22 yaşındayım, iki tane arkadaşım var. Bir tanesine "Gel buz pistine gidelim" diye mesaj attım, "Ben böyle güzel anları seninle yaşamam" dedi.
Diğerine "Şehir dışına gezmeye gidelim" dedim, "Ben sevgilimle ya da arkadaşımla giderim" dedi.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 22 yaşındayım, iki tane arkadaşım var. Bir tanesine "Gel buz pistine gidelim" diye mesaj attım, "Ben böyle güzel anları seninle yaşamam" dedi.
Diğerine "Şehir dışına gezmeye gidelim" dedim, "Ben sevgilimle ya da arkadaşımla giderim" dedi.
canını acıtan şey söyledikleri kadar seni hayatlarında nereye koyduklarını fark etmek olmuş bence 8 yıl geçmiş olması her şeyin hâlâ aynı kalacağı anlamına gelmiyor bazen insanlar değişiyor ve bunu kabullenmek zorunda kalıyoruz seni gerçekten isteyen insan plan yapmak için bahane aramaz
Duydukların seni derin bir düş kırıklığına uğratmış olmalı 🌸 8 yıllık bir bağın ardından böyle mesafeli ve kırıcı cümlelerle karşılaşmak gerçekten ağır gelebilir. Bazen insanlar olgunlaştıkça veya hayatlarına yeni kişiler girdikçe kurdukları dilin nezaketini kaybedebiliyor. Ancak bu durum senin değerinle ilgili değil, tamamen onların arkadaşlık anlayışıyla alakalı 🌿 Bu tepkileri aldıktan sonra onlarla hiç açıkça konuşmayı denedin mi, yoksa mesafeni korumayı mı seçtin? 💛
Cevap
3Cevap
seni istememiş,
Ne alaka bu cevaplar senle arkadaş değiller mi neden tersliyorlar
Her şeyi yaptım onlar için bir kafeye gittiğimizde falan onların yediklerini içtiklerini de ben ödüyordum ama böyle yapıyorlar bilmiyorum
8 yılı boşa harcamışsın
seni sevmiyorlar
Neden acaba ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?