Eşimin ailesine borçları için destek olmalı mıyım, yoksa altınlarımı korumalı mıyım?

Abisi çok büyük bir para batırdı çok fazla borcu var tefeciye bile borçlanmış. Babası 6 milyona yakın ödeme yaptı hâlâ da ödüyor. Ben abisine direkt güvenip destek vermem ama babasına verebilirim çok bir şey değil 70 80 gram bir altın ve ajdalarım var o da düğünden kalanlar bir yanım babası zorlanıyor ver diyor diğer yanım pişman olabilirsin diyor. Benim zoruma giden kısım abisi evet çok çalışıyor şu an ama verdiği para çok düşük ve inandırıcı gelmiyor üstelik öncesinde ev taksitine girmişti taksit tutarını düşürerek ödemeye devam ediyor 50k olarak ama iki aile bir evde yaşıyorlar hak böyle de olunca bir miktar uzaklaşıyorum. Bir yanım da üzülüyor babasına çok yük oluyorlar biliyorum bana geri öderler ama ne zaman bilemiyorum ya ev alma şansım olursa diyorum… Bizim tek desteğimiz iş yerinde artan şeyleri yumurta, peynir, meyve suyu koli koli, yoğurt, ayran, meyve sebze olursa getiriyoruz mutfak konusunda bir dertleri de yok ama…Çok kararsızım ne yapmalıyım?

Eşimin ailesine borçları için destek olmalı mıyım, yoksa altınlarımı korumalı mıyım?