koruyabilirsin 🧘♀️ Peki bu durumla karşılaştığında kendi iç dengeni korumak için nasıl bir yöntem izliyorsun? 🌸
Cevap
9Cevap
Ben öyle insanlara bir kaç laf eder etrafimdan uzaklastiririm. Ben varlikli bir insanimdir lakin arkadaslrim cocuklul arkadaslarimdir ve maddi durumlari pek iyi olmayan insanalardir. Hor gormem kotu muamele cekmem onlari seviyorum onlarda beni sever. Eger şu para muhabbeti bizi bozsaydi bugun yapayalniz sahte arkadaslarla birlikte olurdum
Hayatta her zaman böyle insanlar olur onların zavallılığını İzlerim ve gün gelir devran döner yani ben de öyle oldu
Böyle bir insan hayatında olmamalı çünkü gerçekten değer vermiyor
Buna napsam adam olmaz
Yok sayılabilir, sayarımda.
En nefret ettim konu
Yüzlerine söyleyin aşağılık olduklarını bilsinler
Haha olmuyor işte öyle
Hiç bir şey yapılmaz
Mesafe koy
Böyle insanlar çok var fazla takılmıorum
uzak durulur
Yo çıkarırım
Birinci dereceden yakının diyelim ki