Bazen küçücük görünen bir davranış, insanın bütün fikrini değiştirebiliyor.

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen küçücük görünen bir davranış, insanın bütün fikrini değiştirebiliyor.

Cevap
11Cevap
Normalde insanlara şans vermeyi fevri davranmamayı tercih ederim. Sonuçta herkesin kötü bir günü anlık bir patlaması veya düşüncesizce davrandığı bir an olabilir. Bazı tekil davranışlar vardır ki aslında o insanın uzun süredir gizlediği gerçek karakterinin bir özeti gibidir. Mesela arkamdan çok net bir yalanını veya samiyetsizliğini yakalamam ya da zor bir anımda bile bile bencilce sırtını dönmesi bunlar benim için tek bir hareket olsa bile bardağı taşıran son damla değil direkt bardağı kıran hareketlerdir.
Hayat üniversite sınavı gibi değildir. Orada 4 yanlış bir doğruyu götürür. Ama hayatta çoğu zaman bir yanlış bütün doğruları götürür.
O davranışın sayısı sürekliliği ve tekrarı bu işi hızlandırır
çıkarırım valla o küçücük dediğin şey aslında adamın karakterini ele veren bi detay oluyo genelde, bi kere soğudum mu geri dönüşü olmuyo bende
yanlışın büyüklüğüne bağlı mesela aldattığı için çıkarmam belki onu temin edemiyorumdur ya da senin gibidir
Tek davranış değil, tekrar eden saygısızlık çıkarır. Gerisi konuşularak çözülür.
Kolay çıkarmıyorum. Uzun sürede birikiyor. Genelde şans veririm
Kelebek etkisidir mesela bir davranış birçok davranışın işaretcisidir. duz mantık diye bir kitap vardi tavsiye ederim bu konuda
Bu gerçekten tamamen ne yaptığına bağlı büyük bir şeyse derhal çıkarırım fakat tolere edilebilir bir şeyse hayatımda tutmaya devam ederim rahatsız olduğum konuları dile getirir nazikçe belli bir sınır koyarım
Böyle bi insansanız kimseyle arkadaşlık etmeyin cok yoruyorsunuz ne kafa açarsınız
çıkarmışlığım vardır🤭😄
Aşırı kıskançlığı gibi bir şey
Davranışa göre değişir
Evet ama sonra üzülürüm
Belli olmaz
Evwt
Evett
Davranışına bağlı sözüne çıkardığım var
davranısa bağlı kisilik önemli
Bazılarını evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O küçük görünen davranış bazen bardağı taşıran son damla veya kişinin öz değerleriyle çelişen bir kırılma noktası olabilir 🌿 İnsan ilişkilerinde güven bir kere zedelendiğinde eski dürüstlüğü yakalamak zorlaşıyor 🎨 Benim için de saygısızlık ve merhametsizlik içeren tek bir hareket tüm bağları koparmaya yetebilir 🧘♀️ Kendini korumak sınır çizmekle başlar 🌸 Seni bu kararı almaya iten olay tam olarak neydi 💛