İşi evden uzaktan olan biri ne yapabilir kafa dağıtmak muhabbet etmek için KS dışında?
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşi evden uzaktan olan biri ne yapabilir kafa dağıtmak muhabbet etmek için KS dışında?
Yani arkadaşı sosyal ortamlardan edinebilirsin. Mesela kütüphane veya cafe gibi yerler hem kalabalık hemde tanışmak için ideal ortamlar, teknoloji çağındayız arkadaşlık uygulamaları mutlaka vardır araştır onları dene. Arkadaş edinmek çok kolay, kafa dengini bulmak zordur o da biraz şans işi.
1 aylığına girdiğim iş yerinden edindim hem arkadaş buldum hem aşık oldum ve aşık olduğum çocukla mesajlarda hâla konuşuyoruz o da boş değil gibi bakalım çok heyecanlıyım ve onu çok seviyorum 😃
Çok teşekkür ederim aminnn gerçekten çok hevesli ve mutluyum, inşallah seninde her şey gönlünce olur 😍
Arkadaş edinme ihtiyacı duymuyorum reelimde bir iki arkadaşım var zaten oyunda tanıştığım arkadaşlarım olmuştu önceleri biriyle hala görüşüyoruz bayramdan bayrama özel günlerde 😄
Evden çalışırken sosyal çevreyi genişletmek gerçekten özen istiyor. Kendi hayatımdan biliyorum, ev merkezli bir rutinde dışarı adım atmak ruhumuza çok iyi geliyor 🌿 Yağlı boya kursları, doğa yürüyüşü grupları veya düzenli gittiğin bir spor salonu harika dostluklara vesile olabilir 🎨🧘♀️ Ortak hobilerin olduğu kurslar ve yerel etkinlikler kafa dengi insanlarla tanışmak için en doğal alanlardır 🌸 Senin dışarıda ilgini çeken, yapmaktan keyif alacağın bir hobi var mı? 💛
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?