Uzaklaşımmi devam edimmi arkadaslığıma?

Arkadaşımın bebeği olunca ona elektrikli beşik verdik elektriği çalışmıyordu ama kendi sallanınca kullanılıyo evlerine gittim 2 tane gördüm birileri vermiş ben de öteki nerde kız dedim sen malın ardına düşüyon dedi ben de evde 2 tane görünce boşta olduğunu anladım yoksa kullanılanı niye sorim dedim kocam da yapan bir yer buldum versinler yaptırıp geri verelim kullanılsın dediydi emanetti zaten itiraf etti benimki kırdı çöpe attı parçaladı dedi sinirlendim parası neyse veririm dedi ya aldığımız fiyatın parasını vercen de geri almaya kalksak aynı yatmı kalıo sanki zarar ettirdi ben de babasının malı mı kırıyo kocan dedim yanlışlıkla kırdı dese sinirlenmezdim zaten bozuktu para verim iyisini al dedi aşağılamaktır bu aynısını alcam ama elektriği bozuk olanından dio resmen nankörlük değil mi bebeğine benim çocuğun küçüklerinden verdim sıfır çok kıyafet verdim dolaplı beşik bile verdim kocamla gelcem kapınıza bırakcaz hepsini dedi benim kapıma bişi getirme dedim ağladım zoruma gitti iyilik bilmez mi ben mi hatalıyım? Sonra özürler diledi lohusalıktan dedi ama içim ısınmıo artık senden başka arkadaşım yok küsmeyelim dedi ben çıkar olarak baktığını düşünüyom sanki

Uzaklaşımmi devam edimmi arkadaslığıma?