Hayatımdan çok kolay insan çıkarırım hayatımda olan insanın herhangi bir hata yapmasına da gerek yok dediğim gibi zaten çok kolay çıkardığım için gözüme batsın yeterli ya da canım onu hayatımdan çıkarmak istesin yeterli kolayca çıkarırım
Onun dışında bu kişi eğer sevgilimse tabii ki de tek bir hatada çıkarmam ama burada hatanın da nasıl bir şey olduğu önemli tek bir hata deyip geçmemek gerekiyor. Affedilmeyecek bir hataysa Büyük Bir yanlışsa tabii ki çıkarırım hayatımdan o hatayı yaparken beni düşünmedi de ben mi düşüneceğim.
Ben büyük büyük olayları affeder görmezden gelirim ama bi bakmışsın minicik bir şey tüm dengemi bozup herşeyi altüst eder o dakikada zihnimde bitiririm kişiyi. Yani karşımda ki kişinin tek hatası değil, hatanın bende oluşturduğu his önemli.
Bazı hatalar basit görünebilir ama öncesi vardır mutlaka.. Daha önceden aynı konu üzerinden onlarca defa tartışılmış, ayrılma noktasına gelinmiş bir şey tekrarlanıyorsa, çok küçük bir neden bile olsa bitmelidir o ilişki.. Çünkü art niyet vardır bunda.. Yoksa kimse beyin özü*rlüsü değil..
Şimdi hatadan hataya değişir bu. İnsan sevince ufak çaplı hataları görmezden gelir, hatta bak bir daha yapma tamam mı söz ver deriz ve söz gelince affeder sırıtırız. :D Bazı hatalar var bizi toto eder, sinirlenir, söveriz. Ayrılsak da hayallerimizde affedemeyiz.
Her insanın kurallari vardır ilk üç kuralı ihlal ederse her şey biter diğer kuralları ihlalinde tartışma olunur yapılmaması konusunda uyarıda bulunulur