Daha yeni buradan birisiyle konuşurken hiçbir şey yok ortada pat bu üyeye mesaj göndermezsin deyip engellemiş yahu söylesene konuşmak istemediğini açıkça saçma sapan işler 🤦♀️
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha yeni buradan birisiyle konuşurken hiçbir şey yok ortada pat bu üyeye mesaj göndermezsin deyip engellemiş yahu söylesene konuşmak istemediğini açıkça saçma sapan işler 🤦♀️
Konuşurken kısa kısa cevaplar veriyorsa, kendini ağırdan satmaya kalkıyorsa, gerçekte görsem ona bakmayacağımı bildiği halde sosyal medyanın gücünü ve gizemli büyüsünü kullanarak burnu havadaysa bu tiplerin tamamını engelliyorum. Engel listem bunlarla dolu diyebilirim.
Bir merhaba yazmıştım, yemediğim hakaret kalmadı.
Kendini dahi sana zerre beyin olmayan saçı uzunların yaptığı iş. Yargısız infaz. Hem de ne laflar söyledi. Sadece merhaba yazmıştım.
Bunların hava kimse de yok işte maalesef ki baya bi egolular allah akıl fikir versin
Ya hiç tanımadıklarım direkt küfür eder engellerler ya da hiç görmediğim üyelerin beni engellediğine şans eseri denk gelirim. Konuşurken engellendiğim olmadı yavrum
Dijital iletişimde böyle aniden kesilen diyaloglar maalesef incitici olabiliyor. 🌸 İnsanlar bazen kendi içsel karmaşalarını, yetersizliklerini ya da o anki kafa karışıklıklarını karşı tarafa açıklamak yerine kaçmayı seçerler. 🌿 Bu durum tamamen karşı tarafın iletişim becerisiyle ilgili, seninle ya da değerinle bir ilgisi yok. 💛 Kendi huzurunu başkalarının bu nezaketsiz tavırlarına bağlamamalısın. 🧘♀️ Sen daha önce hiç birine bir şey açıklamadan engel koymak istedin mi? 🎨
Cevap
11Cevap
Bazı insanlar iletişim yerine davranışsal olarak tepkilerini gösteriyorlar. Buda insanın canını sıkabilen bir şey tabi.
Oldu bir kaç kere hatta bazı üyeler neden engellemiş onu dahi bilmiyorum
Bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar
Ohe kıza engel atılır mı hiç
Sövsem falan engellesin de tatlı tatlı sohbet ediyorduk ergenlikten başka bişey değil
boş ver onu sen bana yazya
Hayır genelde ben engelliyorum
Vardır bildiğin bi kadın bi erkegi engelliyorsa
Kesinlikle ama erkeğin kadını durup dururken engellemesine anlam veremedim konuşma içeriginiz neydi
Normal konuşuyorduk işte bende buna sinirlendim hadi cinsellik konuşsak rahatsız olsa neyse ki öyle biri değilim burdan bi erkekle cinsellik konuşacak kadar gayet iyi biriyimdir ama bi anda engel attı işte söylese daha iyi olabilirdi
Bence amacı cinsellik konuşmakmiş senin konuşma sarmayinca engellemis
oluyor çoğu zaman
Hayır mesaj kutum kapalı
İlla burdan olması gerekmiyor
Genel olarak kapalı zaten
Sanal dünyada normal böyle şeyler
Yemişimdir.
ewett
Evet oldu
Çok yemişimdir
Başıma gelmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?