Ailem neden erkek kardeşimin her ihtiyacını karşılayıp benim sağlık sorunlarımı önemsemiyor?

Öncelikle biraz uzun anlatacağım , ben iki yıldır ailemden doğru düzgün para almıyorum orada burada çalışıyorum hatta çalışırken yoğun tempo yüzünden midir bilmem kıl dönmem bile oldu ameliyat olmam gerekti kimse umursamadı bir yıl boyunca sürekli apse yaptı en son ben doktordan ameliyat işini konuştum çok zor dedi iki ay oturmazsın sürekli akıntın olur istersen özele falan da gidebilirsin demişti ve ailem istemedi devlette ol tekrarlarsan başka düşünürüz dedi hatta İstanbul'a gitsin babaannesi orada bakar orada olsun bile demişti , kardeşim geçen günlerde merdivenden aşağı bisikletle düşmüş ve bunu bilerek yapmış yani oradan aşağı inmek onun suçu kolu kırılmış hiç sıkıntı yoktu korsede bekliyordu kolu ve geçen gün korseyi çıkardı duşa girdi yapma dememe rağmen dinlemedi sonunda da korseyi yanlış taktı ve kolunda sıkıntılar olmuş şimdi doktordan geliyorlar ve bilin bakalım ne oldu ailem hemen özel hastane için şehir değiştirmeye yola gittiler yani anlamıyorum neden benim önüme hiçbir şey koyulmazken onun önüne tonla seriliyor her şey ben reşitim kızım o da benden bir yaş küçük erkek

Güncellemeler
2 gü
Mesela ben daha birkere sigara parası bile anlamadım onlardan ama kardesımın hergun sigara parasını bile veriyorlar
Ailem neden erkek kardeşimin her ihtiyacını karşılayıp benim sağlık sorunlarımı önemsemiyor?